Listig räv klättrar i träd!

Fjällräv som fäller hår!

Fler foton från NFC 2020!


Måndag!

Zebra är tillbaks från sin skidsemester och välbehållen. Zebra assisterade och jag var en hel del hos Mor och gick igenom olika saker. Bland annat om ekonomin och vilka fakturor som är betalda och vilka som ska betalas och när.

Har lagt in lite fler foton från NFC 2020 på min FurAffinity!

Såg Tunn Is på TV!

Efterlängtade återföreningar väntar i Tasiilaq, men Enoks familj är fortsatt saknad och Liv bestämmer sig för att hjälpa honom. Elsa satsar på att få sitt avtal undertecknat när ett oväntat erbjudande förändrar allt.

Och sedan såg jag The 15:17 to Paris!


Den sanna berättelsen om tre unga amerikaners hjältemodiga insats under en tågresa till Paris. Den 21 augusti 2015 rapporterade media om ett försök till terrorattack ombord Thalys tåg nr 9364, men tack vare de tre unga civilklädda soldaterna som var på plats, så kunde de förhindra attacken och rädda över 500 passagerare.

Tisdag!

Blåräv har assisterat. Har hjälpt Mor en hel del under dagen samt äntligen fått tid till både att prova ut nya glasögon samt fotografera ögonbottnarna. Ögonmottagningen på CSK vill fotografera ögonbottnarna för det är 4 år sedan jag gjorde det och det är viktigt att ha koll på om man är diabetiker som jag är men de vill att jag först går till en optiker och provar ut nya glasögon och om det inte går få ordning på synen, att då optikern skriver en remis till ögonläkaren i Kristianstad.

Mor och jag har gått igenom en hel del ekonomi och fakturor och börjar nu få ordning på det. Skönt, framförallt för Mor som varit väldigt frustrerad över den ekonomiska röran.

Mor och jag hittade gamla betyg från åren som jag gick på Dammsdal, både skrivna av Yvonne Nilsson och Lillemor Holm på Dammsdal. Samt ännu tidigare betyg då jag gick i ”damp-klassen” på Centralskolan i Kristianstad och hade Eva Wretblad som lärare.

Kul att hitta betyg och se vad jag läste och kunde redan när jag var 9 år.

Hittade även betyg från pryoplatser som jag varit på under gymnasietiden.

Är bland annat arbetsintyg från Klockargården i Vinslöv, Samhall och Hässleholms parkförvaltning.

Iaf så efter Lantbruksgymnasiet genom gymnasieskolan så hade jag jobb hos Ulf Erlandsson och där trivdes jag mycket bra, då jag jobbade i en liten grupp tillsammans med Ulf som jag kände stort förtroende för då han tidigare på Lantan hjälpt mig mot mobbare samt hjälpt mig mot läraren Runes vidriga psykningsövergrepp och Ulf satte tydliga gränser mot Lölle att hålla sig borta från mig och inte ens kontakta mig via mejl eller sms eller försöka påverka lärarnas roll på Lantan.

Jag trivdes som sagt mycket bra med Ulf och med att vara mycket ute i naturen, köra traktor, 4-hjuling, Landrover, motorcykel samt att vi ofta spelade och kollade på film, samt att jag fick lära mig att skjuta med både pistol, revolver, kulgevär, hagelgevär och automatvapen. Självklart under kontrollerade former i ett grustag eller på skjutbanan bakom ladugården. Att jobba med Djur som hjortar, hundar och tjurar var mycket givande och ibland var vi på Ulfs brors gård utanför Vinslöv och Ulfs bror hade höns, grisar och en hund. Där var allt från att plocka ägg till att utfodra grisarna och även tröska fältet med skördetröskan.

En dag körde vi till Jämtland med Djurtransporten för att hämta en fin avelstjur som kostade hela 25 000 kronor, jag fick döpa den till ”Ferdinand!” Ulf och jag åkte en gång till Göteborg också där jag fick prova på skärmflygning och vi var på en gård utanför Köpenhamn där jag fick kolla på en massa häftiga vapen och maskiner.

Dock har jag inget intyg från jobbet hos Erlandsson men jag trivdes väldigt bra med dem och verkligen njöt av den frihet som lantlivet ger. Dock tyckte personer på omsorgsförvaltningen på Hässleholms kommun att Ulf utnyttjade mig som arbetskraft och de var skeptiska till den frihet jag fick med Ulf, så de sa upp Ulf. Vilket är rätt trist.

Vad jag förstått så håller Ulf fortfarande på med lantbruk samt har olika företagsprojekt med förgreningar till USA och han är även politiskt engagerad.

Jag är 45 år idag och håller inte längre på med lantbruk för jag har inte orken och uthålligheten som krävs, idag så är min stora passion just Furrykulturen där jag fått en del underbara vänner och är bland Furries, det är där jag kan växa och utvecklas som person. Förutom Furrykulturen och där i mitt starka intresse för just Rävar, Vargar och Sergaler så har jag ett starkt intresse för stridsflygplan och andra militära saker. Dock redan när jag var 19 år så fick jag frisedel för att jag gick i särskola, så jag fick inte ens mönstra. Jag hade ingen diagnos men skolan och sociala myndigheter antog att jag har damp och är utvecklingsstörd. Idag vet folk att jag har Aspergers syndrom och ADHD.

Jag hade planer på en militär karriär som yrkesofficer i Flygvapnet som stridspilot samt som Sniper och sprängexpert. Jag vet ju med mig själv att jag jobbar bäst i liten grupp eller ensam med bara en vid min sida och det gäller både miltärt som civilt.

Läst Telegram samt fixat lite uppdateringar på min webb om NFC 2020!

Onsdag!

Vixey assisterade. Vilade på förmiddagen och på eftermiddagen så handlade vi. Suttit och sett om Coronaviruset på TV och sen sett en film som heter Mia och det vita Lejonet!


Mia är 11 år när hon först möter Charlie, en vit lejonunge som fötts på hennes föräldrars farm i Sydafrika. Under tre år utvecklar de en stark vänskap. När Mia är 14 år och lejonet fullvuxet avslöjas hemliga planer avseende Charlies framtid och Mia tvingas ta till drastiska metoder för att skydda honom.

Torsdag!

Zebra assisterade, vi handlade och folk bunkrar toapapper nu i Coronatider, så det var omöjligt att få tag i på Ica.

Mor och ja gick igenom en del ekonomi och dubbelcheckade fakturor. På kvällen satt Zebra och jag och pratade länge samt jag checkade igenom FurAffinity samt Telegram.

Fredag!

Vargen assisterade, har varit på Synsam och provat synen. Var 10 år sedan jag bytte glasögon sist sa de och de både mätte trycket i ögongloberna samt kollade brytningsfel, färg och djup seende med mera. Samt de skrev ner alternativ till en avbetalningsplan för ett par progressiva glasögon med fotokromatiska glas samt ett par terminalglasögon som jag ska ha när jag sitter vid datorn.

Varit ut till Narismiral en stund och umgåtts med Sergalerna.

Provade deras nya yacuzzi!

Mor fick veta av sin hemtjänstpersonal att Förmedlingscentralen i Tyringe har toapapper så jag ringde och checkade att det stämmer och det gjorde det, Vargen och jag tog oss dit och köpte två 18 pack, en till Mor och en till mig. Så nu slipper man oroa sig för att det ska ta slut och inte gå att få tag i.

Har städat lyan tillsammans med Vargen och fixat med mera.

Har sedan under kvällen hjälpt Mor med en del papperssortering.

Hittade en hel del tråkiga saker som hänt för flera år sedan och hur svinigt lärare, arbetsledare och vissa tidigare assistenter burit sig åt för att jag är Furry och umgås med Furries.

Nå väl så är det gammalt men det river upp sår och gör mig arg, frustrerad och bitter över att det fick gå till så.

Självklart rev vi och slängde dessa papper som var så fulla av lögner, förtal och hat mot Djur/Furries/Djurvärnare osv.


Det är inte så konstigt att jag har de åsikter som jag har om att furries ska ha rätt att försvara sig med vapen mot människor.

Som sagt så vill jag över huvud taget inte ha med skola och daglig verksamhet att göra!

Nå väl, så har jag det bra nu i Finja och med de assistenter som jag har genom Tindra som accepterar och förstår Furry och hur viktigt det är i mitt liv och låter mig får vara det jag är och vara med likasinnade vänner. Tro på Shintoism och annat som jag finner fint och positivt. Få vara med vilka vänner jag vill och det känns bra.

Hade svårt att sova på natten, dels för jag hade ont efter flera lyft och sen frustrationen över Hand i hands agerande och furryhat osv. som jag låg och tänkte på.

Gick upp och satte mig med Second Life och det kändes bättre så än att ligga i sängen och stirra i taket och vara förbannad och ledsen över att människor som jag haft att göra med för flera år sedan är jävla kräk.

På Second Life är det alltid aktivitet och många trevliga Furries att hänga med! =^__^=

Träffade den svarta Sergalen och en Hund.

Samt en blå Drake

med flera Furries.

Samt en Drake till.

Lördag!

Vixey assisterade, vilat på förmiddagen för jag var väldigt trött.

Windowsuppdateringar och omstart av datorn.

Har hjälpt Mor en hel del under eftermiddagen. Vi har fortsatt att sortera papper och hittade fina Westernteckningar och berättelser som Mor skrivit när hon var ung. Men hittade också fler papper som Lölle hade skrivit, han hade åsikter om då när gamla svarta Tussi i Norra Sandby fick kattungar så tyckte Lölle att det var fel att jag vill skaffa Internet men inte har steriliserat min katt och han hade skrivit att han skulle dränka kattungarna. Han var en fruktansvärd och vidrig människa. Han hade skrivit att jag och min Mor går bakom ryggen på honom om jag skaffar Internet och att man blir dum i huvudet om man är på Internet för det är bara veganer, kommunister och perversa människor som är på Internet.

Självklart rev jag och slängde detta skitet som Lölle hade skrivit om kattungarna och Internet. Lölle är ju avliden sen 2013.

Sen har Mor och jag sorterat saker på Mors kontor, sorterade bland annat upp Mors fågeltidningar och plockade fram mikroskopet som Mor sa att hon ska använda sen för att kolla några saker. Vet inte om det fungerar för det har inte använts på flera år.

Mor och jag gjorde levergryta med potatis och lingon till kvällsmat.

Fixade med fler rymdskepp till Vulpina stjärnflottan.

Söndag!

Blåräv och Vixey assisterade, vi har gjort fint på uteplatsen och ställt upp trallarna som ska oljas in sen eller om jag köper nya, Blåräv sa att de har på ÖB som inte är så dyra. De jag har är väldigt gamla och slitna, sen jag bodde i Norra Sandby.

Samt gjort akvariet fint!

Jag har plockat ner julgranen också, den har ju stått uppe länge.

Under eftermiddagen har jag hjälpt Mor med att sortera upp böcker och annat. Kollat igenom tidningsurklipp som Mormor hade klippt ut på 60-talet och satt in i ett album.

Har fixat ett nytt tangentbord, ett agronomiskt och bra. Tar lite tid att vänja sig vid det.


Bilen har ännu inte blivit såld, eller kanske men annonsen ligger kvar.

Ska ringa bilkillen och Synsam i morgon. Höra om priset på bilen ska sänkas och om avbetalningsplan för nya glasögon.

Chattat med andra Furries på kvällen.

*Kram!*