Godkväll! Smirre här.

Foxylvanska Armén har utvecklat en fjärrstyrd drönarbil som kan skicka olika typer av missiler mot fientliga mål.

BB Fang 55 slår ut så väl bunkrar som stridsvagnar.

TSSAM är en GPS-styrd missil som kan bära olika typer av sprängladningar etc.

Smartur Hawk är en ännu mer avancerad kryssningsmissil som både kan bära sprängladningar och som kan förses med EMP laddning eller bära spaningsutrustning. Den styr med så väl GPS som LADAR-system. Samt har elektroniska motmedel mot antirobotar.

USA-valet!

Jag tror på och hoppas att Donald Trump blir nästa president i USA! Han kommer vara tuff mot IS och han värnar om familjens trygghet!

ARTIKEL 1

ARTIKEL 2

Under eftermiddan så har Blåräv och jag varit in till Kristianstad och fixat växter och en riktigt fin kaffebryggare till mig. En sådan som brygger direkt i en TV-kanna

och fina gröna växter som jag nu har i min blombänk. Orkidén i mitten och de två träden samt ett par andra gröna växter!

I Kristianstad så träffade jag på en ung kille från Telenor, han undrade om jag var kund hos Telenor. Sa att jag har Telenor kontant till mobilen, men använder mobilen typ när jag är ute och reser för att skicka SMS och hålla koll på forumen. Han ville se min ID och berättade att jag varit kund hos Telenor så länge så jag är "GULDKUND" - Vilket innebar att jag skulle få en HP Laptop och en HP Surfplatta, så jag blev ju jätteglad.

Men det var inte direkt att jag skulle _få_ dem, utan betala 1260 i månaden för att kunna använda dem med mobilt bredband - så jag bad honom att ringa upp mor så att hon får ta beslutet om jag har råd till dem. Hon sa direkt nej att det har jag inte - jag fick iaf en pekpenna gratis som jag kan använda till pekskärmen på min Eriksson Xperia!

Var även till Lantmännens i Tyringe och köpte kattsand och var på Maxi och köpte lite varor till mor!

Badat och fått taktil i kväll!

Till kvällsmat så har jag gjort kycklingklubbor och ugnsbakad klyftpotatis, samt rönbärsgelé till!

Sov mest på förmiddan idag!

Blev sent i går för Zebra och jag satt uppe större delen av natten och diskuterade saker som jag grubblar över ibland och som oroar mig.

Vill i.a.f. skriva ner här vad som oroar mig även om det är gammalt!

Jag har svårt att lita på auktoriteter som exempelvis lärare och myndigheter osv. Mitt ställningstagande sen 11-12 års åldern och med den uppfostran jag fått under gröna vågen på Dammsdal och att jag är djurvän och furry - så uppfattar jag synsättet att människor skulle vara mer värda än ex vargar, hundar, rävar, katter, lodjur, tigrar osv - som helt fel, det är ett fascistiskt synsätt och direkt motbjudande! Därför har jag lämnat Kristendomen och är motståndare till så väl Kristendom, som Islam och Judendom - för dessa tre religionerna har ett sådant synsätt på människans förhållande till andra varelser och det är INTE okej! - Därför jag är furry idag + att vara furry innebär att jag identifierar mig med djur, samt att jag är medlem i och stödjer och sympatiserar med grupper och organisationer som hjälper djur och är emot djurplågeri! Att se människor som för mer än ex vargar och rävar etc. är lika fel som de värderingar som Naziregimen eller idag IS står för! Kristdemokratiska ledare som uttalar sig på så sätt att de anser att djurskyddslagar etc är en lekstuga för djurrättsaktivister, eller Pingstpastorer som uttalar sig om att furrykultur och djurrättsaktivism är Antikrist och Djävulens verk att omkullkasta Guds ordning - man blir bara ledsen och förbannad!

Vi pratade också om gammalt som vad som hände när jag gick i Gymnasiet och Lasses och lärarnas agerande på Norrängsskolan. Att jag fick inte kalla mig för Smirre, inte rita, prata och skriva om något som hade med rävar och göra + att Hässleholms kommun beordrade Lasse att ta ifrån mig kramdjur, furryteckningar, furryserier, datorspel, filmer och musikskivor osv. Lasse uttryckte sig väldigt hatiskt om rävar, vargar och lodjur - samt han uttryckte sig även hatiskt om invandrare, homosexuella och funktionshindrade. Vilket Fidde, Jonas och Åsenbjörk gjorde sig roliga över med att skrämma upp mig att Lasse hade stulit en AK4 av en hemvärnsman i Perstorp och visade en artikel i Norra Skåne där mycket riktigt en hemvärnsman i Perstorp haft inbrott och blivit av med AK4an, slutstycket och en större mängd ammunition och enligt Fidde, Jonas och Åsenbjörk så hade Lasse dessa saker och hade för avsikt att skjuta ihjäl mig och min moder, samt söka upp andra furrisar och skjuta ihjäl dem + alla skriverier som var på ridskolor där Lasse skrev och falskt skyllde mig för att göra hemska saker mot hästar och dödslistorna mot furrisar, veganer och Aspergare som Lasse hade gjort och som florerade på nätet. Så trodde jag ju klart på Fiddes, Jonas och Åsenbjörks ord och gick till polisen med detta och sen blev det bara så dumt och fel, för det var ju bara dumheter och trolleri från deras sida! Jag trodde ju klart att det var sant för jag känner Lasse väl och vet att han är en rakt igenom ond och hatisk person som hatar rovdjur och som hatar furrisar och djurvärnare, samt att han är emot funktionshindrade, homosexuella, invandrare och Miljöpartister osv. I hans syn på funktionshindrade så stödjer han ju aktiv dödshjälp osv och han figurerar med andra högerextremister i Kristianstad för att skrika ut sitt hat mot homosexuella, Judar, Invandrare och Miljöpartister, Socialdemokrater och Vänsterpartister osv! Samt använder sig av Anonymous för att hota och trakassera furrisar! - Vilket han ägnat sig åt på SpChan och Kanal 4 sen Maj 2008 och även under epitet Anonymous agerat inne på SveaFur - för att hota och trakassera både mig och andra furrisar! - Jag är inte dummare än att jag förstår att det är Lasse och några killar på SIVO som tycker det är kul och hänger på! (Lasse har jobbat eller kanske ännu jobbar som personal på SIVO!)

Lasse drog ju mig inför tinget i Kristianstad och hade en hel bibba med papper, b.la. så hade han skrivit ut en massa av mina furryteckningar och hävdade att furry är inget normalt och att Lasse försökt få mig att tänka i andra banor och därför jag tror bara ont om Lasse. + Att Lasse satt och ljög i rätten. Enligt Lasse så hade han haft fest med sina släktingar och då kommer plötsligt en piketbuss in på gården, tungt beväpnade poliser slår in dörren, kastar in en flaschbang och brottar ner Lasse på golvet, sätter på honom handbojor och tar honom till häktet i Kristianstad medans poliserna vänder upp och ner på Lasses hus i sökandet efter AK4an. Enligt polisen så var det två poliser som kom hem till Lasse och bad att få titta i hans vapenskåp och där hade han ju bara sina jaktvapen. Lasse ville ha 30100 kronor i skadestånd men domaren dömde mig att betala 5000 i skadestånd, för domaren tyckte att Lasse genom sitt agerande hade skrämt upp mig så mycket så att jag verkligen trodde att detta om AK4an var sant och min offentliga försvarare förklarade att jag p.g.a. min diagnos tolkar saker bokstavligt och inte förstår ironi och sarkasm. Då ställer sig Lasse upp och slår näven i bordet och säger "Hur länge ska han kunna dölja sig bakom en sjukdom?" Sen när vi går ut till bilen så dyker Lasse på mig, "Jag tollererar inte att du anser dig vara en räv och det gör ingen annan heller! Jag ska skjuta en räv och lägga på er trappa!"

Till saken hör ju att Lasse illegalt sköt en varg i Januari 2000 och att han lägger ut glykolindränkt kött i skogen för att ta död på rävar - samt har ett rävskinn som dörrmatta hemma hos sig! - Lasse anser att rävar, vargar och lodjur är pestdjur som man ska döda och förnedra! Samt han har samma syn på homosexuella, funktionshindrade människor - exempelvis människor med Asperger, Autism och Utvecklingsstörning och även om furrisar, veganer och djurrättsaktivister - så anser Lasse att dessa inte ska få finnas utan att man ska sätta dem i koncentrationsläger och sen gasa ihjäl dem.  - Ett fruktansvärt fascistiskt synsätt!

Vi pratade också om att det här med furry och djurrätt är så känsligt och att det blev problem för mig på T4Vux när jag uppfattade skolans regler kring hur vi fick använda Internet var ett direkt angrepp på furrykulturen, dvs att jag fick exempelvis inte sitta och titta på FA eller Paws.ru eller SveaFur när jag var i skolan. Fast egentligen så handlade det om att Internet skulle användas för att söka information som hade med skolans arbetsuppgifter och göra och att Furry är något jag får göra på fritiden. Jag hade svårt att förstå det utan började få en massa paranoida konspirationsteorier om att skolan och kommunen var furryfientliga osv. Sen har jag ibland svårt att tolka information rätt. Exempelvis så hade jag fått i uppgift att beskriva vad kärlek är och och hade då skrivit om min tass-fetischism och det blev kanske inte riktigt rätt nej.

Hoppade sen av skolan för jag råkade möta Assar utanför skolan och hade då uppfattningen att Assar tyckte väldigt illa om mig för att jag är furry och umgås med andra furrisar. Att han tycker det var avskyvärt av mig att resa till Japan och konvertera till Shintoismen samt att han tycker illa om att jag är på Second Life och att jag umgås med Sergaler och jag hade uppfattningen då att Assar hatar Sergaler osv. Idag vet jag att Assar har inga sådana uppfattningar eller ens bryr sig om furrykulturen eller med vilka jag umgås. Utan här hade också SIVO-killarna hållit på att trolla i Assars namn och driva med mig för att göra mig ännu mer orolig, nojig och rädd.

Nå väl så ska jag se framåt och tänka på det som är bra och positivt i mitt liv! De vänner jag har bland furrisar och djurrättare, hur fint jag har i min nya lya och hur bra jag trivs här. Min mor och mina mostrar och mina assistenter som hjälper och stöttar mig och att jag snart ska åka på Nordic FuzzCon, att jag ska få hjälp med att bygga en riktigt fin Gamingdator till sommaren och eventuellt till hösten om jag har råd få hyra ett fint hus i Spanien och bara slappa och ha det gott!

Så jag har ju ett bra liv idag men grubblerierna kommer ibland och ibland drömmer jag om tiden på Norrängsskolan, om Lasse och om SIVO och Röingegården - och att drömma om det väcker upp oro och ångest hos mig!

*Kram!*