Idag har Ronny assisterat, har handlat och fixat. Har även tvättat idag samt uppdaterat saker på forumet! Barbro har hälsat på hos Mor så vi fikade och pratade.

Smirres Hangar!

Igår hjälpte jag Mor en del och var sen på Second Life och umgicks med andra Furries!

Träffade en Tiger!Med flera Furries.


Träffade en ny Drake, han var från Japan.

Samt en av Sergalerna så jag hängde med honom en stund.Träffade även räven Kim och en vit Hare.Kim och jag dansade och hade skoj och det var bra musik.

I förrgår så hjälpte jag Mor med att fixa i datorrummet och sen kollade Mor och jag på Ice Age 4 på TV.

Manny, Diego och Sid påbörjar ett nytt äventyr efter att hela deras kontinent har drabbats av en stor jordbävning, orsakad av en viss ekorres jakt på ett ekollon. Med ett isberg som skepp stöter de på flera havsdjur och slåss mot pirater när de utforskar en helt ny värld.

*Kram!*