Yipp! - Smirre är online.

MALMERFORS ÄR UPPDATERAT!

Måndag!

Stort projekt med att ta över tvättmaskin, takfläkt och kristallkronan från Mors gamla lägenhet och totalstäda lägenheten.

Blåräv och Zebra var mig behjälpliga med detta. Jag har fixat stickpropp till tvättmaskinen och Blåräv ska hjälpa mig att koppla in den.

Att få takfläkten ren var ett jättejobb och mer behöver göras, Blåräv skulle ta med något medel för att putsa mässingen när han assisterar nästa gång.

Sent på kvällen var städningen klar av Mors gamla lägenhet och de saker som hyresvärden ska få står i ett rum.

Tisdag!

Zebra assisterade. Vilat på förmiddagen och på eftermiddagen varit hos tandläkaren och fixat det sista på tanden. Sedan handlat och fixat några saker.

Under dagen har det mest regnat här i Finja. Har chattat och en av mina Furryvänner hälsar på mig i morgon och några dagar framåt.

Kokte fläsk och åt med potatis och senap till kvällsmat.

Har sedan tittat på filmen London has fallen!


När Storbritanniens premiärminister James Wilson plötsligt avlider under mystiska omständigheter samlas den fria världens alla ledare för att närvara vid hans begravning. USA:s president Benjamin Asher är naturligtvis en av ledarna som kommer på begravningen och som vanligt har han sin närmaste säkerhetsansvarige och vän Mike Banning vid sin sida. Men vad som verkar vara den mest skyddade tillställningen någonsin förvandlas plötsligt till en kupp för att mörda världens mäktigaste ledare, samtidigt som kaos sprids i London. En efter en mördas ledarna av hänsynslösa pakistanska terrorister som visar sig ledas av Aamir Barkawi, en vapenhandlare som står som nr. 6 på FBI:s 10 mest efterlysta brottslingar och som man trodde var död efter en missilattack. Nu är det upp till Mike Banning, president Asher och MI6-agenten Jax Marshall att ensamma förhindra ett fullskaligt krig på Londons gator.

Onsdag!

Blåräv assisterade och Zebra har gått på semester. Inte så varmt idag utan mulet och mer behagligt.

Vilat på förmiddagen, under eftermiddagen har min furryvän varit och hälsat på mig. Vi har fikat och pratat om allt möjligt. Han tog med en dator med Windows XP och på fredag ska vi åka till Barondator och fixa saker till den. Kanon! =^.^=

Åt matjessill med potatis, gräddfil och gräslök till kvällsmat. God sommarmat.

Har uppdaterat med SOMMARPROJEKT 2021 på min Fotoblogg och gått en liten promenad.

På kvällen kollade jag vidare på NetFlix –serien ZOO!

8: Stakes on a Plane!

Abigail jobbar vidare med sin hemliga plan och tar Jackson till fånga för att pressa honom på information. En kris uppstår ombord när teamets plan får tekniska problem.

9: The Black Forest!

Teamet följer Mitch till Köpenhamn där de stiftar bekantskap med hans alter ego, mr Duncan, och Logan ger sig av till Korea för att undersöka ett hybridnäste.

10: Once Upon a Time in the Nest!

Abigail kämpar för livet efter attacken. Jackson ber Abe om hjälp att rädda henne, men Jamie har andra planer.

11: Cradles and Graves!

Giftiga sporer håller teamet fångade i planet. Clementines värkar sätter igång, men komplikationer försvårar födseln.

Torsdag!

Örnen assisterade. Min Furryvän bor på ett hotell i Skåne och kör runt i Skåne och kollar på saker, håller kontakt med honom via chatten.

Örnen och jag hade tänkt åka och bada i Tydingesjön bortanför Rävninge men det började spöregna när vi åkte dit, så vi vände och åkte hem. Örnen handlade lite mat till sig på Kvantum och jag köpte tomater och den billiga Flintasteken för 29 kronor på Kvantum.

Har gjort rent mors takfläkt och den var verkligen ingrodd med fluglort och damm. Putsade mässingsdelarna med mjukt papper och ketchup samt låtit kuporna ligga länge i hett vatten med diskmedel. Örnen och jag hjälptes åt att göra sladden och sedan satte Örnen upp Mors takfläkt i taket i vardagsrummet och den blå kristallkronan i taket på mitt sovrum.

Var en del jobb men det blev superfint! =^.^=

På kvällen kollade jag de två sista avsnitten av ZOO

12: Westside Story!

När teamet inser att de är strandsatta i hybridzonen efter en olycka måste Tessa och Dariela ge sig ut på räddningsuppdrag.

13: The Barrier!

Det är en kamp mot klockan när Jackson och teamet försöker stänga av den sista sändaren för att hindra hybriderna från att bryta sig igenom barriären.

Sedan kollade Örnen och jag på filmen från när jag var i Japan 2012 med min Furryvän, Zebra och Monika.

Fredag!

Vargen assisterade. Duschade och vilade sen en stund på förmiddagen.

Min Furryvän kom vid 12-tiden och vi åkte till Vukhouse och åt gott, sen till Barondator i Kristianstad och de bytte grafikkort och Viktor synkade grafikkortet med Windows XP. Samt vi köpte också kabel och splitt. Medan Viktor jobbade så åkte min Furryvän och jag och fikade.

Vargen städade medans min Furryvän och jag var i Kristianstad så det var bara våttorkning kvar för mig att göra på kvällen.

Hemma i Finja hjälpte min Furryvän mig att koppla ihop sakerna och sätta upp kabeln i taket, testade att allt funkade. Så nu har jag en fin XP-dator som är online som jag kan spela äldre spel på och använda Moviemaker för YouTube.

Vilat en stund sedan jag kom hem. Våttorkade och senare på kvällen kollade Vargen och jag på del 3 av Häxdansen.

Lördag!

Blåräv assisterade. Vilade på förmiddagen och gick sedan en promenad utan kamera på eftermiddagen, sedan kom min Furryvän och hälsade på mig innan han skulle bege sig norrut igen.

Blåräv och jag gick en promenad.

Jag installerade en del spel och bland annat Fighter Pilot och min Furryvän hjälpte mig att koppla in flygspaken så nu har jag även min gaming TV med en XP-Dator och egen flygsimulator på mitt hobbyrum. Finemang! =^.^=

”Livet börjar vid mach 1, ger en kick som känns helt rätt!”

Vixey kom senare på kvällen och även Zebra. Projektet med XP-datorn kostade drygt 2000 kronor men är ett fantastiskt jobb jag fått och grejer som verkligen fungerar bra. Men är införstådd med att fram över till framåt jul måste jag vara sparsam med pengarna. Så ny stereo, filmer från Ginza, Call of Duty - Cold War, färgpatroner och ny datorstol får bli under 2022 efter NFC. NFC är inget jag tullar på. Har det ändå så juste nu att NFC hålls i Malmö så jag kan pendla mellan Finja och NFC. Vill ju handla på basaren Dealers Den, bland annat ett vettigt örondiadem och eventuellt lite Furryarts om de inte är superdyra. Ska ju också få tag i två stycken A5 ramar för att rama in och sätta upp de två små och mycket fina målningarna som jag köpte av Spocha 2017.

Söndag!

Vargen assisterade. Vilat på förmiddagen och sedan kollade vi klart på Häxdansen.

Blev ju inget bad i Tydingesjön när Örnen assisterade på grund av störtregn. Var på stranden i Second Life istället.

Träffade en annan Räv.

Tog ett dopp och var social med en Skunk.

Låg sedan på tork.

Var sedan på världshuset Gyllne Tassen med ett par andra Furries.

Åt ”Sergalfood” till lunch, min rökta fisk och ost. Kaffe och Coca Cola till.

Gjort köpelistan för tisdag, kollat igenom en del av Furrychatten och Favoriserat på FurAffinity!

Kollat militära videos på YouTube.

Vargen och jag har kollat på Stig-Helmer Story på ViaPlay appen.


En åldrande Stig-Helmer leker fortfarande med sin modelljärnväg. En dag överraskar han en klottrare varpå han själv blir gripen för att ha klottrat. På polisstationen träffar han en gammal fiende från skoltiden, mobbaren Biffen, vilket sätter igång gamla minnen från barn- och ungdomen. För sin vän Ole berättar Stig-Helmer om sitt liv som ung; uppväxten på 1950-talet och hans unga vuxentid, men särskilt den stora kärleken Annika. Ole kommer på idén att försöka ta kontakt med Annika igen.

Kollade sedan på SWAT!

SWAT-teamet letar efter tjuvar som flytt med en högteknologisk skärbrännare som kan skära igenom nästan vad som helst. Chris konfronterar en obalans i hennes förhållande med Kira och Ty.

Sedan varit på Second Life länge på kvällen och umgåtts med andra Furries.

Hängde med en Drake bland annat.

Samt en Varg och några andra.

Var med GreyPaw också.

Samt med en ny Furrie och

ett par nya Furries till.

Samt träffade en rosa Kanin.

*Kram!*