Pip i Nosen! - Smirre är online.

ZABU THE SERGALS TWITTER!

TIMMY THE FOXS TWITTER!

FURSQUARE TWITTER!

TERYXS TWITTER!

NYA FAVORITER PÅ SMIRRES FA!

Djurens Rätts förslag om grovt djurplågeri kan bli verklighet!

Utter hittad död – med krut på magen!

Mitt beslut om färdtjänst hos Skånetrafiken har blivit omprövat och Skånetrafiken kräver ett läkareintyg på att ja ska få vara ensamåkare, de måste ha det innan den 25e. Har försökt få tag på min läkare Sixten Arozenius men han jobbar bara halvtid och på flera olika kliniker så det är jättesvårt att få tag på honom. Pratade med en sekreterare på psykiatriska kliniken och hon skulle lämna ett meddelande till Sixten Arozenius om detta med färdtjänsten, men Sixten har inte hört av sig ännu. Får försöka få tag på honom på måndag.

Anledningen till att jag är ensamåkare med assistent är dels att jag är kemikalieallergiker och kan bli riktigt sjuk om det är någon i taxin som har parfym eller rakvatten på sig samt min psykiska hälsa, det finns ett antal personer som har väldiga problem med att jag är Furrie och engagerad för Djurskyddsfrågor osv  och dessa personer har också har färdtjänst och att jag hamnar i samma bil som dem är definitivt inte bra och inte heller bra om taxin skulle köra till vissa platser, vilket skulle vara väldigt ångestframkallande för mig.

Sixten och mina assistenter är mån om min psykiska hälsa och jag hoppas att Sixten hör av sig nu på måndag eller i veckan.

Mitt Call of Duty MW 1 har slutat att fungera, är något fel på skivan försökt 3 gånger att få igång spelet men något är fel för datorn blåskärmar och startar om. Jag har haft CoD MW1 väldigt länge så skivan är nog rätt sliten och läses fel. Nå väl så har jag många andra både CoD och andra spel.

I torsdags så assisterade Fjällräv. Fjällräv och jag var och handlade lite. Var en del hos Mor på eftermiddagen och vi sorterade papper och sen gjorde jag och Mor fläskpangkaka i  ugnen, det var gott. =^__^=

Fjällräv hade med en rymdfilm som heter Passangers som vi kollade på, den var riktigt bra!


Stjärnfarkosten Avalon är på väg genom rymden till koloni-planeten Homestead II, en resa som ska ta 120 år från jorden. Avalon har 5000 passagerare med sig, som alla ligger i sömn i sömnkapslar. De beräknas vakna upp fyra månader innan de är framme vid Homestead II. Efter att Avalon träffats av en stor asteroidsvärm skadas en av sömnkapslarna och passageraren Jim Preston vaknar upp. Han inser snart att han har vaknat upp 90 år för tidigt, helt ensam på den stora farkosten. Efter ett år, ensam på Avalon med enbart en robot-bartender vid namn Arthur som sällskap, blir Jim kär när han ser den vackra Aurora Lane i sin sömnkapsel. Jim bestämmer sig efter mycket tvekan för att väcka upp henne för att slippa spendera resten av livet ensam.

På kvällen var jag på Second Life och umgicks med andra Furries!

Träffade en trevlig Varg och Snöleopard som jag hängde med en stund.

Samt fler Furries!

Träffade också FoxFair!

Samt fler Rävar, en Blåräv och en Renamonräv.

Hängde med Sergalen Max en stund.

Samt träffade yttrerliggare en Varg.

Var bra musik så jag dansade med en trevlig Rävinna.

I Fredags assisterade Helena och vi städade min lya, jag är mer rörlig nu sen jag blev av med fettknutan men har ändå rätt ont och inte så stadig på benen ännu. Men förhoppningsvis blir det bättre. Har mest ont i munnen där 10 tänder är lagade och lagningar utbytta, samt visdomständerna utdragna och sydd längst bak i ugnen. Hade köpt Japanmix men gjorde alldeles för ont att att äta dem så det får vänta tills jag är bra i munnen.

Plockade i ordning i mitt dator/hobbyrum och slängde en massa papper och skräp, fick ihop en hel säck. Den ska till tippen sen samt min gamla skrivare och det trasiga tangentbordet och den gamla trasiga Segan. Sådant läggs separat i elektroniklådan då mycket elektronik innehåller ädelmetaller samt även kemikalier och tungmetaller som inte får komma ut i marken.

Jag gjorde mat hemma i fredags nu när jag är mer rörlig, ja Helena hjälpte mig en del men klarar en del själv nu så.

Blev min favorit Spaghetti med köttfärssås enligt Mors recept som hon lärt av Moster Ester i Stockholm.

På kvällen kollade Helena och jag på en rätt spännande film! Den heter "Berget mellan oss!" Handlar om två personer, en läkare och en journalist som åker med ett litet propellerplan. Piloten får en stroke och de kraschar i klippiga bergen. Piloten är död men hans hund överlever och läkaren och journalisten har en tuff vandring framför sig att ta sig genom enorm vildmark och faror med Pumor och annat de kan träffa på.


Efter en tragisk flygkrasch blir två främlingar strandsatta, men de tvingas till att samarbeta för att överhuvudtaget kunna överleva på de öde, snötäckta bergen. När de börjar inse att ingen verkar komma för att rädda dem, påbörjar de den farliga resan genom vildmarken.

Såg även ett intressant program på H2 om att mycket av den moderna teknologin som vi har idag har gjort enorma framsteg på bara 70 år och utan hjälp från utomjordingar skulle denna tekniska revolution tagit flera tusen år. För 70 år sedan fanns varken mobiltelefoner, datorer, Internet, jetflygplan, stealth-teknologi, nattkikare, fiberoptik och laser. GPS systemet, satteliter, avancerade teleskop i omloppsbana som låter oss se extremt långt i kosmos, avancerade algoritmer, mikroprocessorer, kvantprocessorer och atomklyvning osv. Tekniken är tillverkad här på Jorden men kunskapen om hur den moderna teknologin ska fungera. Det är kunskap som vi fått från civilisationer som är mellan 3000 och 5000 år förre oss. Alltså kunskapen för den teknologiska revolutionen med IT och digitaliseringen i vår vardag samt den militära högteknologin som USA,s militärer och NATO besitter kommer från Aliens. 

Duschade också och i lördags assisterade Zebra så då fick vi byta min kompress på ryggen, både Mor och Zebra kollade på det och det ser ut att börja läka fint. Har stygn på ca 7 cm men fettknutan är borta. Viktigt att op-såret hålls rent och torrt. Det blöder inte längre men vätskar lite grand.

Dock problem med nosen efter jag haft slangen där, nosen blöder inte längre men är irriterat och svider uppe i nosvalvet och jag får snyta mig ofta.

Zebra och jag var till ÖB och köpte en elkammin att ha i sovrummet för det är svårt att få upp värmen och behöver extra värme för att det lättare ska läka.

Den har en inbyggd fläkt som sprider värmen och är lättskött, drar lite ström och ger mycket värme tack vare ett smart system och fläkten.

På kvällen var jag på Second Life igen och umgicks med Furries!

Var först på GYC!

Träffade en liten Drake.

Var sen till The Ark där jag träffade en ny Räv.

Samt en Gråräv och en Drake.

Och ytterliggare en Räv som hade en feral Fenekräv i famnen.

Samt Shimone och ett par Rävar varav den ena som fixade med musiken.

Idag assisterar Fjällräv och jag har varit hos Mor en del och vi har gjort kardemummakaka och sorterat en del papper, hittade en del fina tidningsurklipp samt en del skolmaterial från 1977 då Mor gick på Komvux.

NYHETER!

Orkanen Florence!

Flera döda när Florence drabbar USA!

Särskilda Händelser!
Politik!
Internet!
Infrastruktur!
Smuggling!
Skola!
Pedofili!
Teknik!
Religion!
Hockey! -TEMA: BLUEFOXES!

Bluefoxes

BLUEFOXES HEMSIDA!

Lantbruk!

Ekologiskt och hållbarhet på årets skördefest!

Tiggeriet!

Vägrade tigga – lämnades blodig i dike!

Åtta misstänks ha utnyttjat tiggare – idag väcktes åtalet!

Tiggare levde i misär!

Brott och straff!

Dokumentärfilmaren om Arbogakvinnans hot mot åklagaren Jessica Wenna!

Dömd våldtäktsman nationellt efterlyst!