Godkväll! - Smirre här!

TWEETING FURRIES!

NFC-TWITTERN!

FURLUMINATI - TWITTERN!

SWELOGANS TWITTER!

SILVERFOXS TWITTER!

RINN ÄR RIKTIGT BRA PÅ TRUMMOR!

RINNS TWITTER!

KOBRAS TWITTER!

TIMMYS TWITTER!

HASSELS TWITTER!

TRAX TWITTER!

HAMSTERNS TWITTER!

Måndag!

Vixey assisterade. Vi handlade på Maxi och sen vilade jag en stund när jag kom hem.

Vi har fixat med akvariet och det blev superbra!

Kollat lite Djurrättsgrejer och teknikgrejer. Samt läst om svarta hål och neutronstjärnor.

Tvättade kläder med mera.

Gjorde spagetti med köttfärssås till kvällsmat samt har chattat med andra Furries. Gjort matsedel med mera också.

Tisdag!

Vargen assisterade. Har vilat en del under dagen. Sen läst en del Djurrättsgrejer med mera. Som SuperVego-Bloggen till exempel!

Spelat Delta Force och gjorde kycklinglever med potatis och lingonsylt till kvällsmat. Hämtat kläderna ur tvättmaskinen och hängt på tork.

Läst lite rymdgrejer och färdigställt de nyaste byggnationerna i New Tokyo och laddat upp dem på Rävskogen.

Var sen på Second Life länge på kvällen och umgicks med andra Furries!

Träffade Vargen Nattvind, så jag var med honom en stund.

Samt träffade också en ny Varg!

Med flera Furries!

Skunken Harry och

några Kattdjur och fler Rävar.

Träffade en Kanin också.

Samt en vit Varg med blå punkfrisyr.

Samt ett SyxDjur.

Onsdag!

Blåräv assisterade. Vilat på förmiddagen.

Sen under eftermiddagen har vi kollat på TV när Joe Biden skulle sväras in som den 46:e presidenten i USA. Georg W Bush och Obama (tidigare presidenter) var där och lyssnade på honom. - Dock dök aldrig Donald Trump upp och jag tror han skäms för hur mycket han ställt till med och inte vågar visa sig vid Vita Huset. - För säkerheten fick inte allmänheten komma nära Vita Huset men TV-teamet hade tillstånd och filmade både framför Vita Huset och inne på Vita Huset. Blev imponerad av att det är så stort och hur fint det är även där inne med fina möbler, allt i vit marmor, detaljer i guld och fina lampor osv.

En av mina Furryvänner fyllde år också så jag grattade honom och han hade också sett TV-programmet från Vita Huset.

Sen på kvällen så gjorde jag och Blåräv en omgång köttbullar.

Åt köttbullar med potatis och lingon till kvällsmat. Resten har jag frusit ner i påsar.

Senare på kvällen kollade Blåräv och jag på Wallander – Hämnden!


Kurt Wallander har genomfört sitt livs dröm. Han har köpt sig ett hus vid havet och tar långa promenader på stranden med sin nye, trogne följeslagare, labradorhunden Jussi. Kurt känner sig mer harmonisk och tillfreds med tillvaron än på länge.

Plötsligt bryts lugnet i det sommaridylliska Ystad av en kraftig explosion som släcker ner hela staden. Det är Ystads enda transformatorstation som sprängts i luften. Sprängningen följs av flera dåd. Militären kallas in och undantagstillstånd utlyses i den lilla staden, som börjar likna vad som bäst kan beskrivas som en krigszon. Wallander och hans kolleger står handfallna. Är det sabotage eller en terroristattack? Vad vill dom? Vad kommer ske härnäst? I det allmänna kaoset och med media i hälarna famlar Wallander både bokstavligt och bildligt i mörkret efter terrorister eller gärningsmän.

Torsdag!

Vixey assisterade. Vilade på förmiddagen. På eftermiddagen gick vi en promenad och snön börjar försvinna nu för det är plusgrader, det finns dock is på sina ställen men man ser isen nu. Gustav var med på promenaden.

Finns inlägg på FOTOBLOGGEN!

Vixey och jag bytte sängkläder i min säng samt Vixey har kommit en bra bit på Vargpusslet och jag har skrivit på min Krigsbok 4 om olika operationer i Ukraina och på Krimhalvön.

Blåräv kom sen på besök, vi har fikat och jag åt fiskbullar med kokt potatis till kvällsmat. Sen sett ett program om USA,s invasion i Irak 2003!

Dokument utifrån: Det var en gång ett Irak!

USA och Storbritannien invaderade Irak år 2003 med syfte att snabbt störta diktatorn Saddam Hussein och införa demokrati. Istället blev det ett utdraget krig med katastrofala och långtgående följder för alla inblandade. Landets tonåringar hoppades till en början att invasionen skulle leda till mer frihet och ett liv som liknade de amerikanska filmer de brukade titta på. Snart förbyttes glädjen till chock över den hårda verkligheten i ett laglöst land.

SVT-Play!

Zebra assisterade på kvällen och natten. Vi kollade på filmen Sicario!


I det laglösa gränsområdet mellan USA och Mexiko utsätts en idealistisk FBI-agent för den brutala världen av internationell narkotikahandel när medlemmarna i en specialstyrka värvar henne i sin plan att slå ut en mexikansk kartellboss.

Fredag!

Zebra assisterade. Vi har städat lyan och sen gått en promenad. Nästan all snö är borta nu och vi gick en bit i skogen och kom ut vid bondgården. Tog några bilder som jag har på min FOTOBLOGG!

Har tvättat sängkläderna och hängt dem på tork, samt kollat alla 6 avsnitten av Rig 45!


1. Utredningen

En kropp med kopplingar till Rig 45 hittas och öppnar för nya frågor om motiven för morden. Polisen återvänder till riggen och inser att de klivit rakt in i en konspiration som fortfarande kräver liv.

2. Hon är där ute

Benthos-personalen vägrar samarbeta med Emma och Trevor vilket väcker misstankar om de anställdas motiv. Någon saboterar ombord, och Trevor börjar tvivla på Emmas förmåga att leda utredningen.

3. Någon annan ombord

Det blir allt tydligare att Petra inte ligger bakom de nya morden och paniken stiger medan gruppen inser att det antingen finns en okänd mördare ombord, eller att mördaren är en av dem.

4. En av oss

Misstron ökar när gruppen inser att de är inlåsta med en mördare. Trevor och Emma grälar om hårddisken och han lämnar gruppen för att gömma den, övertygad om att morden är kopplade till dess innehåll.

5. Flykten

Gruppen låser in Emma men kan inte komma överens om nästa drag. Ett larm får dem att inse att det bara är timmar kvar tills riggen exploderar och att de trots misstro måste samarbeta för att överleva.

6. Uppgörelse till sjöss

Emma lyckas låsa upp filerna på hårddisken och inser den stora hemlighet Benthos försökt undanröja samt vem som måste ligga bakom morden. Men ny information om Fredrik vänder upp och ner på allt.

Åt kyckling med pommes till kvällsmat.

Sen kollade på The Dark Knight Rises!


Brottsligheten har sjunkit i Gotham sedan Batman för åtta år sedan tog på sig skulden för åklagare Harvey Dents död och försvann i natten. Men allt förändras när den kvinnliga tjuven Selena Kyle gör entré och den maskerade terroristen Bane försöker förinta staden. Batman tvingas fram ur sin exil för åter bekämpa ondskans krafter.

Lördag!

Blåräv assisterade. Han städade i hyllan i assistentrummet och där hittade han mina Bamse och Fantomen som jag trodde att en tidigare assistent tagit med sig hem då jag vet att han gillade att läsa mina serietidningar. Sen han slutat så såg jag att serietidningarna var borta ur gamla Drakskåpet och blev rätt så ledsen över detta, det som jag nu har båtarna efter Mor på. Skönt att mina serietidningar kommit till rätta, de äldsta är Bamse från 80-talet, bland annat om den med resan till Varglandet.  Har dem nu i ett skåp i mitt sovrum.

Stekte på av de hemlagade köttbullarna och kokt potatis med lingonsylt till middag. Spelat delta Force och läst igenom Furrychatten.

Annars vilat mest under efterdagen.

Vixey kom på besök på kvällen och hon assisterade under natten.

Söndag!

Zebra assisterar. Har kollat på avsnitt 3 av Tunna blå linjen på SVT-play!

Sara och Magnus gillar varandra. Det är helt tydligt. Men som över en natt ändras stämningen helt och Magnus blir sur och irriterad. Något plågar honom, men vad? Jesse kan inte släppa sin oro kring dottern Siri. Hans tankar springer iväg när han stöter på henne på stan med nya kompisar. Jureks kamp mot Nami och hans gäng ger inte Leah någon ro. Nu kräver han att hon ska låta honom ta saken i egna händer.

Vilat en stund och kollat igenom vad jag har i frysen, gjort matsedel och inköpslista med mera.

Läst Illustrerad Vetenskap om svarta hål och ett nytt begrepp att sätta sig in i hur dessa supermassiva men väldigt små objekt fungerar är KVANTGRAVITATION som dock inte är så greppbar.

På eftermiddagen har Zebra och jag gått en promenad i ett synnerligen dimmigt Finja men lite bättre sikt inne i skogen där dimman inte trängt ner mellan träden och det finns på FOTOBLOGGEN!

Fikat och kollat igenom Furrychatten. Spelat CoD MW1 och uppdraget ”Haunted.” Sen skrivit på min Krigsbok 4!

Åt fiskpinnar med kokt potatis och en klick smör på potatisen till kvällsmat, var mycket gott.

Spelat med CoD MW-1, uppdraget ”Safe House.”

Skrivit med på min Krigsdagbok 4! Kollade sedan på Discovery om

NASA-Program på Discovery!

Nya band avslöjar att astronauter mottog oförklarliga radiosignaler på månen. Ett föremål i jordens omloppsbana följer efter en rysk rymdfarkost.

NYHETER!

Djur!

Nu kan obligatorisk märkning och registrering av katter bli verklighet!

Det mest avlägsna svarta hålet i universum!

Google hotar blockera australiska sökningar!

Så fungerar vaccinerna mot covid-19!

Här är Putins hemliga jättepalats!