Önskar mina vänner Inaris välsignelse!   <3 


Igår assisterade Zebra, vi gick stavgång och jag var hos Mor och hjälpte henne med några saker.

På kvällen på TV 6 gick Green Zone, fast jag har den på DVD. Dock såg jag aldrig den igår för Zebra och jag satt och pratade om etik och moral b.la. Mina actionfabler som jag nu fingerat namn på mänskliga fiender i och att dessa serierna gjorde jag ju 1993, 1996, 2010 och 2013. Vet att de är grova och brutala och när jag gjorde dem för flera år sedan så var det väl mycket att det handla om att avreagera sig och hämnd mot lärare, personal på daglig verksamhet osv som burit sig för jävligt åt en gång i tiden dels för att jag är Furry och för att jag står upp för de vilda Djurens väl och beskydd. Men som sagt sen jag lämnade  Hand i hand, reste till Japan med en av mina bästa vänner och flyttade till Finja, så har jag fått en helt annan distans till det tragiska som hände när jag gick i gymnasiet och sen hade daglig verksamhet. Idag så fokuserar jag på Furry, Djurrättsaktivism, militärt och flyg osv, sådant som jag tycker om och mår bra av. Om nu dessa actionfabler ska vara tillgängliga för Furrycomunityn så ska det inte finans namn på verkliga personer oavsett vad de har gjort. Det finns fler actionfabler som jag har gjort på 90-talet men ska gå igenom dem och redigera så det inte finns namn på verkliga personer innan de är tillgängliga på min Furrysida.

Idag har Fjällräv assisterat, vi har kollat på en film som heter Piranha.


En jordbävning gör att pirayor som varit instängda i en underjordisk sjö kan ta sig till Lake Victoria, ett populärt resmål för ungdomar under Spring Break. De köttätande pirayorna sprider död och kaos för alla som befinner sig i vattnet.

Har under eftermiddagen och kvällen hjälpt Mor med att organisera om i köksskåp och gått igenom en del torrvaror. Fått slänga en del som det var baggar i.

Har i kväll även tittat på UFO-program på H2!

Finns en del intressanta nya artiklar på Finjasocken!

På SveaFur så håller en skapare på att göra en "Ragnarsuit" både den och andra projekt finns i denna tråden!

NYHETER!

Djur!

Nu öppnar landets första kattkafé – i Stockholm!

Rymden!