NO ONE EVEN ASKED FOR THIS!


King of the City Jungle!


CaramellFurries!Forumet om min dator!

FA-Journal om datorn 1 & 2

NYA FAVORITER!

F-16 Fighting Falcons!

SAAB 37 Viggens!

Skönt att ha datorn hemma och kunna göra mina furryprojekt och spelprojekt och dylikt.

Spelade lite CoD och delta Force igår och var sen på Second Life och umgicks med andra Furries!

Träffade en Gråräv på The Ark.

Samt en stor Varg.

Var sen på GYC och var med andra Furries.

Träffade en Drake som jag träffat förut.

Samt yterliggare en Drake.

Dansade med en Gråräv.

Vet när stormen Gudrun var och jag var utan Internet, ström, TV och värme i 11 dagar, att jag blev vad som kallas "lappsjuk" sa min kurator. Vet inte vad det var med mig då men var helnojig och mådde inte alls bra av att vara isolerad från omvärlden.

Både Second Life, FaceBook, FurAffinity, Telegram och Svenska Tassar är viktigt för mig och har en stor social betydelse att kunna umgås med andra Furries!

Efter att varit på Second Life så kollade jag på ett TV-program om Stig Wennerström som var officer i Flygvapnet men också spion under Kalla Kriget åt Sovjet och läkte ut hemlig information om b.la. Draken-projektet till Sovjetunionen.

Idag skulle jag handla lite till mig och Mor, jag skulle köpa 3 dosor Kronsnus och en melon. Hade 139 kronor på kortet sa Mor. Blåräv och jag körde in till Hässleholm och kom till affären och hade dock bara råd till 2 dosor snus och ingen melon. Talade om detta för Mor när jag kom hem och hon kollade banken, visade sig att banken tagit en avgift på 81 kronor för att jag har betalkort. De gör tydligen det en gång i kvartalet för vi gick igenom historiken tillsammans.

Utanför affären så träffade vi Kent, har dock inte så roliga minnen från när Kent och jag jobbade tillsammans, han var klart Furryfientlig och hade gjort väldigt dumma saker med en Rävar och Katter som han gick runt och skröt med på jobbet och skällde ut mig och kom med lögnaktiga påhopp och anklagelser för att jag är motståndare till Minkfarmer och Vargjakt samt för att jag hängde med Gamers och Djurvärnare på Lunarstorm, så jag höll mig väldigt kort med honom. Kent undrade om jag bodde kvar i Norra Sandby, men sa att jag bor nu mera i Finja och trivs bra där. Jag kände inte igen Kent först när han började prata med mig för att han har ändrat håret, gått upp i vikt och skaffat glasögon.

Här hemma så har jag spelat en del Delta Force och kombinerat med filmklipp för olika uppdrag.

FaceBookat och gått igenom nyheterna!

NYHETERNA!

Kärnvapen!

Nya tecken på att Nordkorea utvecklar missiler!

Pride!

Pride har en viktig roll!

Ökade rättigheter för HBT-personer är ett exempel på hur världen blivit bättre!

Värmeböljan!
Djur!
Ekonomi!
Sjukvård och Omsorg!
Lantbruk!
Religion!
Murphys lag!
Eldrelaterat!
Diverse brott och stölder!
Övriga nyheter!