Help!


Good morning all y'all!

Nya favoriter på Smirres FurAffinity!

FLUFFOGRAM!TEMA: JAPANSKA FLYGVAPNET!

JAPANSKA FLYGVAPNETS HEMSIDA!STRIDSFLYGPLAN SOM JAPAN HELT SJÄLV HAR UTVECKLAT!


Lördag!

Vixey assisterade. Hjälpte mor en del med mera. Satte upp sladden igen som ska vara till spottlights sen för både vargskölden och tavlorna. Ska fixa sladdar och sockerbit för det sen, spotlights med mera ska jag beställa på Ikea!

Här är vad jag tänkt beställa från Ikea fram över när jag har råd om Mor godkänner det!

SPOTLIGHT TILL VARGSKÖLDEN!

LJUSKÄLLAN TILL DEN SAMMA!

Söndag!

Zebra assisterade.

Zebra hade med sig en sockerbit som ska användas till projektet för belysning till Vargskölden och Rävtavlorna ovanför Rävvitrinen.

Var ut till Narismiral och umgicks med Sergalen Salaster en stund!

Mor och jag gjorde en god korvgryta med ris!

Under eftermiddagen så hjälpte jag Mor att sortera och gå igenom en hel del papper, hittade en del papper som inte var så roligt att läsa. Bland annat om Connys agerande 2009 och konversation med Sanna kring detta, om låset på gamla datorn och Handihands inställning att Furries är perversa, kriminella och farliga personer som jag ska akta mig för och att Furry är den mest hatade och avskydda gruppen i samhället, lika avskydda som pedofiler och nynazister enligt Handihand, Conny, Jocke och Janne. Inte konstigt att man var helparanoid ute i Norra Sandby. Varför de hade den uppfattningen om Furries vet jag inte men kan tänka mig att de läste på internationella mobbningssidor som Awful, ED, 4Chan och GHF samt alla de anonyma poster på Svenska som fanns på SpChan som är skrivna av dem som jag gick ihop med på Norrängsskolan och jobbade ihop med på SIVO, alltså INTE skrivna av Furries utan skrivna av mobbare och djurplågare.

Jag har naturligtvis brutit all kontakt med Handihand, Conny, Jocke och Janne efter det som hände då 2008 och 2009, för jag vill må bra och inte vara rädd och paranoid.

Jocke följde ju med från Handihand till Tinda och var med mig på Rävninge en del och Handihand påverkade klart Jocke till att göra saker som definitivt var fel.

Därför sa Sonja sa upp Jocke för att han bröt sin tystnadsplikt, satte låset på gamla datorn och pratade illa om andra Furries och spelade på min paranoia samt försökte tvinga på mig detta med att sätta människor över andra Djur. Situationen på Rävninge var även att Lars Ohlsson och anonyma personer i kommentarfälten här på Rävskogen, då det gick att kommentera hotade med att skada Hästarna, döda Hundarna och bränna ner stallet på Rävninge och när jag påtalade detta till Lisa på kommunen som hade hand om min dagliga verksamhet på Rävninge så tyckte hon att jag ska sluta vara med Furries och påstod att de är de som skriver sådant, vilket det naturligtvis inte är men hon ville göra mig ännu mer paranoid och att det skulle bli mer bråk på och kring SveaFur. Jag polisanmälde Lisa för detta bemötande men polisen la ner det som vanligt och polisen sa att det är inget brott och inget jag kan anmäla att Lisa uttryckte sig så. Jag kontaktade även Hell´s Angels och ville ha hjälp av dem med att skaffa en Glock och en AK5 C med rödpunktssikte och ansåg att jag behövde detta på Rävninge för att skydda Djuren mot Lars Ohlsson och andra människor som kunde skada Djuren, och ja, jag hade inte tvekat att skjuta om jag sett okända människor i skogen, vid hästhagarna eller i närheten av gården i Rävninge!

Så som lärare, personal på daglig verksamhet och andra brukare har betett sig mot både mig, mot andra Furries och mot riktiga Djur samt att man läser om hur tjuvjägare beter sig med Vargar och andra vilda Djur - så är det faktiskt inte så konstigt att jag har de åsikter som jag har om att jaga, döda och skända människor, att jag har mycket tankar kring hämnd och är så starkt för GunRights osv.

Dock vet jag vad man får och inte får göra något så när, att jag är fascinerad av krigsmateriell och vapen med mera hänger ihop med mitt stora teknikintresse och redan som tonåring så drömde jag om att bli stridspilot och sniper. Dock fick jag inte göra militärtjänst för att jag gick i särskola men leken/rollspelandet om djur som krigar mot människor är en sak som jag gör för att lättare hantera verkligheten. Det kan vara allt ifrån att skriva fabler, rita serier/teckningar till att spela krigsspel, leka med modeller och att jag leker stridspilot i bilen osv. En del personer utanför Furryvärlden uppfattar detta som udda och konstigt att en vuxen man leker och då krigslekar om djurmilitärer som krigar mot människor, men det är så jag är och så jag fungerar och genom leken och fantasin så kan jag lättare hantera verkligheten!

Framförallt på 90-talet i gymnasiet och på några arbetsplatser så blev det problem på grund av oförståelse för så väl Furry som vad Aspergers Syndrom innebär. Att jag inte fick anse mig vara en räv och kalla mig för Smirre, ha mjukisdjur, spela, rita och leka osv. utan ledare på dessa ställen tyckte att jag ska vara ”normal” och tvingade på mig detta med att sätta människor över andra djur, var fördömande mot djurrätt och detta blev kaos och stark ångest för mig, med så väl raseriutbrott som skadegörelse, paranoia och självmordsförsök och att jag åkte in på psyket då och då. Vilket naturligtvis inte är bra.    

Jag har ett bra liv idag med personer runt mig som förstår så väl Asperger som Furry, egen lya, snabbt Internet, ny kraftfull gamingdator utan lås och bra kamratskap med många andra Furries och jag inser att skola och daglig verksamhet är inget jag ska ha med att göra. Utan jag är en Furrie och ska vara bland andra Furries, det är där jag fungerar bäst och de flesta Furries är väldigt bra kamrater och det är i Furryvärlden som jag trivs, mår bra och kan utvecklas. Det bör ju också sägas att jag är bara inte en Furrie utan just en Furrie med diagnos som har haft det rätt tufft i livet!

Jag skulle vilja flytta upp till Stockholm då de flesta svenska Furries bor i Stockholm, men har tyvärr inte råd att bo i Stockholm med min sjukpension på 12000 i månaden. Dock kan jag ju åka till Stockholm ibland då det är bra tågförbindelse mellan Hässleholm och Stockholm.

Att jag skriver detta kanske är att bjuda ut sig men jag gör det för att det är bättre att folk vet hur saker ligger till än att det spekuleras och att folk är hysteriska!

Från det ena till det andra!

Var ett par intressanta program om Vargar på Animal Planet som jag kollade på!

Del: 1

Matt och Lorin, och ett gäng krigsveteraner, driver ett räddningscenter för vargar. I det här avsnittet - Matt och teamet räddar gråvargen Sadira från en bakgård.

Del: 2

Ett närbeläget räddningcenter hotas av en brand varpå LARC-teamet får rycka ut för att hjälpa till vid evakueringen. Och så upptäcker man en tumör hos den 20-åriga vargen Blade.

Bra film på kvällen, Die Hard – Hämningslöst. Har sett 1, 2 och 4.0 innan av Die Hard men inte denna. Enligt Zebra Så finns det även en Die Hard 5!


I sin jakt på hämnd utsätter den galne brottslingen Simon den försupne snuten John McClane för en dödlig lek med tidsinställda bomber. En lek som lamslår hela New York. McClane får oväntad och motvillig hjälp av butiksägaren Zeus Carver.

Måndag!

Jösse assisterade. Hjälpt Mor med att gå igenom en hel del torrvaror och annat i förrådsrummet, samt vi hittade servetterna som varit borta länge, de låg i ett skåp högst upp. Hittade också en hel del bullformar och andra bakformar som varit frösvunna sen vi flyttade ifrån Norra Sandby.

Har åskat rejält och kom en mycket kraftig åskknall rakt här över Finjabo, var så att huset skakade och kändes typ som en 900 kilos Jdam slog ner ute på åkern, men det var åskan och ingen bomb.

Mor och jag har gjort fläskpangkaka i ugnen till kvällsmat!

Blåräv tog nattpasset och kom på kvällen, vi kollade på Maria Wern - Först när givaren är död!


Strax före Medeltidsveckan i Visby inträffar en misstänkt mordbrand, som följs av flera mord. Spåren leder Maria Wern och hennes poliskolleger till ett sommarstugeområde där alla känner alla. Ett dokument med latinska texter och svårtydda ritningar verkar ha med morden att göra. Och snart inser Maria Wern att ytterligare ett mord planeras.

Tisdag!

Vixey assisterade. Robin skulle varit med mig idag men han hade blivit sjuk, förhoppningsvis så kommer Robin nästa tisdag. Jag har handlat och köpte frukt, mat, snus och en militärfilm. Har även hämtat medicin till Mor samt varit på banken för att fixa med strulet kring mitt bankkort. Mor och jag gjorde hemlagade hamburgare till kvällsmat.

Varit på GYC ikväll och haft kul!

Träffade en ny röd Sergal men det var inte Zabu utan en annan Sergal!

Samt fjällräven Demore och några andra Furries!

Träffade en trevlig Sergaltjej som jag träffat för länge sedan och vi dansade och hade kul länge!

*Kram!*