Yipp! - Smirre här.

FUNNY FOX PRIDE!

Måndag!

Vixey assisterade.

Varit väldigt trött och haft ont i kroppen, sovit en hel del.

På eftermiddagen gjorde jag Korv med äppleklyftor i ugnen till middag, åt det med kokt potatis och drack juice och kaffe till.

Vixey och jag kollade sedan på filmen Insidious 2!


Medan familjen Lambert försöker lägga sonens kamp mot onda andar bakom sig måste pappa Josh konfrontera sin egen hemska barndom.

Kollade sen på en dokumentär på SVT-Play om Televisionen!

En av de uppfinningar som har haft störst inverkan på den moderna människans hjärna är tv:n. Denna underhållnings- och åsiktsmaskin, hur har den påverkat oss? Vilka magiska ögonblick har människor över hela jorden kunnat dela tack vare televisionen?

Tisdag!

Vargen assisterade. Vi har varit på Wokhouse och ätit gott, sedan handlade vi på City Gross och Kvantum. Hittade en del fynd i billiga lådan med kort datum.

Vilat när jag kom hem och sen läst igenom Furrychatten.

Hjälpte Vargen med att fixa sin NFC-Ateende. Vilat en stund och Pantern kom på kvällen och assisterade under natten.

Favoriserat på FurAffinity!

Onsdag!

Blåräv assisterade. Hjälpte honom med att registrera sig för NFC.

Vi har fikat och sen gjorde jag min härliga gryta med människokött, kantareller, enbär som får puttra i Porter och svartvinbärssaft tillsammans med enbär.

Åt köttgrytan med potatis och rödbetor till, samt drack ett glas Castiello de Diablo samt kaffe till matten. Japp, ibland får man lyxa till det.

Skrivit på min Krigsbok 4.

Ingen promenad på grund av dåligt väder.

Såg sedan en intressant dokumentär om den nya Marsströvaren som ska leta efter mikrobiologiskt liv under marken på mars 2023.

Hur tillverkar vi en maskin som undersöker yttre rymden åt oss, där förhållandena är några av de mest svårmanövrerade? ESA:s ExoMars Rover är en robot världen sällan skådat, som tagit 20 år och kostat nära 10 miljarder att ta fram. Nu försöker forskarna med hjälp av den avancerade ingenjörskonsten att få svar på den eviga frågan: är vi ensamma i rymden?

Vilat en stund och sedan varit på Second Life och umgåtts med andra Furries.

Träffade Yodi och en Räv bland annat.

Samt en Sergal.

Ekorren Heaton var där så jag var en stund med honom.

Samt med den Drake.

Träffade Nattvind också och

DJ Foxxy stod för musiken.

Träffade ännu en Drake och vit/blå Varg.

Pantern assisterade på kvällen och natten.

Kollat på en dokumentär om Havannasyndromet!

Illamående, yrsel, starka ljud och olika smärttillstånd. Det började på USA:s ambassad i Havanna, Kuba, hösten 2016, sjukdomssymptom som under snart fem år drabbat över 200 amerikanska spioner och diplomater runt om i världen. USA:s regering försöker med hjälp av forskare och underrättelseagenter reda ut vad som orsakar symptomen och vem som kan tänkas ligga bakom. Är det krigshandlingar, hemlig övervakningsteknik eller kanske bara syrsor?

Favoriserat på FurAffinity!

Torsdag!

Vixey assisterade. Vilat en del under dagen då jag har haft ont i kroppen. Inget vidare väder ute. Regn, dimma och lågtryck. Typisk höst.

Vaktmästare Conny har hängt upp radonmätare i min lägenhet.

Favoriserat på FurAffinity!

Gjorde spagetti med köttfärssås till kvällsmat.

Vilat en stund och sedan kollade Vixey och jag på nyheterna. Sedan kollat på Del: 2 av Knutby!

Efter trolovningen är Eva nu Kristi Brud. Anna släpper mer och mer av sitt gamla liv och blir uppvaktad av Johnny, en ung man från församlingen. Sindres fru Kristina, som just fött barn, drar till sig missnöje efter att ha ifrågasatt Eva.

Pantern assisterade på kvällen.

Kollade sedan på dokumentären: Förhör med en barnamördare!

Dokumentären undersöker mordet på 5-åriga April Jones som försvann 2012. Inspelade polisförhör ger oss en skrämmande inblick i mördarens psyke.

Fredag!

Vargen assisterade. Det har stormat och regnat hela dagen så ingen promenad.

Har vilat på förmiddagen och under eftermiddagen har jag städat och sedan varit på Second Life och umgåtts med andra Furries.

Träffade en av Sergalerna, så jag var med honom en stund.

Träffade en ny Drake med cybernetiska kläder och en

bevingad Katt.

Kokade fläsklägget.

Det fick koka länge med hela vitpepparkorn och lagerblad, under tiden kollade jag på en dokumentär som heter: Den sista jakten på Usama bin Laden!

Usama bin Ladin var ledaren för al-Qaida som låg bakom terrorattackerna mot USA den 11 september 2001. Här får vi följa hela händelseförloppet i jakten på honom – från att en specialgrupp från CIA landar i Afghanistan 15 dagar efter 11 september, till en natt tio år senare där Usama bin Ladins gömställe hittats i utkanten av Abbottabad i Pakistan.

Åt fläsklägget med kokt potatis och drack kaffe till.

Sen spelat Fighter Pilot på XP-Datorn och kollat igenom Fursuit-Chatten och ordinarie Furrychatten.

Favoriserat på FurAffinity!

Vi kollade sedan på filmen Jarhead 3


Den erfarne marinsoldaten Evan är utsänd för att skydda en av USA:s ambassader i Mellanöstern på ett till synes lugnt rutinuppdrag. Men när en militant extremistgrupp plötsligt anfaller och försöker döda en av ambassadens informatörer står Albright och teamet handfallna. Det problemfria uppdraget förvandlas till ett fullskaligt krig där amerikanerna är underlägsna både i antal och vapenstyrka.

Lördag!

Zebra assisterade. Vilat på förmiddagen och under eftermiddagen har vi tittat på tre avsnitt av SEAL-Team!

17: Drawdown!

Medan Bravo Team påbörjar sin utplacering i Afghanistan under fredsförhandlingarna, rapporterar Sonny till en flygvapenbasen i Texas för att genomföra sin disciplinära utbildningsinsats.

18: Edge of Nowhere!

Bravo Team letar efter en ny terroristledare som orkesterar våldsamt motstånd mot fredsförhandlingar i Afghanistan. Dessutom lär Clay sig vad det innebär att vara ledare.

19: In The Blind!

Bravo Team hamnar i bakhåll av fiendens styrkor när de försöker extrahera en potentiell länk till den nya terroristledaren. Sonny överväger att flytta tillbaka till sin hemstad.

Kokade hönan till kvällsmat.

Åt den med potatis. Har sedan chattat med andra Furries och Zebra och jag har diskuterat ekonomi kring NFC, tvättmaskin och datorstol.

Har kollat runt på nätet efter olika tröjor att beställa fram över.

Har favoriserat på FurAffinity!

Omstart av datorn och uppdateringar!

Söndag!

Blåräv assisterade. Jag råkade halka när jag gick min morgonpromenad. Så inga sandaler nu längre utan ordentliga skor med räfflad sula.

Vilat på förmiddagen. Blåräv och jag har fikat och jag har telefonerat med Moster Evy.

Varit på Second Life och umgåtts med andra Furries.

Träffade Punkkanien bland annat.

Samt andra Furries.

Träffade en ny Sergal också.

Samt en Varg med en asiatisk hatt

Och en annan Varg.

Samt en vit Varg med blått hår.

Blev ”Sergalfood” till middag.

D.v.s. fisk och ost samt jag drack juice och kaffe till det.

Chattat med andra Furries.

Favoriserat på FurAffinity!

Zebra kom på besök. I morgon är det dags att jag ska webcama med min nya läkare som befinner sig i Grekland, så vi får hålla tummarna att tekniken funkar. Ska också webcama med min förvaltare angående tvättmaskin, datorstol och färgpatroner samt helårsladdning för min mobil.

Varit på Second Life en stund på kvällen.

<3 *Kram!* <3