MALMERFORS ÄR UPPDATERAT!

NYA FAVORITER PÅ SMIRRES FURAFFINITY!


Katter & Hårdrock!


Fluffogram!I fredags så assisterade Helena. Städade och fixade med akvariet, var och köpte sådant medel för att klarna vattnet och gjorde rent allt.

Bytte det mesta vattnet. Att vattnet blivit dåligt är för att köttgranulat hamnat i sanden och gör att vattnet blommar. Vi ska tvätta sanden fram över, Blåräv kommer ta med grejer för det så ska vi ta en dag att fixa med sanden. Men efter en hel del jobb så blev akvariet riktigt bra. Dock ska fiskarna få köttgranulat en gång i veckan och annars vanligt fiskfoder. Just för att misnka risken för algblomning i akvariet igen.

Igår så var jag hos Mor och hjälpte henne med en del saker, tömde b.la. det andra rullskåpet och sorterade upp tyger och gardiner, tvättade mina kläder och sorterade upp en del saker som låg i lådor och kassar. Fick några saker samt slängde en del i sopsäcken. hittade även spackel som verkar vara okej, det ska Blåräv få om han vill ha det för han har hus. Är saker som man köpt när vi hade huset i Norra Sandby. Var ju en del mushål och annat att spackla men detta är oöppnad spackel som verkar vara okej så det är ju bra om det kommer till användning.

Var på Second Life sen på kvällen och umgicks med andra Furries!

Träffade en ny Räv som jag hängde med ett tag.

Samt en Varg.

Och någon typ av Varg till.

Draken Kaii och några andra var där.

Var också en Sergal som dansade och en vit Räv.

Med flera Furries.

Träffade ytter liggare en vit Räv

och ett par Drakar.

Det gick en bra film klockan 02:50 men då sov jag, men ska se om det eventuellt går att få fram den på cromkasten. Fjällräv assisterar sen idag och han kan cromkasten.

NYHETER!

Rymden!

The Visit: utomjordiskt besök!

Hur pratar man med en utomjording?

Första sonden på väg mot månens mörka sida!

Lyckad uppskjutning – rymdsonden på väg till månen!

Instrument från Kiruna ska skickas till månens baksida!

Vad vet du om månen?

Teknik!
Civilflyg!
Kultur!
Energi!