Yipp! - Smirre är online.

Även Rävar har TVÅ HÅL I NOSEN! Hi hi hi!

VAR HÄLSAD FENRIR!

HYENA SERIE!

ZABU THE SERGAL SKA TYDLIGEN SLUTA LADDA PÅ YOUTUBE, UTAN KOMMER SATSA MER PÅ ANDRA PLATTFORMAR

- ENLIGT DENNA TWEET FRÅN ZABU THE SERGAL!

ZABU THE SERGALS TWITTER!

TIMMY THE FOX TWITTER!

KOBRA THE SERGALS TWITTER!

AKIRA THE SERGALS TWITTER!

SKY SERGALS TWITTER!

MÅNGA NYA FAVORITER PÅ SMIRRES FURAFFINITY!

I Morgon 4e Oktober är det DJURENS DAG!

WIKIPEDIA OM DJURENS DAG!

Ikväll på TV 1 klockan 20 visas Uppdrag Granskning som rör Rovdjuren och Renskötseln. Ska se på det.

Här är relaterade artiklar!

MER DJURRÄTT!

Hjälp oss granska Svenska Djurindustrier!

Ditt stöd gör det möjligt för oss att fortsätta dokumentera, avslöja och bekämpa Djurförtryck.

SURF TO DJURRÄTTSALLIANSEN!

Tack för ditt stöd! 

I dag planeras ny manifestation i Kristianstad!

Det är ännu kladd med färdtjänsten, har fått tag på min läkare Sixten Arozenius idag. Enligt min läkare så hade han skickat in pappret till Skånetrafiken innan den 25e. Fick tag på Veronika sen på Skånetrafiken och hon hittade pappret, dock så var utlåtandet från min läkare att det bara skulle gälla sjukresor. jag pratade länge med Veronika och framförde vilka problemen är med både min kemikalieallergi och med trollen. Att Sixten Arozenius måste ha med det i utlåtandet och att det ska gälla alla färdtjänstresor. Med Zebras hjälp har jag formulerat ett brev i Word som vi ska åka in och lämna till min läkare i morgon.  

Från Söndag till idag har det varit stora projekt med ommöblering i Mors kök och att idag har vi gått igenom alla kryddor etc. och fixat ett av rullskåpen till köket.

Det gamla Ikeabordet som Mor köpte 1969 som blir 50 år nästa år, vilket bord alltid funnits i hemmet så länge jag kan minnas. Det har jag fått och ska ha till att ha blommor på. B.la. ska helena hjälpa mig med rätt jord och rätt krukor till mina apelsinträd och UV-belysning.

Men det blev bra, bordet fick plats mellan öppna spisen och fönstret! Yay! Kommer bli superfint när det är klart sen!

I måndags såg jag Gråzon på TV

Iyad förbereder sig för nästa fas av uppdraget när Victorias son plötsligt anländer från Paris. Jesper är förkrossad över den senaste händelseutvecklingen, men ett nytt spår väcker hopp om att terroristerna kan stoppas.

Nästa måndag så enligt reklamen för avsnitt 4 så kommer en del att utspela sig i Hässleholm där de letar efter den andra missilen.

Igår Tisdag så handlade jag till mor och mig. Fixade en del till hos Mor och var på Second Life på kvällen och umgicks med andra Furries!

Träffade en grå Drake och en leopard b.la.

Samt en Räv med färgat långt hår.

Träffade en stor Varg.

Var en del Furries på klubben som dansade.

Träffade en Varg

med flera Furries.

Idag så har ju som sagt projekten handlat om strulet med min färdtjänst och kryddorna och rullskåpet etc, som står i början av texten.

Klockan 20:00 är det om Rovdjur och renskötsel på TV 1. Uppdrag Granskning! Sen Maria Wern - Jord ska du åter vara! på TV 4 klockan 21:00.

En ung kvinna hittas död och omständigheterna pekar på kopplingar till två tidigare mord på Gotland. Utredningen blir mer personlig än Maria Wern kunnat ana och tvingar henne att konfrontera ett trauma hon länge burit inom sig.

NYHETER!

Älgar!
Kina!
Konstaktivism!
Miljö!
Tsunami!
Terrorism!
Politik!
Hissproblem!
TV!
Handel!
Vårdmiss!
Golf!
Nazism!
Brott!