Igår så var Blåräv och jag och handlade, samt hämtade matlåda. Jag köpte en Flintastek b.la. som jag tänkt äta någon dag, annars så lagar ju jag och Mor mat ihop av det som vi beställer i City Gross matlåda.

Fixade med min FA med mera igår också.

På kvällen var det den nya deckarserien Annica Bengtsson och filmen hette En plats i solen!

En plats i solen är en svensk thrillerfilm från 2012 i regi av Peter Flinth. I rollen som Annika Bengtzon ses Malin Crépin och i övriga roller bland andra Björn Kjellman och Leif Andrée. Filmen bygger på Liza Marklunds roman med samma namn. Filmmanuset skrevs av Alex Haridi.

Idag har Helena assisterat, vi har handlat till mor och jag har varit hos doktorn nu med mitt onda ben och höft. Träffade doktorn Diana och hon ställde en massa frågor och Diana kom farm till att det är inflammation i Ischasnerven och muskelaturen, men jag ska få komma på röntgen också och röntga ryggen. Har fått en salva som heter Rudis och superstarka Alvedon på 665 mg. jag ska ta två Superalvedon morgon, lunch och kväll samt smörja med Rudis på rygg, höft och baksidan av knäet.

Fixat med akvariet också och gallrat bort en del av de långsmala växterna som växt hej vilt, bytt vatten och gjort rent pumpen.

Ikväll har vi kollat på Hangar 1 på TV, mycket intressant och ikväll fokuserade de väldigt mycket på att den moderna teknologin från transistorn till mikroprocessorer, mikrovågor och fiberoptik som vi har i vår vardag och inte minst Internet och smartmobiler med mera just härrör från just den teknologi som studerats av kraschade UFO,s. Bara inte i USA har det hänt att UFO,s kraschat utan redan 1936 kraschade ett UFO i Nazityskland och Nazistiska forskare kom över teknologi där de började experimentera med  antigravitation men lyckades inget bra och flera av dem dog. Sen förlorade de ju WW2 också och tur var väl det.

Redan 1989 så berättade en militär forskare i USA att ett nytt grundämne som vi på jorden inte upptäckt då användes som drivkraft i UFO,s. Han blev dock åtlöje för att påstå att grundämne 115 används som energikälla i UFO,s.

2004 upptäcktes dock grundämne 115, det faller sönder väldigt snabbt och är radioaktivt. En avancerad teknisk civilisation har teknologin för att tämja och använda grundämne 115 och kan få ut enorma mängder energier ur det. B.la. för att kröka rumtiden och på mycket kort tid förflytta sig över stora avstånd.

HÄR FINNS ATT LÄSA OM GRUNDÄMNET 115 SOM UPPTÄCKTES I JANUARI 2004!

Den Amerikanska militärforskaren fick resning när man upptäckte att ämnet faktiskt existerar men han vill inte uttala sig mer om UFO,s i media. Han har tidigare jobbat på en underjordisk bas i anslutning till Aeria 51. Basen heter S4 och ligger under Jord. Det är främst här man studerar utomjordisk teknologi.

INFO-VIDEOS!

Plane passenger captured glowing TR 3B triangle UFO over Georgia!

If You See One Of These Things On The Beach, Keep Your Dog As Far Away As Possible!

NYHETER!

Debbie räknas inte som mamma till sitt eget barn!

Åkesson välkommen på Löfvens nya krismöte!

Hotade bränna ner krog - nu åtalas två personer!

Hur kom biskop Anders Arborelius undan med så mycket intolerans?

Man gripen efter skadegörelse – hade skarpladdad pistol!

Ny vapenlag förenklar ansökningar om vapen!

Kvinna skulle begravas i Sverige – urnan kom bort med Postnord!

Flera pojkar gripna för rån i Stockholm!

Mikael fick dödshot av irländska asfaltläggarna!