Video! - Rävinna Med Ungar!


Legokoncept med antropomorfa Djur!

WIKIPEDIA!      KLOSSBUTIKEN!


A Fox with a Tesla!

Sergalpost!

Glensinai Tower in New Tokyo!

Nya FurAffinityfavoriter!

Dju­rens grund­läg­gan­de rät­tig­he­ter bör skri­vas in i grund­la­gen, an­ser en forskare!

Tusentals djur döda på svenska djurparker!


EU-domstolen sätter ner foten om vargjakten!

Tisdag!

Zebra assisterade. Hjälpte Mor med en del pappersarbete och med uppdateringar av program osv. Zebra och jag handlade lite sen.

På kvällen kollade Mor och jag på Den Stora Blåsningen!


När mångmiljonären Bertrand får reda på att hans dotter är med barn kan han inte annat än ge samtycke till att hon gifter sig. Men när mannen han tror är hennes fästman - som för övrigt har förskingrat 60 miljoner francs - visar sig vara kär i en annan kvinna, som i sin tur utgett sig för att vara Bertrands dotter - då blir situationen knepigare. Och det är bara början.

Onsdag!

Blåräv assisterade. Varit hos tandläkaren igen och hon har kollat till hålet efter där tanden suttit och sköljt det med koksaltlösning och satt ner antibiotika i hålet, men det sitter ingen mat eller så i hålet och det börjar läka fint sa hon. Men kan kännas konstigt en tid.

Handlat till Mor och Blåräv kollade en sak med sin bil på CarSpect.

Ringt samtal till psykiatrin angående min medicin men de hänvisar till 119 Vårdsidan där man måste ha Bank-ID för att komma in.

Har Checkat av FurAffinity och hittade en del fina favoriter.

Blåräv gjorde pangkakor till kvällsmat och jag kollade på ett intressant program om utomjordingar som besökt oss för flera 1000 år sedan och de gamla fynd som man gjort bland annat på Påskön och i Sydamerika och legenderna om ”Tikis” som skulle vara sen mycket gammalt om ett folk som kom från stjärnorna och som avbildadats med stora ögon och sex fingrar. Samt om ett till UFO som följt ett flygplan 1957 och sedan som landat på landsbygden utanför Dallas och där de blå lågorna från UFO,t hade smält sanden till glas på landningsplatsen. Samt man gick igenom radarbilder och radiotrafik från flygplanet och flygledningen.

På kvällen kollade Blåräv, Mor och jag på Den tatuerade Legionären!


Louis de Funés som konstsamlare besatt av ett konstverk tillhörande en greve (filmlegenden Jean Gabin) som han prompt MÅSTE ha i sin samling. Problemet är att greven har konstverket tatuerat på sin kropp.

Torsdag!

Vixey assisterade. Vilade på förmiddagen och på eftermiddagen så hämtade Vixey och jag ett paket till Mor samt handlade mjölk till mor.

Suttit och pratat och varit social med Mor och Britt på eftermiddagen.

Har uppdaterat saker på forumet!

NFC 2020!

CoD-Tråden!

Filmtråden!

Dagboken!

Fixade med tidningsurklipp med mera och sorterade upp och de jag vill behålla om Vargar och annat intressant har jag klistrat på ark. Ska få några plastfickor av Mor sen att ha dem i till min gediget tjocka tidningspärm som har anor sen jag var flitig skribent i Norra Skåne för Djurens sak!

På kvällen kollade Mor och jag på en ny Louis De Fune film: Den stora skandalen!


Som den dansanta balettdirektören Evan Evans är han mer hejdlös än någonsin. I sitt stall har han fjorton av världens främsta och sexigaste balettflickor, som han vakar över dygnet runt likt en tvärilsk hönsmamma. Nåde den klåfingrige karl som kommer i närheten av dem! Ändå slår skandalen ner i truppen under deras långa turné genom Europa. Plötsligt finner Evan en undangömd bebis, sen en till, och ingen av flickorna vill kännas vid telningarna.

Hans rykte som Moralens väktare Nr. 1 är nu i allvarlig fara. Barnen måste väck! Med hjälp av sin assistent (de Funés son Olivier) smugglas de ut i två bastrummor medan förvecklingarna avlöser varandra på löpande band i denna komedi med härlig 70-talsatmosfär.

Fredag!

Vargen assisterade. Vilade på förmiddagen. På eftermiddagen så städade vi lyan och sen var jag hos Mor. Försökte ringa samtal till psykiatrin igen men de hänvisar bara till 119-Vårdsidan och där måste man ha bank-id för att komma åt sina recept. Vid akut läge så ska man ringa 112 säger de men det är knappast för receptförnyelse. Jag har ju som sagt inget bank-id.

Mor och jag gjorde kött och potatis med Sveas gurka till middag.

På kvällen kollade Vargen, Mor och jag på ännu en rolig film med Luise de Fune!

Rabbi Jacob!


Rabbi Jacob är känd som “komedin med flest skämt per minut” och är av många fans klassad som Louis de Funès roligaste film. Det tyckte även Golden Globe-juryn när de nominerade rullen till Bästa utländska film, något som förärats väldigt få komedier.

Legendariske Gérard Oury (Den stora kalabaliken) rattar denna hysteriska historia där vår sprattelgubbe spelar den rasistiske direktören Victor. Under färden mot sin dotters bröllop lyckas han inte bara kicka sin judiska chaufför, utan även bli tagen som gisslan av en arabisk gerillaledare på flykt. För att inte bli dödade tvingas paret stjäla både kläder och identiteter från två stycken berömda rabbiner. Jagade av terrorister, polis och de riktiga rabbinerna skruvas farskarusellen upp i ett tempo som når en fart som hotar att spränga ljudvallen.

Lördag!

Blåräv assisterade. Vilat en del under dagen.

Tvättade mina kläder och handdukar med mera.

Under eftermiddagen chattat med mina furryvänner och sen varit på Second Life och umgåtts med andra furryvänner.

Träffade en Varg och en liten ny Räv bland annat.

Samt Räven Regno!

Och ytliggare en Varg med flera Furries.

Dansade med en Kanin som hade highteckkläder på sig.

Sen kollade Mor, Blåräv och jag på den sista Luise de Funes i DVD-boxen. Nordpolaren!


Här möter vi sprattelkungen i rollen som Hubert, en spattig direktör just på väg att få sin son ingift i en snuskigt rik familj. Livet är på topp, och det är hans bankkonto snart också! Men så händer något märkligt. I Nordpolen hittas en vetenskapsman infryst i ett isblock, där han legat ofördärvad av tidens gång sedan 1905. Och denne man är ingen mindre än Huberts frus morfar.

Rädda att "Ismannen" ska få en chock av att kastas direkt in i jetåldern ger myndigheterna nu order till Hubert att skruda om sin familj och alla hus i kvarteret i sekelskiftesstil. Och ännu värre blir det när Hubert upptäcker vem "Ismannen" så framgångsrikt börjat kurtisera. Just det, hans sons blivande fru.

Söndag!

Zebra assisterade. Vilat på förmiddagen och sen provade jag att spela Generation Zero! Det tar lite tid att lära sig. Det gick lätt vid villorna när det kom en robot och jag hade hittat kulor till pistolen. Men vid kyrkan blir det betydligt svårare, då kommer 2 eller 3 robotar och de samarbetar och anfaller från olika håll. Jag tror man får försöka locka dem en och en om det går.


Lagat mat till Mor och mig, sen kollat upp saker om mina mediciner då mitt vårbesök hos Sixten är inställt på grund av Corona. Zebra ska försöka få tag på Sixten för att förnya recepten på Ziprasiddone och Citalopram. Dem är mycket viktiga mediciner och farligt om jag blir utan dem.

Mor och jag har gått igenom ekonomi och diverse papper. Fixat plastfickor och satt in i min pärm med tidningsurklipp. Figurerade ju mycket i tidningen med både insändare och reportage då jag hade Fox Power och skrev insändare, en hel del Vulpina insändare men var med i debatt om Irakkriget, religion och mycket annat också. Kommer ihåg att jag och Hässleholmslinus rök ihop rejält på insändarsidan då Hässleholmslinus utalade sig kränkande genom att säga att Roger Pontare var en pajas som klätt ut sig till en fågelskrämma och jag förklarade för honom vad Roger Pontares show i Melodifestivalen stod för och tyckte att Hässleholmslinus skulle be om ursäkt, istället svarade han mig att han hade polisanmält mig för att jag talade om för honom det olämpliga att utrycka sig så om en artist. Dock kontaktade aldrig polisen mig om detta för de insåg att jag hade rätt i det jag sa.

Nå väl så sen jag gick på Furuboda mellan 2007 till 2009 så slutade jag att figurera i Norra Skåne, utan jag har mitt sociala liv på Internet med andra Furries och det är ju bland Furries som jag fungerar socialt bra och kan utvecklas. Visst har det väl hänt att det uppstått livliga debatter även med andra Furries för att jag säger vad jag tycker och vad jag tycker är rätt och fel, men vi kan reda upp saker för att vi tillhör samma subkultur och de flesta av oss beter oss på ett moget och acceptabelt sätt mot varandra.

Sen varit på Second Life en stund!

Dansade med ett par nya trevliga Drakar!

Samt hängde med några andra Furries.

Träffade en blå Drake som heter Erwin.

På kvällen kollade Mor och jag på Star Wars - Solo!


Stig ombord på the Millenium Falcon och res med till en galax långt, långt borta i Solo: A Star Wars Story, ett helt nytt äventyr med galaxens mest älskade smugglare. Genom en serie händelser i den mörka och kriminella undre världen möter Han Solo sin blivande andrepilot Chewbacca och träffar också på den ökände storspelaren Lando Calrissian. Det blir en resa som visar sig bli helt avgörande för en av Star Wars-sagans mest osannolika hjältar.

Måndag!

Vixey assisterade. Har handlat, varit på apoteket samt fixat lite ekonomiska saker med mera. Samt pappersexercis med Mor under dagen. Kollat lite på TV med Mor samt hjälpt Mor att uppdatera program.

På kvällen och natten assisterade Blåräv. Mor, Blåräv och jag kollade på några roliga avsnitt med Sally på DVD.

Tisdag!

Vixey assisterade.

Har ordnat med att lägga in Zebra som mottagare på min bank och fick hjälp av Zebras fru via telefon hur jag skulle göra. Så jag har betalt av det sista för NFC 2020, NFC-tröjan och Tassvård.

Var och handlade på Kvantum, bland annat en Flintastek för de börjar säljas nu och köppte även blandfärs för att fram över göra spagetti med köttfärssås. Tänkte prova att göra till Mor och mig med grädde i köttfärssåsen istället för mjölk. Hämtade också MatSmartlådan till Mor och mig.

Här är mina MatSmart-varor!

Sushiris, vet inte om jag klarar av att få till bra sushi men man kan ju använda riset på vanligt sätt, dess klibbigare riset är så är det lättare att äta det med pinnar. Köpte ju ett antal ätpinnar när jag var i Japan utom dem med Hello Kitty för de var alldeles för dyra.

Samt två flaskor Is-the, kristallschampoo för att bli fin i pälsen och 2 påsar chuilijordnötter, äpplevin och 3 liter Delamonte apelsinjouice och 3 burkar fruktcocktail från Delamonte.

Har ringt Synsam för att höra hur det går med mina nya glasögon, de har fått leverans idag och ska se om mina tre glasögon är med i den.

Lagt upp Glensnai Tower på min FurAffinity!

Vixey har hjälpt mig med akvariet och blev hur fint som helst!

Blåräv assisterade på kvällen och Zebra hälsade på. Sen varit hos Mor under kvällen och tittat på fler avsnitt med helt bananas-tokiga Sally som ställer till med värdens cirkus i varje avsnitt.

Onsdag!

Zebra assisterade. Varit till Apoteket och hämtat medicin, min läkare Sixten har skrivit recept på Citalopram och Ziprasidon och mina Ziprasidon fick beställas så de hämtas senare. Mötet med Sixten blev ju inställt på grund av Coronafaran.

Hämtade viktiga papper på kommunkansliet till Mor samt jag gjorde middag till Mor och mig. Spagetti med köttfärssås.

Provade att göra köttfärssåsen lite annorlunda med grädde osv. Det blev riktigt gott.

Suttit och pratat med Mor en del, sen varit på Second Life och umgåtts med andra Furries!

Shamanu och hennes vänner körde häftig och bra musik och de dansade och höll show. Gav dem några linden i tip. Dock inte så mycket för jag har inte så många Linden mer än dem jag vunnit. Mor har förbjudit mig att sätta in riktiga pengar i SL och få dem i Linden. Iaf så trivs jag på SL och de flesta där är trevliga, Shamanu är mycket trevlig och även hennes vänner.

Träffade BlackWolf så jag hängde med honom en stund.

Samt träffade en av de nya Drakarna som jag dansade med innan i söndags.

Senare på kvällen sett ett intressant program om vetenskapsmannen Nikola Tesla!

Torsdag!

Blåräv assisterar, har hjälpt Mor med papperena från kommunen. Vilat en stund.

Under dagen handlat en Flintastek till Mor på Kvantum samt hämtat paket till Mor på Kvantum också. Hämtat medicinerna som Sixtyen skrivit recept på tack vare att Zebra påminde Sixten om detta då mötet med Sixten var inställt på grund av Coronafaran. Har också hämtat mina nya glasögon och ser kanonbra med dem. Är tre par som jag hyr. Ett par vardags för långt håll, ett par läsglasögon samt ett par terminalglasögon.

På seneftermiddagen så gjorde Blåräv och jag ordning trädgårdsmöblerna och satte upp dem.

Mor, Blåräv och jag satt på uteplatsen och pratade och fåglarna kvittrade i träden som smått börjar få blad. Känns att det är vår nu och blommorna börjar komma upp i rabatterna som fram över måste lukas!

Mor gjorde pangkakor till kvällsmat som vi åt med äpplemos och senare på kvällen så kollade vi mer på Sally. Nu är det bara en skiva kvar i DVD-boxen som vi inte sett.

NYHETER!

Teknik!

Upptäckt: Heta kvantbitar banar väg för kvantdatorer!

Efterfrågan på batterier kommer tiodubblas!

Framtidens motorcyklar som är snyggare, bekvämare och säkrare!


Corona!

Nytt coronatest ska ge svar på 30 minuter!

Luftföroreningar kan ligga bakom höga dödstal i covid-19!

Kultur!

Södertälje kan få ny storbiograf med Sveriges största bioduk!

Stellan Skarsgård klar för Star wars-serie!

Efter coronautbrottet: Sweden Rock ställer in!

Gallerist: Konst ska upplevas på riktigt!

Spotify inför donationsknapp för artister!

Svenska Filminstitutet strömmar klassiker!

Tv-serien Peaky Blinders blir spel!

Gamla Eurovisionfavoriter i ny schlagertävling!

Militärt!

Trump uppmanar beskjutning av iranska fartyg!

Simhall inför könsseparata öppettider!

Pedofili!

Barnskötaren i Botkyrka åtalas för sexuella övergrepp mot barn!

Den misstänkta förskolepedofilen – det här har hänt!

Fyra års fängelse för sexbrott mot barn via hästspel!

Tre tips för att skydda ditt barn på nätet!

<3 VÄRNA BARNEN! <3

ETT BEVÄPNAT BARN VÅGAR INGEN PEDOFIL RÖRA!

STÖD NRA!