Yipp! Smirre är online.

NYA STARWARS-SPELET HAR EXTREMT FIN GRAFIK!

TRE BRA FILMER PÅ IMAX!

LOONGFOX! :)

GÅRDAGEN OCH IDAG!

Igår så gick jag med Hårig Schäfer, det var halt men hon måste ut så. Gick på förmiddan med Schäfern. Den vita snön gjorde att Schäferns svarta morrhår syntes tydligt - det såg kul ut tycker jag, nosen var liksom en flaskbortse! =^__^=

Mor och jag lagade mat tillsammans och åt hos mor, Spaghetti med köttfärssås gjorde vi och till efterrätt hade vi Hallonfromage.

Var på eftermiddan hos psykologen och nu när jag går hos psykolog så fokuserar vi på hur jag mår idag, inte diskutera det som varit för många år sedan - utan hur det är idag med kompisar, sociala relationer och om framtiden om hur jag ska kunna uppnå mål. Mycket tankar är kring att ta körkort och skaffa bil, men det är kanske svårt med tanke på den diagnos jag har och just saker som hänt tidigare i mitt liv + att det är dyrt att ta körkort och att ha bil är också dyrt. Bara inte bensin som kostar. Utan skatt, besiktning, reparationer, däck osv. Sen då om jag vill ha en fin BMW eller tom en Lamborghini - så är försäkringen dyr och delar och däck är mycket dyrt. Tycker det skulle vara en frihet att ha få köra bil och ha en bra och fin bil. Men det finns inte ekonomi för det nu och med tanke på min diagnos och saker som hänt tidigare så är frågan om jag någonsin kommer få lämplighetsintyg. man får ju liksom göra det bästa av situationen här och nu så!

Bilen på bilden heter "Kit" och är en smartcar från en TV-serie som gick på 80-talet som jag gillade som grabb.

I gårkväll var jag på skyttet, men det gick inte så bra för jag var väldigt trött.

Serie 1: 49, 47, 45, 47

Serie 2: 46, 48, 48, 45

Idag har jag hjälpt mor med att fixa saker på apoteket och har diskat en del disk, samt handlat lite varor till mor. Mor och jag lagade mat tillsammans idag också. Hemmagjord riktig potatismos och korv till det.

Det har regnat hela dagen och varit 3 pluss grader, så den mesta snön smällt bort med det är livsfarliga isfläckar var och här.

Har laddat ner och installerat DELTA FORCE EXTREME 2, man fick också regga sig på en annan sida förutom STEAM, som heter NOVA WORLD. Spelade ett litet tag faktiskt online med några andra gamers, men dog rätt snabbt. Vi hoppade fallskärm från ett flygplan och landade i vatten, skulle inta en oljeplattform och gick bra i början, dödade fiender och skulle ta den stora helikoptern. Kraschade med helikoptern i vattnet för jag fick inte rätt på gasen och den sjönk som en sten. Det var iaf mycket bök med att få igång spelet med att man skulle regga sig på Novaworld och hämta kod från Steam osv. Spelet kostade dessutom 19 Euro att ladda ner.

Har sen i kväll varit på Second Life!

Träffade en Sergal b.la.

Och en stilig Drake.

Strosade runt lite och spelades bra musik på klubben.

Träffade en gråvit Räv och en brunvit Sergal.

Samt Y-fox var där.

Jag har väl inte någon riktigt partipolitisk linje - utan tar mer ställning i sakfrågor. Så egentligen är jag varken höger eller vänster.

SURF TO DJURENS PARTI!

Sist jag röstade så röstade jag på DP. DP är ett litet och nytt parti, men kändes rätt att rösta på dem för de tar djurrättsfrågor på allvar och bryr sig om vargarna!

Annars så har jag ju många gånger röstat på Miljöpartiet och Vänsterpartiet, för jag tycker de har bra frågor. Dock håller jag inte med dem i allt. Jag håller med dem i djurrättsfrågor osv. Men jag är exempelvis för att kärnkraft ska användas om den är säker men kompletteras med sol, vind och vattenkraft. I ett tekniskt samhälle så behövs elektricitet och mycket elektricitet. Jag är för utvecklandet av elbilar och där behövs också elektricitet. Samhället skulle stanna utan bilar och tåg och flyg. Men det är ju liksom djurrättsfrågor och i synnerhet att värna rävar, vargar, lodjur, björnar, rovfåglar osv som ligger mig varmast om hjärtat. Men jag är också stark motståndare till pälsfarmer och djurförsök. Vänsterpartiet driver dels djurrättsfrågor hårt men även samhällsfrågor. Jag tycker det är viktigt att alla medborgare i samhället ska ha ett drägligt liv och därför håller jag med Vänsterpartiet om det. Men sen är jag ju klart emot att Vänsterpartiet vill skära ner försvaret och jag är för ett starkt försvar och att vi går med i NATO. Jag tycker att Sverige liksom andra länder som värdesätter frihet ska hjälpa till att bekämpa förtryck runt om i världen. Jag är starkt för frihet åt alla och emot förtryck. Att jag väldigt starkt är för frihet är för att jag själv många gånger upplevt förtryck på det personliga planet.

Dock blev jag väldigt besviken när jag besökte Miljöpartiets hemsida i Hässleholm.

Jag tycker verkligen inte att Ronny Ebbesson är representativ för Miljöpartiet. Jag hade med honom en del att göra för ett antal år sedan. Ronny Ebbesson anser att det är jävla trams att anse sig vara en räv eller varg och var helt oförstående till att jag är furry. När jag delgav honom information om Shintoismen och Inari, så slängde han det och sa "Jag kan sätta mig och skita på din religion!" Ronny Ebbesson anser att människor är mer värda än andra djur och att furry och djurrätt är trams. 

NEJ! Jag tycker verkligen inte att Ronny Ebbesson ska få representera Miljöpartiet! Det är inget jag kan påverka mer än att låta bli att rösta på Miljöpartiet i fortsättningen.

NYHETER!

Sverige ska få EU:s tuffaste asylregler!

Hon tvingas skura hundkiss!

*Kram!*