Yipp! Smirre är online.

Handeln med djur en miljardindustri!

Sametingspolitiker anklagar sameby för olovlig jakt!

Helt enkelt veganskt - vår nya kokbok!

Hund bröt frambenen – ägaren väntade med att söka vård!

Katten jagar efter brevbäraren varje dag – kräver att få bli klappad!

De byggde en jättesäng för att få plats med alla sina husdjur och resultatet är vansinnigt mysigt!

Bloddränkta gator i Bangladesh!

Igår sov jag mest, var extremt trött och hade superont i ryggen. Antagligen var det feber. Min Diklofenak är slut och Mor pratar om att ordna en Kiropraktor till mig.

Såg filmen Drömkåken i går. Den är galet rolig. Sett den förut men lika rolig varje gång.

Iaf idag har jag mått bättre men inte dammsugit idag, har iaf fixat fint i köket och gått med Hårig Schäfer.

Sen varit till Narwille och umgåtts med Sergalerna och även en röd Drake.

Hämtat assistentens hund på Hundpanget och fortsatt fixa i köket.

Kollat lite på TV och var sen till klubben och hängde med Furrisar där.

Gick över till mor för att hämta min nattasnus, ta min medicin och fixa åt Gustav och Tussi. Såg en igelkott på Mors uteplats och den följde med mig. Sett att där är igelkottar förut också, både stora och ungar. Mötte en man som började prata med mig, tänkte först att det verkade som han kände mig, om det var någon kurator jag träffat eller lärare eller så. Men han var polis och berättade att det varit stökigt på den andra gården och undrade om jag märkt något och hur jag trivs här på Finjabo.se. Sa att jag inte märkt något stök men sett en polis som stannar polisbilen under trädet och går dit bort. Tänkt att det är en polis som bor där och åker hem för att äta lunch för det är mitt på dagen som jag sett polisbilen under trädet och polismannen som går bort mot den andra gården. Men det har tydligen varit oroligt. Berättade att jag trivs bra här och bor i min första egna lya och har snabbt Internet, att Mor och jag har haft hus innan men Internetet var svagt där och jag hade bara 2 små rum. Berättade att jag är furry och engagerad för Vargar och Rävar och andra djur, bloggar, är på furryforum, är på Second Life och spelar militära spel osv. Att jag brukar åka på Furrykonvent till Stockholm ibland och var i Japan 2012 för att besöka Inaritemplet. Polismannen lyssnade intressant. Berättade att när jag var yngre så ville jag bli polis eller militär och mitt drömjobb är att bli stridspilot men kan inte det p.g.a. min diagnos och att jag är sjukpensionär idag och har assistent. Men brukar hjälpa till på Handelsträdgården med att b.la. rasta Schäfern då Grävling måste vara i butiken och får en liten fickpeng för det från kommunen.

VAPEN! - Man Kan Inte Ha För Många!

Jag är för GunRights, framförallt tycker jag att Furrisar, Djurrättsaktivister, Ghotare, Satanister, Nyhedningar, Buddister, New Agare, HBTQ-personer ska få laglig rätt att äga och bära skjutvapen för att både skydda sig, varandra och skydda Djuren! Precis som jag tycker att både Militär och Polis bör stärkas och att vi ska gå med i NATO för att skydda vår frihet mot Islamistiskt och även Kristet förtryck!

Jag tycker att USA är ett väldigt bra land och det handlar bara inte om vapenfriheten utan just att USA är ett land som värdesätter frihet. I USA är det okej att vara annorlunda, I USA får du tro på vad du vill, tycka om vad du vill, vara med i vad du vill, tycka och säga vad du vill. USA = Frihet. Furrykulturen och andra subkulturer har vuxit sig stora i USA, tack vare att USA är ett så fritt och liberalt land. Muslimerna hatar friheten, de tycker att USA är ont och emot Gud osv. Därför hatar de USA. I Irak, Saudiarabien, Afghanistan osv är det nog väldigt svårt att vara furry eller ha ett handikapp eller vara avvikande på något sätt.

NYHETER!

Netflix anställer en ”Kids Content Tagger” som ska kolla på barnserier i ett år!

Dödshotade sin dejt!

Död man hittad på kyrkogård!

Magnus vägrade köra gråtande pojke i taxin!

2-åringen satt ensam i bilen och skrek av skräck medan mamma var på nattklubb!

4-åriga Selma är inte bidragsfuskare!

Sparkad Gambisk minister har sökt asyl i Sverige!

Trots hårda asylreglerna – så ska Sverige ta emot fler flyktingar!

Vidriga upptäckten i IS-krigares datorer – innehöll porr och halshuggningar!

IS har tillfångatagit 3 000 människor på flykt – 12 uppges ha avrättats!

Ayatollans fatwa: Kvinnor i Iran förbjuds cykla offentligt!

Demonstration i Stockholm den 12 november!

Läkaren Mohamed klämde 23-årig patient på brösten – åtalas!