Öppet hus hos mjukisdjuren på NordicFuzzCon!

  ZABU THE SERGALS TWITTER!

  TIMMY THE FOXS TWITTER!

TYPHON EUROFIGHTER!

INFO! - KOKTID PÅ ÄGG!

I torsdags assisterade Blåräv, skulle in till stan och köpa snus och en mellon. När jag skulle betala så fanns det inte tillräckligt med pengar på kortet och jag viste att jag hade 149 kronor på kortet.

Kom hem och talade om detta för mor, vi kollade bankens sida och såg att de tagit 81 kronor i kortavgift under natten. Laddade kortet på nytt för att handla på fredagen.

På kvällen kollade blåräv och jag på en film som heter Chappie!


Filmen utspelar sig i Johannesburg i Sydafrika. En fabrik som heter Tetravaal tillverkar robotar som fungerar som mekaniska poliser, så kallade polisrobotar. En av dessa skadas. Men den som konturerat dessa robotar uppfinner ett nytt system som kan få dessa att tänka som en människa. Han provar denna nya teknik på robot nummer 22. Roboten får namnet Chappie.

Igår fredag så assisterade Helena, jag tvättade kläder i min och mors gemensamma tvättmaskin som vi hade med oss från villan i Norra Sandby.

Helena och jag åkte in till affären och nu kunde jag köpa mitt snus och mellonen.

Var sen en stund på GYC med andra Furries på kvällen!

Träffade en ny Drake

och en stor Räv b.la.

På kvällen kollade jag och Helena på en film som heter Prometheus som är tydligen en fortsättning på Alienfilmerna!


Filmen börjar år 2089 med några forskare på Jorden som upptäcker ett visst mönster från olika utgrävningar över planeten. Trots avståndet mellan platserna och det faktum att det skiljer flera århundraden i dess historia är mönstren desamma. Detta leder till en expedition som tar forskarna med besättning på en tre år lång resa i vår galax. Expeditionen landar på en hittills ointroducerad planet i Alien-följetongen, varifrån en figur som skymtar i Alien har mellanlandat, nämligen Space Jockey. Därifrån är det tänkt att dessa Space Jockeys ska resa till Jorden för att utrota mänskligheten med ett virus och i processen samtidigt rekonstruerar människans DNA. Det blir ett krig "man mot man" där, det bör påpekas, Alien-varelsen bara skymtar i slutet av filmen. Det är med andra ord upplagt för en efterföljare. Prometheus-filmen introducerar även ett helt nytt monster.

Idag Lördag assisterar Zebra och jag har vilat på förmiddan, har rätt så ont i ben och höft.

Funderar på en del saker ibland, när jag gick på T4 Vux så mådde jag inte så bra. mådde som sagt inte bra av låset på datorn där hemma och att alltid vara rädd. Sen att på skolan gick några av "trollen" i en annan grupp och det var jobbigt psykiskt att möta dem utanför skolan och i korridoren. Min trygghet och tillflykt var att sitta och titta på furrykonst och furryvideos samt läsa på furryforum, läran accepterade dock inte att jag satt med furrysaker i skolan och jag förklarade för henne att furry är något som är viktigt och väldigt socialt. Hon bara viftade bort det med kommentaren - "Det är inget social med det!" Man ska inte heller som elev mötas av kränkande och hatiska kommentarer från sin lärare. Exempelvis kommentarer som "det är ju faktiskt skillnad på människor och djur!" jag och vilken Djurvärnare eller Furrie som helst blir fly förbannad på sådana värderingar. Lika förbannad som en Socialdemokrat eller Vänsterpartist hade blivit på en person som exempelvis förnekar förintelsen och glorifierar/hyllar Nazismen. 

Under skoltiden så dog även min Morbror Göte och det var jobbigt för mig + allt skit som jag fick utstå på skolan, som när en av mobbarna går in på vårt forum och hänger ut mig och andra Furries som pedofiler och rasförrädare och att han även hyllar Anders Breivik, att jag då försöker få tag på admins för att få stopp på mobbningen och kränkningen och då beordras av läraren att genast logga ut från forumet.

Jag hoppade av skolan och har bestämt mig för att aldrig någonsin gå till en skola eller ett jobb igen. Jag är så less på hat, fördömande och intolerans mot oss furries. Så jag undviker att utsätta mig för människor med sådana värderingar sen också för att jag blir så ledsen, bitter och förbannad på sådana människor så jag fantiserar om att mörda dem osv och sådana tankar är farliga att ha för att jag skulle i en pressad situation och om jag kom över ett riktigt vapen kunna göra något riktigt dumt eftersom jag inte har riktigt impulskontroll osv p.g.a. min ADHD. Min läkare har bestämt att jag aldrig får ta körkort eller få vapenlicens. Dock känner jag mig mer eller mindre omyndigförklarad p.g.a. det men vet att beslutet är riktigt både för min och andras säkerhet.

Idag mår jag riktigt bra sen jag flyttade till Finja, är utan lås på datorn och har tillgång till hur mycket furry som helst och har fått många underbara och fina vänner bland Furries!

En skola eller arbetsplats ska inte säga att de är för jämställdhet och allas lika värde när de diskriminerar och förbjuder vissa grupper, kulturinriktningar, livsstilar och religioner osv. Jag har NOLL förtroende för lärare, arbetsledare och chefer efter alla de problem jag haft med hatiska, trångsynta och fördömande lärare, arbetsledare och chefer på en del skolor och jobb.

Under eftermiddagen varit ut till Narwille och umgåtts med Sergalerna där!

Träffade en blå Sergal som jobbar som väktare i Narwille.

Samt var med Krysune och en svart Sergal en stund.

NYHETER!

Bränder!

Högsta brandrisken någonsin under helgen!

Brand på 10 000 kvadratmeter norr om Arlanda!

Vattenbrist!
Skördebrist!
Pride!
Kvinnorätt!
Internet!
Skyfall!
Musik!
Koreakriget!
Smitta!
Brott!
Olyckor!
Politik!
Försvunnen funktionshindrad!