Yipp! - Smirre är online.

10 Övernaturliga Varelser Från Japan!


Rävserie! - Statisk Elektricitet!Att tänka på vid matning av Rävar!


2018 / Year in Fursuit Dancing!


Idag assisterar Fjällräv, har varit väldigt trött och sliten. Skulle städat idag men inte gjort så mycket för jag är rätt trött och sliten samt nere, det här med Handihand och deras lögnaktiga beskyllningar mot mig och mot Furries generellt är inte okej. Jag har ringt och pratat med Monica om hon kontaktat Handihand, men hos sa att mor ska göra det först och främst. 

Jag tänker inte kontakta dem för de har en så fel och fientlig inställning till det jag är, dem jag umgås med och det jag tror på.

Furryvälrden är en väldigt liberal värld, vi stödjer pride och att personer kan vara gay, bi och trans. Men det betyder inte att vi är pedofiler och begår våldtäkter och smittar folk med aids. Många av oss tror på naturreligion som Shintoism bland annat, men det betyder inte att vi är Satanister som mördar kristna, judar och muslimer och bränner ner kyrkor, synagogor och moskéer. Och nej, vi hatar inte funktionshindrade, en del av oss har själva funktionshinder. 

Vi är som de flesta andra, det som gör oss till Furries är att vi identifierar oss med djur, har fursonas som vi använder på olika sätt och är för djurskydd osv, men det betyder inte att vi håller på med tidelag eller utför olagliga aktioner som att hota och trakassera bönder, släpper ut Minkar och andra Djur vind för våg, slår sönder restauranger, bränner djurtransportbilar och vandaliserar, slåss med polisen, kastar sten på blåljuspersonal och står på barrikaderna och hatar allt osv.

Men att förklara detta för Handihand eller för lärare eller för personalen på daglig verksamhet, det går inte för de är så bestämda i sin uppfattning om något som de knappt har sett och ännu mindre förstår sig på!

Jag pratade också med Monica om min oro om politikerna vill släcka ner assistansföretag och sätta in oss med funktionshinder på instutition igen, det skulle vara förödande för mig och för många andra. Min läkare Sixten vet ju att jag skulle ta skada av att vara inlåst och det skulle ju hämma min sociala utveckling. Med assistenter som förstår Asperger och ADHD samt förstår Furry och en egen lägenhet, internet och engagemang i föreningar och grupper så har jag utvecklats enormt sen jag flyttade ifrån Norra Sandby likaså att jag utvecklats socialt genom att vara med på NFC och min resa till Japan 2012 så utvecklades jag andligt och emetionellt.

Monica sa att politikerna kommer aldrig få igenom att man ska ta bort assistansen för det finns många som står upp för oss med funktionshinder och Sixten kommer aldrig godkänna att jag ska vara på gruppbostad eller på Röingegården eller något sådant för det skulle vara direkt skadligt för mig.

Mina funktionshinder och trauman som jag varit med om gör ju också att jag har svårt att fungera utanför furryvärlden men fungerar bra ihop med de flesta furries med stöd av assistent. Jag har ju assistent med när jag är på NFC men det mesta klarar jag själv där, det är just att tolka instruktioner och komma dit och hem som jag behöver hjälp med. Att umgås med Furries klarar jag bra idag! Att det inte gick så bra på SveaFur var just det tillstånd som jag var i då och att mitt liv var fullständigt kaos och jag var vettskrämd och extremt paranoid av hur de så kallade "trollen" gjorde och hur Conny, Jocke och Handihand reagerade på det som hände, detta skrev jag ju om förut.

Svårigheterna med själva jargongen på SveaFur var de svårigheter jag har att förstå och hantera ironi och satir, då de flesta andra på SveaFur inte hade problem med att hantera det.

Ikväll har jag varit på Second Life!

Det känns bra att vara där!

Träffade Wolf'O Neil med flera.
Hängde med en av Drakarna.

Träffade en Renamonräv så jag hängde med henne en stund.Samt Rävinnan Samatha.


Träffade också en grön Husky.Samt Räven Benji som jag dansade med.


 
Igår assisterade Blåräv och vi var och handlade lite till Mor och även till mig, har det mesta hemma nu men behövde köpa smör. Jag hade fått ett paket smör av Mor innan men det var tyvärr härsket så det fick jag slänga. jag köpte lite Mjölk också.

Hjälpte Mor i förrådsrummet med att få fram lådan med gardiner osv, samt jag tvättade i går.

Såg ett intressant program om UFO,s på H2, det handlade om Aeria 51 och forskningen där om bland annat grundämne 115 som kan ge enorma mängder energi vilket är den vanligaste drivkällan i utomjordingarnas rymdskepp. Med den energimängden kan de kröka rumtiden och på kort tid färdas över stora avstånd i rymden mellan stjärnorna.


Grundämnet upptäcktes här på Jorden utanför Aeria 51 av Ryska forskare 2004 men redan 1957 så kände man till det på Aeria 51, dem som fick jobba med och undersöka rymdskeppet som kraschade 10 år tidigare 1947 i Roswell blev insatta i hur detta ämne fungerar och dess fantastiska egenskaper.

På onsdagarna på H2 går det ett intressant program som heter Jurasic Fight Club som handlar om Dinosaurer, tänkt börja följa det. Dock är programmet så att hemtjänsten kommer mitt i och hjälper mor men får försöka lösa det. Vill gärna se det för det är intressant och lärorikt.

Nyheter!