NORDIC FUZZ CON!

NFC TWITTER!

NARISMIRAL TWITTER!

JMOF WEBSITE!

JMOF TWITTER!

ANTHROCON TWITTER!

MIDWEST FURFEST TWITTER!

FURLUMINATI TWITTER!

TIMMYS TWITTER!

ZABUS TWITTER!

KRYSUNES TWITTER!

RINNS TWITTER!

KOBRAS TWITTER!

TEKELI LI TWITTER!

HASSELS TWITTER!

HAMSTERNS TWITTER!

Some Woffun!

Vulp4Team!

The Suport Sniper!

Nya FurAffinity Favoriter!

FLUFFOGRAM!Måndag!

Jösse assisterade, varit mycket med Mor och hjälpt henne med olika saker. Mor och jag kollade bland annat på ett Vetenskapligt program om gravitation.

Gravitation är universums stora olösta gåta. Varför har alla objekt med massa en dragningskraft? De senaste teorierna föreslår nya svar.

Tisdag!

Blåräv assisterade. Vilade på förmiddan och sen har jag hjälpt Mor med en del saker under dagen och pratat med försäkringsbolaget om min hemförsäkring och kört in den på banken samt för TV-boxern och Taxiresor.

Kollat FurAffinity och FaceBook.

Mor och jag gjorde spagetti med köttfärssås till middag och har hjälpt mor att fixa i ordning saker i köket. Kelat med katten och tagit en lång skön dusch.

På kvällen kollade Mor och jag på Den stora kalabaliken!


(Vi har den på en DVD idag, för länge sedan hade vi den på en VHS och Safet tyckte mycket om den här filmen så han tittade ofta på den så VHS,en var ganska sliten.)

Under sommaren 1942 flyger ett brittiskt bombplan vilse under natten på väg tillbaka från Tyskland och hamnar över det tysk-ockuperade Paris och blir nedskjutet. De tre besättningsmännen hoppar ut med fallskärm och hamnar på tre vitt skilda ställen i Paris och försöker hålla sig gömda från tyskarna. I sina försök drar de in två helt oskyldiga Parisbor, målaren Augustin Bouvet (Bourvil) och dirigenten Stanislas Lefort (Louis de Funès), som tvingas hjälpa dem att hålla sig gömda.

Efter att de tre besättningsmännen med fransmännens hjälp lyckats återförenas ger de sig ut på en vansinnesfärd genom det tysk-ockuperade Frankrike för att ta sig över gränsen till det neutrala Vichyfrankrike. Jagade av den koleriske tyske officeren major Aschbach (Benno Sterzenbach) och med det ena hindret efter det andra på vägen blir det ett hysteriskt äventyr.

Sent på kvällen kollade vi på ett naturprogram om Hyenor och andra Djur på savannen på National Geograpic. (Jag har Boxer men Mor har parabol.)

Onsdag!

Vargen assisterade. Vi har kollat på program om spöken och paranormala fenomen på en prästgård och på ett vandrarhem.

Har varit med Mor en del under dagen och vi kollade på ett program om Lamborghini och hur de bygger dessa mycket exklusiva bilar.

Har också varit på Second Life en stund på eftermiddagen!

Träffade Draken Kaii och en Rävinna och en vit Varg.

Samt en liten Räv och någon slags fanatsidjur med flera.

Träffade ytterliggare en Drake.

Gjorde kött med potatis och äpplemos och Sveas gurka till kvällsmat.

På kvällen kollade Mor och jag färdigt på Spitfirepiloterna!

Det var flera piloter i RAF Hornet divisionen som strök med och de fick ju typ stryk av Luftwaffe hela tiden. Mitt under bröllopet så anfaller Luftwafe och bombar gården där Hornets RAF håller till. En RAF-pilot har ryggen full med splitter men vill att doktorn tar ut dem snabbt och plåstrar om honom så han kan ge sig upp i luften och slåss med Tyskar igen.

Serien slutade med att en av piloterna sköt Riley då han satt ute på gräsmattan och skällde mitt i natten. Alltså skjuter man en Hund så står det verkligen inte rätt till i huvudet och det är klart att de tog skada psykiskt av att se sina kamrater sprängas i bitar eller brinna upp i luften varje gång de fick stryk av Luftwaffe.

Torsdag!

Blåräv assisterade. Var mycket med Mor och ringde samtal åt Mor till olika instanser och gjorde några ärenden i Hässleholm åt Mor på kvällen.

Favoriserat på FurAffinity och läst igenom Telegram.

På kvällen kollade Mor och jag på Beck – Mannen utan ansikte.


Jörgen Beckman går ut på en kvällspromenad med hunden och blir brutalt knivhuggen. Gunvald Larsson anländer till brottsplatsen och konstaterar att Beckman inte bara berövats livet utan också fått huden avskalad från ansiktet. Den chockade hustrun beskriver deras äktenskap som lyckligt, men nämner att en utlänning knackade på deras dörr dagen före mordet. Samtidigt avslöjar offrets elektroniska dagbok en förbindelse med en svensk kvinna gift med en pakistanier. Hedersmord (karo kari) finns med i handlingen.

Fredag!

Vixey assisterade och hjälpt Mor med några saker, bland annat att gå igenom en del ekonomi osv.

Windows uppdateringar och omstart av datorn samt har uppdaterat Counter Strike.

Vixey och jag har städat lyan med mera. Gjorde fisk med potatis till Mor och mig till kvällsmat.

Senare tog Mor och jag en promenad på kvällen och satt sen i utemöblerna och åt körsbär, då de börjar mogna nu.

Uppdaterat Steam-programmet och spelpatchar med mera.

Varit på Second Life på kvällen och umgåtts med andra Furries.

Träffade en vacker ny Drake.

En Rävinna med svärd och gevär på ryggen och röd commandobasker stod för musiken och dansade på scenen.

Träffade en Drake till.

Samt BlackWolf och hängde med honom en stund.

Träffade också Rico och några andra.

Samt en vit Tiger och en Amerikansk Rävinna.

Draken Kaii och Tigern RonPaw var också där samt flera andra Furries.

Träffade en ny Räv med vit och svart päls.

En ny Drake också samt en dansande Sergal.

Sergalen och jag dansade länge och hade kul.

Sen på kvällen kollade Mor och jag på filmen Beyond The Call of Duty!Fem elitsoldater ska utföra ett på ytan enkelt rutinuppdrag, men som ska komma att utvecklas till ett krigsinferno utan motstycke. Fienden är kvarlevorna av ett fruktat experiment som fullkomligt urartat, där de döda nu regerar över landmassorna. Uppdraget har förvandlats från en standardaktion till ett av mänsklighetens mest fruktade öden.

Lördag!

Vargen assisterade. Vilade på förmiddagen och på eftermiddagen så har jag hjälpt Mor med några saker. Vargen och jag har fixat med akvariet och jag har också spelat Delta Force.

Lagade mat till Mor och mig, kyckling med pommes. Har plockat nya blommor till Mor att ha i vasen på köksbordet.

Vargen och jag har pratat en del om saker som jag funderar över och pratat om hur jag mådde i Norra Sandby och att jag mår mycket bättre nu sen jag flyttade till Finja, har en rejäl dator utan föräldralås och spärrar samt har en trygg och bra relation till mina Furrykamrater. Som sagt, aldrig mer skola eller daglig verksamhet och vill överhuvudtaget inte ha med Handihand, Jocke, Conny och Janne att göra efter vad de gjorde 2008 och 2009.

Jag tycker det jag tycker av flera anledningar och mycket på grund av det som hände 2008 och 2009 både på nätet och IRL, alltså mitt starka ställningstagande för GunRights och NRA, att jag tycker att Furries ska få äga och bära vapen och bilda militära styrkor för att skydda oss, vår livsstil och skydda djuren samt att jag stödjer radikala djurgrupper som Djurfront, Hunt Sabotures och ALF och att jag är för dödsstraff mot djurplågare, tjuvjägare och pedofiler.

Jag vet ju vad Svensk lag säger om vapen och hämnd osv. men jag tänker mycket på saker som hämnd, att anlägga bränder, utplacerade bomber med mobilutlösning, ligga på ett tak med en Barett M82 och blåsa huvudet av lärare, djurplågare, pedofiler och andra vidriga element. Men man får inte ta lagen i egna tassar – samhället funkar inte som en actionfilm eller ett dataspel där man får hämnas på de onda. Gör man verklighet av sådana tankar så blir man tagen av polisen, stämplad som terrorist och hamnar i fängelse eller på anstalt.

På kvällen kollade Mor och jag på Apollo 18!


Officiellt var Apollo 17, som skickades iväg den 17:e december 1972, den sista bemannade resan till månen. Men ett år senare, i december 1973, skickades två amerikanska astronauter tillbaka till månen på ett hemligt uppdrag, bekostat av USA:s försvarsdepartement. Vad du är på väg att se är de verkliga bilder som austronauterna tog på den resan. Medan NASA förnekar dess autencitet, menar andra att det är den riktiga anledningen till varför vi aldrig har åkt tillbaks till månen.

NASA,s förklaring till varför vi inte åkte till Månen igen!

Jo, filmen Apollo 18 ska nog ses som en påhittad rysare. I filmen så hittar de först en Rysk månlandare och en död kosmonaut sen händer väldigt konstiga saker i filmen. Elektromagnetiska störningar, månstenar som rör sig och en sten hamnar under huden på en astronaut helt oförklarligt och han blir smittad med någon konstig sjukdom och blir galen. De blir attackerade av små spindelliknande varelser som kryper upp ur månsanden och in i astronauternas tryckdräkter.

Vad jag vet om Månen så finns det inget liv där, miljön på Månen är så steril man kan tänka sig. Ingen atmosfär, inget vatten och inget tryck. Månen är en väldigt torr rest av när Jorden bildades och helt steril av vakuum och strålning från solen.

Det vetenskapliga intresset för månstenar och månsand berättar om hur bergarter och olika mineraliska ämnen såg ut för över 4 000 000 000 år sedan när planeterna bildades innan det fanns liv. Månen är en tidsfrusen historik om sten och mineraler från solsystemets barndom.   

Stenar och sand som hämtats hem från Månen i vetenskapligt syfte hålls sterilt isolerade för att inte kontamineras med ämnen från oss eller miljön på Jorden. Jag vet också att sanden på Månen är mycket finare än sanden på Jorden, Månsanden har samma finkornighet som florsocker och använder man Månsand till betong så blir den 5 gånger starkare än den betong som görs med sand från Jorden. Att Månsanden dock inte är helt ofarlig är sant men man får ingen mystisk sjukdom och blir galen för att man kommer i kontakt med den, men andas man in den så får man samma skador som man får av att andas in asbest.

Däremot tror jag att det mycket väl kan finnas mikrobiologiskt liv på Mars och i havet under isen på några av de månar som finns runt Jupiter då Jupiters starka gravitation skapar tidvatten och rörelser på dem så det alstras värme och rörelse.

Jag är också övertygad att runt om i vår galax så finns världar med avancerade civilisationer för man har ju hittat hur många exoplanter som helst runt andra stjärnor och en del med hav och landmassor inom beboliga zonen. Det finns fler stjärnor i Vintergatan än det finns sandkorn i Jordens alla öknar och på Jordens alla stränder.

Sen hur utomjordiskt liv och utomjordisk teknologi ser ut och fungerar är nog mer fantastiskt än vad vi kan föreställa oss och mer fantastiskt än vi sett i någon science fiction film.

Jag tror och hoppas att jag under min livstid får uppleva när vi får kontakt med utomjordiska civilisationer.

Som djurvän och furry så vill jag gärna tänka mig utomjordiska och högteknologiska civilisationer som är djur som har utvecklat teknologi och reser runt om i galaxen. En del Science Fiction skapare har ju den tanken också, som Rocket Racoon, rymdvarelsen Alf från Melmack och den Japanska Furrycomunityn kring Sergaler som härstammar från planeten Vilous. Klassikern Star Wars har ju en del djurkaraktärer även om fokus ligger på människor.

TV-serien V tittade jag på när jag var 10 år. För 65 000 000 år sedan levde Dinosaurier på Jorden men en meteorit ändrade klimatet och de flesta dog, dock är dagens Fåglar ättlingar till Dinosaurierna så livets evolution är väldigt stark och livet hittar alltid en utväg. Om vi då antar en annan planet där det för 65 000 000 år sedan levde Dinosaurier som vilda djur som jagade och slogs osv. Men ingen meteorit slog ner, evolutionen utvecklade dem och de blev teknologiska och byggde rymdskepp och gav sig ut i rymden. Nå väl, ödlor med teknologi som i V. Kanske inte helt omöjligt ändå.

Och ja, rävar, vargar, lodjur hyenor, grävlingar osv. som lever på andra planeter under långt tid kan också genomgå evolution och bli högteknologiska civilisationer som bor på flera planeter och flyger rymdskepp genom rymden för att upptäcka nya saker och skapa kontakt med andra civilisationer.

Söndag!

Jösse assisterade. Vilat en del på förmiddagen då jag varit väldigt trött.

På eftermiddagen handlat lite till Mor och när vi skulle hem så körde taxin inom Cirkle K för att tanka, då ser jag några av SIVO-människorna sitta där på bänken, så jävla förbannad på dem alltså. Jösse sa till mig att ta det lugnt och absolut inte gå ur taxin. Jag skulle verkligen vilja slå ner de här killarna, spotta på dem och stampa dem hårt i ansiktet. De förtjänar att förnedras och lida så som de har gjort.

Tycker det skulle vara rätt att skjuta dem i huvudet, flå dem och göra mattor  av deras hudar som vi Furries kan använda att trampa på och mala ner deras flådda kroppar i en köttkvarn och stoppa i konservburkar och sälja som kattmat.

Men jag vet att det är fel att hämnas, men de här människorna förtjänar verkligen att förnedras, lida och dö!

Nå väl, ska inte tänka så aggressivt men det gör man när man ser dem för man vet vad de har gjort och vad de gör mot Katter, Rävar, Hundar och andra Djur och att de hatar och mobbar Furries osv.

Man få ha sin tillit till Karma att de kommer en dag ställas till svars för sina vidriga och onda handlingar.

Jag har skrivit en inköpslista på en del som jag behöver handla i Morgon när jag fått min pension, bland annat en ny ugnsform i keramik då den jag har är sprucken så oljan rinner ut i ugnen.

Fixat med FurAffinity också.

Gjorde spagetti med köttfärssås till kvällsmat hos mig då Mor ville äta en Daffgård-portion istället.

Varit på Second Life en stund och umgåtts med andra Furries.

Träffade en Grip och en del andra.

Bland annat en stor röd Drake och Vargen BlackWolf.


Har diskat och fixat fint i köket hos Mor och sen kollade vi på TV. Var ett intressant program om hur Mongoliska flottan attackerade Japan på 1200-talet och möttes av modiga Samurajer men de var få i antal mot den stora Mongoliska styrkan, hur ett Gudomligt ingripande gjorde att havet börja storma rejält och alla de Mongoliska fartygen välte och sjönk. Det är där ifrån uttrycket Kamikaze kommer från början = Gudomliga vinden.

Som sagt, Japan är heligt land och man angriper inte Japan ostraffat!

Att beslutsfattare här i Sverige är så okunniga att man skäms, att ta beslut om skyddsjakt på Tranor för att vissa i Sverige tycker att Tranorna stör. Alltså, det är allmänbildning att veta att Tranor är fredens och välståndets budbärare, att då skjuta ihjäl Tranor kommer att dra olycka och krig över Sverige men det tänker inte beslutsfattare på.

Naturen slår tillbaka om man inte visar naturen respekt!