Pip i Nosen! - Smirre är online.

VARGAR!

CesFur 2015!


SOME FLUFF!

BLOOD OF DRAGONS!

GOSEDJUREN PÅ MIN FURRYSIDA!

NYA FAVORITER PÅ MIN FA!<3 GULLIG FILM OM LODJUR! <3

Aktivister demonstrerade utanför minkfarm!

Minkfarm

Ett 20-tal aktivister demonstrerade utanför en minkfarm i Glommen i Falkenbergs kommun på söndagseftermiddagen. Enligt polisen ska demonstrationen gått fredligt tillväga.

– Vi har haft ett 20-25-tal personer som demonstrerat utanför en minkfarm i Glommen. Det är avslutat sedan en stund tillbaka, säger inre befäl på ledningscentralen.

Enligt polisen finns det uppgifter om att däcken på några av aktivisternas bilar ska ha tömts på luft. Polisen säger vidare att det sannolikt kommer att upprättas anmälningar i ärdendet.

Måsjägare mister vapenlicens efter terrorlarm!

Måsjägare mister vapenlicens efter terrorlarm

En jägare som orsakade ett dramatiskt pådrag på en skola på Gotland i maj förra året blir av med sin vapenlicens, skriver Svenska Dagbladet som har tagit del av en dom från förvaltningsrätten. Mannen jobbade som skyddsjägare och skulle skjuta måsar, i närheten pågick också en konsert.(TT)

En jägare som orsakade ett dramatiskt pådrag på en skola på Gotland i maj förra året blir av med sin vapenlicens, skriver Svenska Dagbladet som har tagit del av en dom från förvaltningsrätten.

Mannen jobbade som skyddsjägare och skulle skjuta måsar, i närheten pågick också en konsert. Polisen fick larm om en svartklädd man med gevär med ljuddämpare som "tryckte mot en husvägg" inne på skolgården, enligt polisens rapport.

Patrullen beskrev situationen som en "möjlig terrorsituation". Jägaren löd inte omedelbart polisens order om att lägga ifrån sig vapnet och polisen var nära att avfyra verkanseld mot honom.

Dessutom hade han inte på sig en varselväst med texten "skyddsjägare" som är framtagen för jägare som utövar skyddsjakt. Jägaren fråntogs sin vapenlicens efter händelsen, men överklagade. I förvaltningsrättens dom nu framgår att man går på polisens linje och återkallar mannens tillstånd att inneha vapen och ammunition.

Skillnad på riktigt kan vi bara göra tillsammans!

Årets upplaga av konferensen Skillnad på riktigt lockade rekordstor publik! Tillsammans med NetClean anordnade vi en heldag för att inspirera och stärka deltagare från näringsliv, myndigheter och ideell sektor med ny kunskap om sexuella övergrepp mot barn och vilken roll de själva kan spela i arbetet mot brottsligheten. Företag och medarbetare kan agera och hela branscher kan kan göra stora brottsförebyggande insatser. Detta hände på Stockholm Waterfront den 5:e oktober 2017.

LÄS MER PÅ ECPAT!

Idag så jobbar Tommy sitt sista pass, han har fått jobb i Småland med en annan brukare som är 7 år och som behöver mycket hjälp. Hoppas ändå kunna hålla kontakten med Tommy då jag tycker mycket bra om Tommy, Rasmus som jag träffat och som assisterat ett eller två pass är också en jättetrevlig kille.

Försöker ju blogga så ofta jag kan för att både assistenter, Tindra, andra Furries och djurvärnare samt övrig släkt och vänner ska kunna följa min vardag och vad jag tycker är viktigt i livet.

Idag så har Tommy och jag handlat, vi har varit hos mor en del och på H2 så var det väldigt intressant om UFO,s. Har ju hört begrepp som Majestatic 12 och Solar warden, men nu först så fick man insikt i hur stort och omfattande det är. Majestatic 12 är USA,s högsta topphemliga säkerhetspolis, som b.la. har hand om fall som rör UFO,s, Aliens och deras teknologi. Dock kan det vara farligt om folk vet för mycket om UFOs och varför de är här. JF-Kennedy blev skjuten för att han visste för mycket om USA,s militärs samarbete med Aliens. De visade från en flygbas som jag inte tänker namnge men det är en flygbas någonstans i USA. Under flygbasen finns ett jättekomplex under jorden, här finns teknologi som överträffar allt vi kan föreställa oss i vår vildaste fantasi. Här finns 9 Aliens som bor och samarbetar med Amerikansk militär och Amerikanska regeringsmän. Aliens ger oss en del teknologi och teknologisk kunskap i utbyte mot att Aliens får hämta några utvalda Jordbor för sin forskning. Jag hoppas iaf att både Jordbor som överlämnas till andra civilisationer och de Aliens som är här på Jorden behandlas på ett humant och respektfullt sätt. Då kan det vara okej i utbyte mot extremt avancerad högteknologi. Hemlighetsmakeriet och de svartklädda mystiska männen som skrämmer UFO-vitnnen till tystnad, handlar om att skydda den teknologi som Aliens ger USA,s militär. I fel händer skulle denna teknologin innebära Jordens undergång. Som sagt så börjar pusselbitarna falla på plats och man ser helheten av UFO-mysteriet sen 1947 och fram tills idag och de fantastiska teknologiska framsteg som gjorts sen 50 talet och framåt. Jag inser varför man vill hålla en hel del hemligt av detta, att tänka sig hyperrymddrift, antimateria, maskhålsteknik och saker som är så fantastiska så man inte ens har ett namn för det, skulle denna teknologi komma i händerna på Nord Korea, IS eller Al Quaida så vore det slutet för vår värld och en mardröm värre än något man kan tänka sig.

Solar Warden är ett fantastiskt hemlig rymdprojekt som inte kostar miljarder, utan triljarder och mer, ända sedan 1967 så har både Amerikansk militär tillsammans med Aliens byggt baser på både Månen och Mars och på dessa baser bor och arbetar Amerikaner tillsammans med Aliens - men detta är den hemliga militära rymdfarten och Amerikansk militär har kontakt med ca 65 olika andra högteknologiska civilisationer. Den civila rymdfarten NASA har en betydligt mindre budget och mindre tillgång till UFO-teknologi, den civila rymdfarten sörjer för satelliterna vi har för olika ändamål för oss som bor på Jorden och på sikt runt 2025 till 2030 landsätta civila astronauter på Mars och 2050 och framåt civil industri på Månen för att b.la. utvinna Helium 3 för att lösa energikrisen när oljan börjar tryta. Oljebolagen och framförallt Shell som är en stor aktör på oljemarknaden vill ju inte att vi ska börja använda Helium 3 som annars är en ren, miljövänlig och mycket effektiv energi. Shell och andra oljeaktörer vill ju pumpa upp olja i Arktis vilket skulle vara att ytterligare skada miljön rejält och inga pengar i värden är värt det priset, vilket både WWF och GreenPeace motsätter sig starkt och jag tycker att FN samt med stöd av våra allierade Aliens måste stoppa Shells planer på  att borra olja i Arktis och jobba för att satsa på bättre och ren energi och även att den utomjordiska superavancerade högteknologin även används civilt och vilket det görs också, framförallt inom datorer, Internet, mobiltelefoni och anann elektronik samt för transport, exempelvis maglevtåg och på sikt även teleportering när den teknologin är säker -  Jag har full förståelse för säkerheten kring Aliens och deras teknologi att inte låta denna fantastiska teknologin falla i händerna på diktaturer och terrorister.

Det kändes bra att veta detta, vad som är på gång och varför man vill hemlighålla en del av detta. 

Annars förutom UFO-forskning så har eftermiddan och kvällen varit att laga mat ihop med mor, bygga på min furryhemsida, pilla med min FA, FaceBooka lite och läsa nyheter, sortera bilder och filer samt köra en diskfrag och omstart av datorn. Telefonera med Fjällräv och han kommer på onsdag och har sin Hund med sig som blivit bra i tassen nu.

Och ikväll kollat på Hassel som är en bra svensk polis-thriller-serie på TV3!   

NYHETER!

Återvändande IS-terrorist i USA fick 20 års fängelse!

Flera attacker mot polisen under helgen!

Dubbla attacker mot polisstation i natt!

JK friar Eddie Meduza-fantast!

Horse pees in bucket!