Godkväll! Smirre här.

SERIER!

Fursuit Dance Video!

Red Dragon with Sword with magasine of Napalmgrenades!

Mest slappat idag, Fjällräv är tillbaks från sin lediga vecka och vi har kollat lite på storslalom på TV samt handlat lite saker till att göra pizza i ugnen, så det gjorde vi och åt i kväll.

När vi åkte och handlade så lekte jag stridspilot i bilen och flög A-10 Thunderbolt!

Slog ut några Katushafordon och stridsvagnar, samt bränsledepå och SU-35or på marken och även luftvärnsrobotramper och Scoudmissilramper. Fällde även napalm över en människoby där människorna förvarade kanoner och ammunition samt slog ut bunkerkomplex och radarstation norr om människobyn och slog ut järnvägsbron som gick till människobyn. Klart lyckad flyginsatts idag.

Ikväll varit på Second Life och umgåtts med andra Furrisar!

Slapapde en stund och pratade med ett Lodjur.

Träffade en Varginna och en Huskie.

Samt en vit Varg.

Träffade fler Vargar.

Och en Gråräv.

Samt en Skunk och en stor Varg.

och den gröna Räven.

NYHETER!

SF:s biljettsystem låg nere i timmar!

En cyberattack slog ut hundratals stora sajter, som Twitter och Spotify, i USA under eftermiddagen.

Amerikanska sajter varnade för en ny överbelastningsattack – och under fredagskvällen spred sig problemen till Sverige.

Bland annat har SF:s hela biljettsystem legat nere i över tre timmar.

Störningarna i SF:s biljettsystem startade vid halv sex på fredagskvällen.

Det gick varken att köpa biljetter på nätet – eller på biograferna.

Men redan sålda biljetter gällde – och föreställningarna visades som planerat, skrev SF på sin hemsida.

Vid 21-tiden meddelade SF att systemet fungerade igen, rapporterar TT.

Twitter och Paypal låg nere

Det är oklart om SF:s problem hängde ihop med den stora cyberattack som under eftermiddagen riktades mot ett stort antal webbplatser och tjänster i USA, som Amazon, Twitter, Spotify, New York Times.

Även Playstation Network, Paypal, Netflix, eBay och Soundcloud drabbades. Hundratals populära sajter stängdes ned under två timmar efter en så kallas DDoS-attack, som går ut på att överbelasta systemet.

Attacken riktades mot internettrafikföretaget Dyn, som har infrastrukturen till tjänsterna.

Dyn varnade för att ytterligare en cyberattack hotade att drabba sajterna under fredagskvällen, skriver amerikanska CNBC, som också drabbades under eftermiddagens attack.

Miljoner användare drabbade

USA:s departement för inrikes säkerhet har inlett en undersökning om vad som ligger bakom attacken som har drabbat miljoner internetanvändare.

Ingen har tagit på sig ansvaret för attacken, men enligt The Telegraph menar experterna att attacken är så simpel att den kan ha utförts av en enda tonåring.

Även användare i Europa, Framför allt i Tyskland, Storbritannien och Frankrike och Asien drabbades och kan komma att drabbas av problem, om än i mindre omfattning, skriver tekniksajten Techcrunch.com.

I Sverige rapporterade på fredagskvällen om problem med att komma in på flera olika sajter, som Twitter och regeringens hemsida.

Krisinformation via Twitter

Även Krisinformation.se, som drivs av Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, MSB, skriver på sin hemsida att de har tekniska problem och hänvisar till sin Facebook- eller Twittersida.

– Vi har problem på vår webplats och på Krisinformation.se. De sajterna går inte att nå från vissa internetleverantörer. Vi jobbar på det och under tiden hänvisar vi till våra andra kanaler, säger Marcus Årsko, på MSB:s presstjänst.

Vid 23-tiden meddelade Krisinformation.se att sajten inte längre påverkades av några störningar.

KÄLLA!