Pip i Nosen! - Smirre är online.

FLUFFOGRAM!


Aces High!


Förord:

Nu är det riktigt varmt här i Finja och sommaren i full gång. Att dricka är viktigt i denna värmen. När det är som hetast får man hålla sig inne och ha fläktar på. Det viktigaste när det är så varmt är att göra vätskeersättning.

Recept Vätskeersättning:

1 liter vatten, 6 teskedar socker och en halv tesked salt. Rör om väl och ha i en kanna i kylen. Drick med jämna mellanrum.

Smirres projekt!

Måndag!

Zebra assisterade. Vi fixade myrdosor för att stoppa myrinvasionen i köket. Hjälpte Mor med några saker under dagen, diska och plocka ordning på saker med mera.

På kvällen kollade Mor och jag på Macahan och Luke fick vara detektiv mer eller mindre för att lösas från de anklagelser som riktas mot honom och en galen man tog på sig anklagelserna för den mannen var galen och ville dö i eldstrid på gatan, typ ”suecide by cherif,” men Luke viste att han inte hade mördat domaren och Luke hjälpte honom i slutet.

Tisdag!

Blåräv assisterade, vi har handlat och fixat med lite grejer.

Mor och jag gjorde något som vi inte gjort på många år, ungspangkaka med inrullad köttfärssås i. Man gör själva pangkakan i en braspanna, sen köttfärssås i stekpannan som man breder på själva pangkakan och rullar som en rulltårta, sen lägger man ost på och i glasform, kör i 200 grader ca en kvart.

Mor, Blåräv och jag satt ute i trädgården länge på kvällen, det var skönt. Såg ett dubbelvingat veteranplan som flög här över Finjabo.

Är många unga Fåglar som flyger omkring här också. Ovanligt mycket Fåglar denna sommar.

Pionen blommar för fullt nu.

Samt på rosbusken är en stor fin vit ros.

Senare på kvällen kollade vi på Macahan, det handlade om en sydstatsoldat som i 5 år försvarat berget som han fick order om ovetandes att kriget var över, det blev ett rejält drama kring det och det var nära att han blev åtalad för olaglig gerillakrigföring och mord samt dömd till hängning, men Luke och Zeb löste det och att hans fru och dotter kom dit, så de fick bo på berget i en stuga och ha det bra. 

Onsdag!

Zebra assisterade, har hjälpt Mor med en del saker kring pappersjobb och telefonsamtal.

Köpte mat på Burgerking till Mor och mig. När jag väntade på att maten skulle bli klar och Zebra gick en runda med sin Hund, så såg jag att ett par bord längre bort satt Sanna med sina döttrar och åt, vet inte om hon såg mig.

Iaf är jag glad att hon inte sa något till mig, vill inte veta av henne och inte heller veta av Conny, Jocke och Janne och de falska lögner som de anklagar både mig och andra Furries för eller deras vidriga och kränkande skitsnack som de försökt tvinga på mig om att människor är mer värda än andra djur. Det är något som jag blir riktigt förbannad på!

Vet att jag inte ska vara rädd för jag har det bra idag och de assistenter jag har idag  accepterar att jag är en Furrie och lever bland Furries.

Men ibland kommer tankarna och nojan då jag har en stark längtan efter att äga vapen för att skydda mig själv, mina vänner och skydda djuren.

Att äga och bära vapen för att skydda sig själv och de sina är en självklarhet anser jag och jag står för det! Det finns en rad anledningar till att jag tycker det!

Jag orkar inte hålla på att bråka och tjafsa om det, precis som jag inte orkar bråka med idioter som föraktar djur om varför jag är Furrie och umgås med Furries och varför jag åkte till Japan och blev Shintoist. Jag blir bara förbannad på sådana människor som kommer med skitsnack, lögner och kränker mig och kränker mina furryvänner eller kränker djur. Djurhatare är något av det värsta jag vet!

Nä väl så sa inte Sanna något till mig och när maten var klar så tog jag den och gick jag ut och mötte upp Zebra som rastade sin hund och sen åkte vi hem till Finja.

Mor och jag satt ute på altanen och åt. Det var en fin kväll och de håller på att gräva nu för fiber här på Finjabo. Men ingen vet när det är klart och hur det kommer att fungera.

Har sen FaceBookat och Mor och jag har spelat frågesport.

Senare på kvällen kollade Mor och jag på Macahan, den sista DVD,n.

Det handlade om emigranter från Kina som kom till Amerika, en Kinesisk kvinna blev våldtagen av kaptenen på fartyget och han stal hennEs halsband.

Senare så såg hennes bror att kaptenen bar halsbandet och han och några andra Kineser grep kaptenen och fick veta vad som hänt, de hade självklart ihjäl den vidriga kaptenen och lämnade tillbaka halsbandet till den kinesiska kvinnan, sen hade hon då blivit med barn och familjens överhuvud ville döda barnet när det föddes men familjen Macahan hjälpte henne att skydda barnet och hon fick bo en tid hos Macahan.

Sen kom en Kinesisk man som hjälpt henne då och då eftersom han jobbade på fartygen, han blev ihop med kvinnan och de flyttade sen till Woyming och startade ett nytt liv där barnet kunde växa upp tryggt.

Hade svårt att sova, så jag var på Second Life tidigt på småtimmarna. Det känns alltid bra att vara på Second Life med andra Furries.

Där var bland annat en ung Varg och en Dalmatiner.

Träffade fler Furries.

En söt Räv med fläckig päls, en röd Panda och en vit Varg.

Samt Ekorren som är där ibland.

Träffade även en stor och fin Sergal, så jag hängde med henne.

Samt träffade några andra Furries.

Fler Vargar bland annat.

Dansade sen länge med den unga Vargen, Dalmatinern och en Räv.

Torsdag!

Vixey assisterade. Kollade mejlen så inte Sanna hade skrivit något till mig heller. Vill bara vara ifred från dessa människor som hatar och hånar oss Furries och som tycker att djurplågeri är rätt osv.

Klart att så som Jocke höll på att prata om att Furries är den mest hatade gruppen i samhället, att han delitade en massa furrysaker i min gamla dator, satte in föräldralås så de flesta sidor som hade med Furry, Djurrätt och Schamanism, UFO,n, militära saker och andliga saker osv. att göra var spärrade. Att han intalade mig att Furries gör en massa hemska och kriminella saker och spärrade flera av andra Furries från att ha kontakt med mig. Att Sanna kontaktar mig på Messenger och skyller mig för att ha skrivit hemska saker om hennes barn på SpChan som var spärrat och sedan även Conny ringer upp mig och skyllar mig för att skrivit hemska saker som jag skulle ha velat göra med hans son på SpChan.

Detta är inget jag har gjort, haft möjlighet att göra eller ens velat göra. När jag då nästa dag ser en man stå utanför mitt fönster med en apparat som han riktar mot datorn så blir jag både rädd och förbannad för jag tror det är han som hackar min dator och skriver vidrigheter i mitt namn, greppar kofoten och rusar ut och skriker åt honom att ”Ge fan i min dator!” jag var bara en halv sekund från att klappa till honom i nacken med kofoten, då han förskräckt säger ”Jag skulle bara läsa av elmätaren!”

- Det gör man tydligen nu mera med en apparat utanför huset.

Sen då Jockes prat om hur hatade och avskydda Furries är, att jag har retat upp hela Hässleholm med mitt Fox Power projekt och med att blogga om Furry och vara en del av det. Det var väl inte så jäkla konstigt att jag var helparanoid ute i Norra Sandby och gjorde sådana saker som att bära kniv så fort jag var inne i stan eller på Hästveda marknad och hela tiden titta över axeln, koppla in 230 volt i dörrhandtaget, sova med kofoten bredvid sängen, skriva till Hell´s Angels och be om hjälp med att få tag i en pistol och en AK5.

Rätt naturlig reaktion av hur situationen var då och de hot som både här på Rävskogen riktades mot mig och mot djuren på Hundpensionatet/Hästgården där jag jobbade från Lars Ohlsson och flera anonyma personer, att Lars Ohlsson var inne på SveaFur och härjade med både mig och andra Furries och gapade och skrek om Redneckfile, att det är fel att jag bor med min Mor och om att jag inte skulle vara ibland Furries och att han mordhotade Timmy och Frenzee när tog mig i försvar och vänligt men bestämt sa åt Lars Ohlsson att lämna SveaFur och låta oss vara ifred. Timmy var då 14 år och Frenzee 16 år, att en vuxen man som är 50 + mordhotar tonåringar är fan inte okej på långa vägar!

Nä väl detta är historia, men är klart att allt skit man varit med om och allt hat och hån man har mött från människor både i skolan och på arbetsplatser och på nätet för att man är Furrie så har jag svårt att lita på människor och att jag har de åsikter som jag har om vapen och att använda vapen för att skydda så väl Furries som vanliga djur.

Har hjälpt Mor med uppdateringar på hennes dator och hantera dokument.

Vixey och jag gjorde akvariet riktigt fint!

Mor och jag satt länge ute i trädgården och pratade och det var en fin kväll.

Läst igenom Telegram och var över 800 inlägg samt har Favoriserat på FurAffinity!

Jag gjorde Flintastek med klyftpotatis och Rönnbärsgelé till kvällsmat. Nom Nom!

Vilade en stund och sen kollade Mor och jag på Drömkåken!


Göran är trött på lägenheten som han och hans familj bor i. Därför överraskar han sin fru och deras barn med att köpa ett riktigt drömhus medan resten av familjen är på semester. Hans fru Tina blir överlycklig och älskar huset från första stund. Men medan Göran tillsammans med några tvivelaktiga hantverkare håller på att renovera huset, händer konstiga saker och snart visar det sig att huset har en livsfarlig hemlighet.

FaceBookade och kollade lite Djurrättsgrejer och Varggrejer med mera.

Fredag!

Vargen assisterade. Det har varit extremt varmt, hela 28,4 grader och jag har gjort ny vätskeersättning till både Mor och mig.

Vargen hjälpte Mor att sätta upp persiennen i Mors sovrum som rasat ner. Vi har städat och fixat hos mig. Tagit en lång skön och sval dusch.

Sen på sen eftermiddagen så åkte Vargen och jag till Burgerking och beställde mat, ingen Sanna där eller någon annan lögnspridare, var typ bara vi och annan tjej där.

Satt i trädgårdsmöblerna och åt, sen satt en bra stund på uteplatsen då det är skugga där på sen eftermiddagen.

Var sen en stund på Second Life och umgicks med andra Furries!

Träffade en Hare med flera.

Samt Vargen GreyPaw.

Och ett par stora Kattdjur och Draken Kaii.

På kvällen började Mor och jag kolla på DVD-boxen ”Någon stans i Sverige!”

Diskade upp och snyggade upp i Mors kök innan jag la mig.

Lördag!

Blåräv assisterade. Har hjälpt Mor med om installation och uppdatering av FireFox då det av någon outgrundlig anledning slutade fungera när Internet Explorer uppdaterades till Windows 10 Edge. Men nu har mor ett fungerande FireFox också. Jag hade aldrig det problemet men Mors dator uppför sig konstigt ibland, tror hon klickar mycket på länkar utan att veta av ren nyfikenhet. Jag vet av egen erfarenhet att Internet är rena vilda western så man får vara beredd på allt. Men håller jag mig till andra Furries så går det bra.

Till lunch åt jag sill och päror med gräddfil och gräslök, riktig sommarmat. Nom! Nom!

Mor och jag satt länge på uteplatsen och pratade och planerade om att få bättre ordning på uteplatsen.

Att rensa allt ogräs från rabatterna är ett megaprojekt och bästa är att anlita 55+ och att Mor och jag delar på kostnaden. Tillsammans med assistent kan jag och assistenten försöka få fint på plattorna och fixa nya pallkragar och ny jord till jordgubbarna så det blir något av dem.

Satt upp parasollen. På uteplatsen växer en konstig hög blomma som varken Mor eller jag vet vad det är, den ser ut så här.

Mina grannar har gäster och de grillar och har fets på sin uteplats, kul med lite aktivitet på våran gård.

Isabella och Taysons har ju flyttat för ett bra tag sedan så det känns ibland lite tomt. Men mellan min och mors lägenhet bor ett yngre par men de är här oftast på helgerna. Det var dem som jag åkte i en stor crusingbil med innan och den var verkligen rejäl, typ om den varit ett flygplan så hade den varit en A-10 Warthog.


Ett extremt kraftigt och populärt attackflygplan, Fox Power Rangers använder det som understödsplan till både Vulpina stridsförband och som understödsplan till flera andra Djuriska stridsförband idag och på 80-talet så använde Vargarna det i Sapmikriget mot Samerna samt USA använde det i Irak på 90-talet mot Saddam Husseins styrkor. Idag använder även Sergalerna A-10 Warthog utrustat med torpeder och sjömålsrobotar tillsammans med F-18 Super Hornet och JAS-39 Gripen NG för att skydda sina fiskefartyg och sin handelsflotta mot mänskliga fartyg och mänskliga störningar till havs.

FurMil har under 2020 utvecklat en extremt kraftfull Vulpin variant av A-10 med stealtegenskaper, bättre flygegenskaper, mer teknik, dubbla gatlingkanoner och större vapenkapacitet med smarta/taktiska vapen som heter ”Fox Viper” som togs i tjänst av Fox Power Rangers under sommaren 2020 för att användas tillsammans med ordinarie A-10 Warthogs som attack och understödsplan till så väl Vulpina stridsförband som andra djuriska stridsförband.

Blandat ny vätskeersättning till Mor och mig, sen på kvällen fortsatte vi att titta på Någon stans i Sverige om beredskapstiden.

Söndag!

Vargen assisterade. Varit väldigt varmt under dagen.

Har tvättat en del kläder med mera.

Mor och jag gick igenom en del av ekonomin med mera och satt sedan en stund där ute under den stora parasolen.

Sen åkte Vargen och jag till Burgerking och köpte mat, samt jag fick tag i jordgubbar på Lidl för 29 kronor som jag bjöd Mor på.

Det började regna rejält på sen eftermiddagen och temperaturen sjön avsevärt. Regn på het asfalt och het jord ger en väldigt speciell doft.

Har kollat på filmen Rum 213 som Frenzee, Timmy och Svartvarg har pratat om hur bra den är, den var riktigt bra men den vänder sig till den yngre publiken.


Det är sommarlovet efter sexan. Elvira är 12 och ska åka på kollo men oroar sig för att inte få några kompisar. Rummet som Elvira och hennes två rumskamrater Meja och Bea ska flytta in i har en vattenskada och de måste byta till rum 213, där ingen bott på 60 år. Snart börjar oförklarliga saker hända.

Vilat en stund och fortsatt tvätta, sen kollade Mor och jag på Någon stans i Sverige.