Smirre är online.

Nytt Vulpint Spel Till PS4! - Spirit of the North!


ZABU THE SERGALS TWITTER!

TIMMY THE FOXS TWITTER!

NYA FAVORITER PÅ SMIRRES FURAFFINITY!

Teknik!

Varför kör svenska tåg på 16 2/3 Hz?

I måndags så assisterade Helena, vi var hos Mor en del och på eftermiddagen så kom jag igång med att spela Arma 2! Är rätt mycket nya funktioner att vänja sig vid. Flög AH-64 Apache men hittade inte alla funktioner, hur jag ska komma upp högre i luften så jag inte krockar med träd och att använda akan. Däremot hittade jag rätt snabbt hur jag använder raketerna och robotarna.

Helena hade med sig äpplen som jag fick av och hon ska ta med sig fler för de var riktigt goda.

På kvällen var jag på GYC och umgicks med andra Furries.

Hängde med en av Rävarna.

Samt träffade RothFox

och några Vargar med flera Furries.

En ny med rosa päls och bruna ränder.

Sen kollade jag och Helena på Beck - Sista dagen.


En insats mot en fortkörare slutar med en skottlossning där en kvinnlig trafikpolis skjuts till döds. Spåren efter förövaren är till en början svaga men efter ett tag kan bilen identifieras via en övervakningskamera. När polisen slår till mot bilägaren påträffas även han ihjälskjuten och jakten på en mördare med förmodat fler offer för ögonen tar sin början.

Beck sa aldrig upp sig så under 2018 har det gjorts 4 nya Beckfilmer där Beck kommer tillbaka som polis. Men Gunvald är inte med längre, han dog ju innan på sjukhuset efter en pistolstrid, utan det är den nya kollegan Steinar som hjälper Martin Beck..

Jag har ännu inte sett de nya Beck-filmerna som är gjorda under 2018, men de finns att läsa om här!

Beck - Ditt eget blod!

Beck - Den tunna isen!

Beck - Utan uppsåt!

Beck - Djävulens advokat!

Alla Beck-filmer!

I tisdags så assisterade Blåräv, vilade på förmiddagen och sen på eftermiddagen så handlade vi till både Mor och mig. Jag köpte en hel kyckling bland annat som jag lagt i frysen men som jag tänkt göra i lergrytan sen när Helena kommer med fler äpplen, så ska ja ha äpplen i den.

Mors datorskärm la av så hon fick min gamla men den är inte så bra, så hon ska skaffa en bättre farm över. Hjälpte Mor att installera den.

Mina varor från matsmart hade också kommit!

Var sen på The Ark! Träffade Blackwolf

och hängde sen med ett par Harar.

Senare på kvällen tittade Blåräv och jag på en film som heter "Hotet från Underjorden" eller "Tremors" som är den Amerikanska titeln. Filmen var rätt läskig och handlade om muterade maskar/ormar som anföll Får, Kossor, Hästar och Människor i en liten by ute på landet. Man visste inte om de kom från rymden eller hade blivit muterade vid ett atombombsprov långt tidigare.


Filmen utspelar sig i den lilla förfallande gruvbyn Perfection, Nevada. Byn innehåller 14 invånare varav två är hantlangarna Earl Bassett (Fred Ward) och Valentine "Val" McKee (Kevin Bacon). När de två efter år av diversearbetande kommer till insikt att de måste lämna Perfection för att komma någonstans i världen drabbas byn av en serie mystiska händelser - en flock får slaktas, byns läkare med fru försvinner, och den besökande seismologistudenten Rhonda LeBeck (Finn Carter) får mystiska utslag på sina seismometrar. Den enda vägen mellan Perfection och det närmaste större samhället, Bixby, blockeras av ett jordskalv. Edgar Deems, byns fyllo, återfinns uppe i ett kraftledningstorn, död av uttorkning.

Burt och Heather Gummer (Michael Gross respektive Reba McEntire) är två vapentokiga och något paranoida överlevnadsfantaster som slagit sig ner i Perfection. De anser att tillräcklig vapenkraft kan hantera alla problem.

Idag assisterar Zebra, vilat på förmiddan och på eftermiddagen varit hos Mor och fixat, samt har börjat ladda ner mina mejl på en sticka för att min adress ska flyttas till mitt Teliakonto, den ligger ju under Mors Teliakonto för vi hade gemensamt Internet när vi bodde i Norra Sandby, så Telia har rekommenderat mig att spara ner viktiga mejl på en sticka så de inte försvinner vid adressflytten sen.

NYHETER!

Politik!

Det kommer pratas mycket om välfärden!

Arrangerar tre valdebatter!

S får finna sig i att granskas under lupp!

Bosnienserbisk nationalistledare: Rapport om Srebrenica osann och partisk!

Folkets Väl skänker bort delar av arvodet!

Vi vill ha mer EU!

Politisk debatt i kyrkan!

Miljö!

Kommunen anmäler nedhuggna björkar!

Kultur!

Kul teknik lockade unga till kulturhuset!

Lång väg till ett Ungdomens hus!

Komikerstjärna till Perrong 23!

Infrastruktur!

Stort strömavbrott i Sösdala!

Vi måste bygga mer än tidigare!

Olyckor!

Buss krockade med Älg!

Motorvägsbro rasade i Italien!

Företag!
Integration!
Grillning!
Bilbränder i Göteborg!
Andra Bränder!
Vattenskador!
Brott!