God kväll! - Smirre här.

DAILY FENNECS!

FOXEN ISLAND!

MALMERFORS ÄR UPPDATERAT!

FLUFFOGRAM!

Måndag!

Vixey assisterade. Vilade på förmiddagen.

Sen på eftermiddagen så fixade jag med forumet. Det är ju rätt så länge sedan jag uppdaterade saker på forumet!

Smirres Hangar!

Jag fick dela upp filmtråden i 4 delar för varje postning har begränsad lagringskapacitet.

1 2 3 4

Åt fiskbullar med potatis till kvällsmat. Chattade med andra Furries. Vixey och jag kollade sen Apornas Planet - Revolution på TV.


En vetenskapsman försöker hitta ett botemedel mot Alzheimers, men råkar i stället klona fram en hyperintelligent chimpans. Plötsligt är människans dagar som herre över jorden räknade.

Tisdag!

Blåräv assisterade. Vilade en stund på förmiddagen. Sen var vi till Wok House och åt assiatisk buffé. Det fanns mycket att välja på, flera olika sorters sushi.

Sedan handlade vi på Maxi. Köpte bland annat en höna som jag ska koka till helgen och en stor paket köttfärs. Vilade en del på eftermiddagen då jag var trött efter att ha ätit rejält på Wok House.

Senare på kvällen så chattade jag med andra Furries och var sen på Second Life.

Träffade flera Furries.

Vargen GreyPaw bland annat.

Och ja, GreyPaw har också två hål i nosen!

Träffade Draken Kaii och några andra, Kaii hade en keps med en gul smiley på sig bland annat.

Träffade en av Sergalerna.

Snäll som jag är så fick hon tassa på mig till bra musik. Sergaler är lätta och smidiga och har mjuka tassar. Murr!

Onsdag!

Vargen assisterade. Har favoriserat på FurAffinity!

Vargen och jag kollade lite på någon av de serier som Vargen följer på NetFlix och Chattat med andra Furries och läst lite saker på nätet. Hittade trollerier igen men bryr mig faktiskt inte så mycket, vill inte lägga tid på att läsa skitsnack och dumheter.

Sen vilat en stund och fortsatt att favorisera på FurAffinity. FurAffinity är vettigt och bra och det finns hur mycket fint som helst där.

Gjorde sedan i ordning smeten till köttbullarna och gjorde spagetti med köttfärssås till kvällsmat och gjorde lite annorlunda, jag hackade ner den ena gula paprikan i köttfrässåsen. Blev mer smak och saftigare än med bara lök.

Blev mätt och trött. Chattade en stund och la mig sedan.

Torsdag!

Blåräv assisterade. Vilade på förmiddan.

Stekt köttbullar av smeten som jag gjorde i går, då den fått stå och dra under natten i kylen.

Sen har jag kollat på SVT-Play på en Britisk/Fransk polisserie som heter

The Tunnel! – Hämnden!

Del: 1

En brinnande fiskebåt i Engelska kanalen blir ett nytt fall för franska kriminalchefen Elise Wasserman och engelske poliskommissarien Karl Roebuck.

Del: 2

En chockerande upptäckt görs vid ett avvisningscenter för asylsökande och teamet analyserar en ny video postad av Råttfångaren.

Del: 3

Utredningen tar ett stort kliv när en låda innehållande en levande råtta skickas till Winnie, tillsammans med en uppsättning koordinater som leder till Råttfångarens senaste offer.

Sen sett ett program som handlar om hur robotar och drönare med AI används inom polisiära och militära uppdrag. Typ som i CoD fast på riktigt.

Inom FurMil och Fox Power Rangers är detta väldigt vanligt med smarta robotar och att Djuren använder högteknologiska farkoster och vapensystem, men FurMil och Fox Power Rangers är ”Furry Sciense Fiction” om Rävar, Sergaler, Vargar och andra Djur som strider mot onda människor. Fabelprojekt som jag skapar och rollspelar kring.

Dokumentärprogramserien ”Kampen mot terrorism” - är i 4 delar och handlar den hårda verkligheten och om teknik som används i kampen mot farliga terrorister som IS.  

Del: 1 Robotens era!

Hur bekämpas terrorism på internationell nivå i det dolda? De senaste två åren har forskare inom matematik, virtual reality, kemi, fysik och programmering flyttat fram gränserna inom sina respektive fält. Målet är att tillsammans få fram mer precis dataanalys som upptäcker och avvärjer terrorhot världen över. I tät samverkan med makthavare och säkerhetsaktörer har de utvecklat ny banbrytande teknologi för att rädda liv. Från sofistikerade algoritmer för att spåra individer till spionerade miniatyrdrönare - här är vår nya framtid.

SVT-Play!

Till kvällsmat så gjorde jag en Jugoslavisk paprika, alltså tog köttfärsen sen igår och stoppade i paprikan, värmde på 5 köttbullar och kokt potatis till det. Samt Coca Cola och kaffe.

Satt och pratade med Blåräv och sen kollade vi på tre program efter varandra på TV.

Svenska Fall!

Den 7 april 2017 blev Stockholm ännu en i raden av städer som utsatts för ett våldsamt terrordåd. Vi följer i avsnittet polisens extremt intensiva jakt på terroristen Rakhmat Akilov.

Peter Jhide! – Aborter!

Rätten till abort har på senare år seglat upp som en av de absolut viktigaste politiska frågorna i USA. Peter Jihde åker till Washington D.C. där president Trump talar inför hundratusentals abortmotståndare i March For Life.

Såg sedan SWAT!

En mördare ger sig på kvinnor runt om i L.A. och SWAT måste leta på de mörkaste delarna av internet för att hitta den skyldiga. Samtidigt kämpar Luca med att komma vidare.

Fredag!

Vixey assisterade. Har städat idag och gjort akvariet riktigt fint.

Har sett en film som heter ”Tornado – Djungelhelvetet!”


Vietnamkriget lider mot sitt slut. Kapten Harlow i helikopterdivisionen "Tornado" försöker desperat samla egna poäng inför Pentagon och Saigon. Han ger helt vansinniga order och många unga soldater får sätta livet till. Kritiken mot honom leds av ser!geant Maggio, som deserterar. Maggio jagas genom djungeln av båda sidor men lyckas ta revansh på Harlow. Väl inne i Kambodja skjuts han.

Har skrivit på min Krigsbok 4 och läst igenom FurryChatten. Har ännu inte lyckats få Discord att funka och inte kunnat se saker på Videolänken från NFC.

Men finns info på NFC-TWEETEN!

Hoppas det blir ett IRL-NFC 2022. Att vara där på riktigt och umgås med furries IRL och se, känna och ingå i ett större sammanhang, äta god mat, prata med konstnärer, fursuitmakare, programmerare, gamers osv. Se underhållning live och ha kul tillsammans med sina kompisar kan aldrig en videolänk och en trasig Discord ersätta.

Kollat saker på YoyTube om Arma 3 precis som CoD, Delta Force och filmer som ger en viss inspiration till min Krigsbok 4 och där i FurMils och Fox Power Rangers insatser och operationer mot mänskliga terrorister.

Var ut till Narismiral.

Fint i baren där och

Det finns ett Tetris-spel som man kan spela bland annat.

Har blivit insläppt på Narismiral igen och mycket tacksam över detta, fick veta varför jag blev utkastad. Krysune vill inta att jag tar bilder på henne och hennes Sergalvänner hur som helst. Det är lugnt och jag har stor respekt för Krysune och de andra Sergalerna så självklart respekterar jag det Krysune sa.

Får ta bilder på mig själv men inte på Krysune och andra Sergaler i Narismiral utan att fråga först och tala om hur jag tänker använda fotot. Man lär sig av misstag och jag är lyhörd och ödmjuk för vad andra Furries känner.

Kokade hönan som jag köpte innan på Ica och kokt ris till den.

Den blev god, så som Mor brukade göra med att den ska koka i 1,5 timmar sakta tillsammans med 3 lagerblad och 7 hela vitpepparkorn i den stora grytan. Kokte lite ris till också. Fortsatt att skriva på min Krigsbok 4.

Chattat, skrivit om mina tankar kring Aborter, Pingstkyrkan och funderingar kring ditt och datt.

Här är den texten!

Sen favoriserat på FurAffinity senare på kvällen!

Lördag!

Zebra assisterade. Vilat en stund på förmiddagen. Sen åkte Zebra och jag och beställde varsin pizza i Hässleholm som vi tog hem och åt.

Kollat lite furrysaker på nätet och våttorkat stora rummet, köket och hallen. Vilket inte blev gjort i går då jag fixade med andra saker. Så nu är städningen komplett.

Favoriserat på FurAffinity!

På kvällen var jag uppkopplad på NFC och var en del program jag följde.

Vi pratade om Fursuits en del, bland annat om Beastcub och Made Fur You!

Var också en rolig tävling där vi samlade poäng och listade olika saker, bland annat populära furrykaraktärer och populära Internetverktyg bland Furries.

Var sedan på Second Life och umgicks med andra Furries.

Träffade Nattvind så jag var med honom en stund.

Träffade en ny Drake bland annat.

Samt en Snöleopard.

Ett Lejon var DJ och körde bland annat låten...

Sabaton - Camouflage!


Träffade flera andra Furries.

Träffade också Slifer som det var länge sedan jag träffade.

Samt fler Furries.

En ny Räv bland annat.

Och ytterligare en Räv med vit och svart päls.

Kollade sedan på filmen Red Sky sent på kvällen.


Stridspiloten Butch Masters leder en specialstyrka i jakten på massförstörelsevapen. Han måste nu försöka hantera både en bruten vänskap och ett triangeldrama samtidigt som han försöker återvinna sin militära och personliga heder.

Söndag!

Vargen assisterade. Har tvättat idag med mera.

Läst igenom Furrychatten och på FurMil finns Wolfer Metal Gear!

Se alla FurMil-Projekt!

Läst lite och skrivit på min Krigsbok 4 om uppdrag i Sydamerika. Hämtat och hängt tvätten.

Läst nyheter och stekte upp några köttbullar samt kokt potatis med lingon till det på kvällen. Fixat med medicinen för kommande veckan.

Såg sedan ett avsnitt av S.W.A.T på TV 6.

Mordet på ett homosexuellt par gör att S.W.A.T. skickas ut för att övervaka den årliga festivalen för gayrättigheter. Det leder till att spänningar i Hicks familj avslöjas.

Där efter tittade jag på Svenska Fall! - Mannen i badkaret!

En fastighetsskötare gör en fruktansvärd upptäckt hos en av sina hyresgäster. I lägenhetens badkar ligger resterna av en förruttnad kropp. Kan polisen verkligen hinna ikapp förövarna?

Såg sedan Beck – Skarpt läge på TV 4.


Monica flyr med sina barn från sitt hem efter att ha blivit brutalt misshandlad. Snart därefter hittas en man mördad i samma lägenhet. Kommissarie Martin Beck upptäcker blodspår på mordplatsen som pekar mot Monica, men hon är spårlöst försvunnen.

Rätt otäck som handlar om auktoritära män som slår kvinnor och förtrycker kvinnor och barn i egna familjen.

Jag vet ju hur min pappa var och jag vet ju att läraren som jag hade i gymnasiet tycker det är en mänsklig rättighet att mannen i huset ska uppfostra sin fru och sina barn med knytnävar och livrem. Samma lärare hatar också furries och hade dumma idéer om mycket.

Min pappa är död och med läraren jag hade i gymnasiet så vet jag inte, men hoppas att han inte är lärare längre då han utsätte elever för psykisk misshandel. Troligen är han pensionerad.

Nyheter!

Djur!

Miljö!