DixieDo fox the day before Halloween!


Kelad Räv Nyfiken På Kameran!

Malmerfors Uppdaterat!

My flamming LED-lamps!

Inte så långt kvar till jul!

Önskar mig en bättre M16 med stödben!

Torsdag!

Blåräv assisterade. Under dagen så har Zebra och jag kört några ärenden. Vi körde till återvinningsgården med en hel del saker från Mors lägenhet. En stor madrass, en hel del elektronik, lysrör och flera säckar med brännbart. Gamla kläder, VHS-er och papper och ännu mer papper, wellpapp och emballage osv.

Det kom världens störtskur när vi var på väg till återvinningsgåden så vi fick stanna bilen, det flöt vatten över vägbanan och regnet var som ett draperi av vatten. Men skuren varade ca 10 minuter, sen duggade det bara. Så då kunde vi fortsätta till återvinningsgården och slänga grejerna i respektive konteiner.

Sen lämnade släpet vid kyrkan och där efter till apoteket och hämtade ut medicin till mig. Sen till Rusta där jag köpte tre stycken ”Eldlampor” till öppna spisen.

Blev riktigt fint på kvällen!

Video hur de flammar!


Gjorde spagetti med köttfärssås till kvällsmat.

Fredag!

Vixey assisterade. Vilat på förmiddagen. Sen har vi städat min lya och jag har dammat av saker. Nu när solen står lågt och lyser in så ser man smått damm väldigt lätt.

Novemberkaktusen som jag tagit hit från Mors lya blommar nu för fullt. Jättefin!

Vixey och jag har hjälpts åt att städa superfint i min lya, bland annat så är nu akvariet tipp topp!

Behöver dock fixa en ny syrepump fram över.

Har sedan suttit en stund med FurAffinity och läst igenom Furrychatten osv. Gått över med några plastbackar till Mors lägenhet. Har en tanke om att hyresvärden kanske vill ha den stora frysboxen i Mors lägenhet. Kan vara svårt att sälja sådant och jag har fått extra tid på mig att få ordning Mors lägenhet då det varit extremt mycket saker och vissa saker som jag varken ska eller får göra själv. Så som tack skulle hyresvärden få frysboxen och kanske någon/några möbler om han vill. Tvättmaskinen som Mor och jag hade med från Norra Sandby behöver jag ha installerad i min lägenhet, en vaktmästare har tittat på rören i vaskaskåpet och det ska går att fixa.

Till kvällsmat stekte jag upp lite lax i smör, kokade Hawaiimix som fanns lite i en påse från Mors frys med ris, majs och paprika samt stekte kantareller till. Det blev gott. Citronvatten till och kaffe efteråt.

Under kvällen plockat upp saker från lådor här i mitt hobby/dator-rum med saker som jag tagit hit från Mor samt bytt glödlampan i mitt barskåp, då jag såg att den var paj när jag skulle ställa in den lilla karaffen i barskåpet.

På kvällen kollade Vixey och jag på en bra film som heter Rush 3!


Ambassadör Han blir skjuten när han håller ett tal i världsdomstolen. Han skulle avslöja en lista över de tretton ledare för det kriminella kinesiska Triaderna. Lee och Carter hamnar mitt i uppgörelsen och efter att ha hindrat ännu ett mordförsök på ambassadören leder spåren till Paris.

Lördag!

Zebra assisterade. Vilade på förmiddagen. Sen var vi till Dollarstore och köpte kattmat och kattsand.

Under eftermiddagen och kvällen var Zebra och jag i Mors lägenhet och fixade, vi fick så gott som klart på Mors kontor med alla mindre saker. Är några saker kvar samt jag hittade några saker som jag vill ta vara på.

Hittade en del julkort, var även julkort från Eva Ljungars men det rev jag och slängde. Vill inte veta av varken henne eller Rune eller Anders efter hur de betedde sig med psykisk misshandel och ren pennalism mot mig när jag gick i gymnasiet. Jag vill att de ska dö i en brand eller i en svår olycka.

Gjorde sen pyttipanna till kvällsmat och sen kollade jag och Zebra på en film som heter Mission Impossible: Fall Out!


Två år efter att Ethan Hunt fångade Solomon Lane, har resterna av Syndikatet bildat en ny organisation, kallad Apostlarna. Under ledning av den mystiska John Lark planerar organisationen att komma över plutonium för att bygga kärnvapen. Nu är det upp till Ethan Hunt och hans team att stoppa dem och förhindra en katastrof.

Söndag!

Vargen assisterade. Vilat en stund på förmiddagen. Sedan under eftermiddagen har jag och Vargen fixat det sista på Mors kontor och städat Mors kontor. Skönt att kontoret nu är klart och jag har sorterat upp alla de här små lådorna i blåa väggskåpen, var en hel del som kunde slängas. Tagit hit de blå väggskåpen samt lite annat.

Gjort matsedel för veckan.

Chattat en stund och gjorde sen middag med spagetti med köttfärssås.

Är frustrerad och ledsen över att jag inte har tid att vara på SL och umgås med andra Furries.

Mår dock inte så bra psykiskt heller efter att mist min Mor och hur min Mor mådde av att bli trollad och jag tänker mycket på att döda och att jag vill hämnas på Jocke, Conny och på Handihand som sprider lögner och falska beskyllningar om vänner till mig. Efter att man hittat papper med lögner och skitsnack som de skrivit om vänner till mig. Har tankar att om jag ser Jocke eller Conny så skulle jag vilja ge dem flera knivhugg i magen, sprätta upp magen på dem och skära halsen av dem för att sen pissa på dem då de ligger blodiga och döda på golvet på Ica. 

Vapen!- Firearms United! <3

Jas 39 Gripen C/D!

TP 102!

NYHETER!

Djur!

Skyddsjakten på vargen stoppad – överklagad av Rovdjursföreningen!

Yoga vs Kristendom!

Utslängd från kyrkan! (Podd!)

Historia!

Saknade att resa – byggde en flygplanskabin i sitt eget kök!

Så fixar du kontoret i naturen!

Sköter hemmajobbet från en stubbe i skogen!