Pip i Nosen! - Smirre är online.

Fjällräven fortsätter återhämta sig!

MALMERFORS ÄR UPPDATERAT!

WOLFFUN!

POD! - På Djurens sida!

15 höjdpunkter för Djuren!

Nordwest vinner Djurpris!

Stäng Minkfarmerna!

EU måste stoppa Djurförsöken!

Djurvänlig järnväg!

Sverige får behålla slaktbedövning!

Slakt utan bedövning!

FLUFFOGRAM!


Måndag!

Vixey assisterade. Vi har handlat och fixat några ärenden. Köpte bland annat lussekatter.

Vixey lägger vargpusslet med 1000 bitar. Jag hade aldrig klarat lägga det. Förhoppningsvis kan det bli en fin tavla sen.

Gjorde kycklinghjärtan med kokt potatis och lingon samt en tomat till middag.

Under kvällen höll jag på att uppdatera mina spel på Steam!

Har tvättat och fixat lite med kläder.

Samt har skrivit på min Krigsdagbok 4 som kommer upp på FurMil när den är klar. Ligger dock långt efter med den. Chattat lite med andra Furries och läst nyheter.

Tisdag!

Zebra assisterade. Har hängt upp tvätten och packat upp och plockat ordning på några saker jag tagit hit från Mor tidigare.

Zebra och jag gick en promenad men alldeles för grått och disigt för några bra foton till Fotobloggen.

Läst igenom Furrychatten och chattat lite. Kollat FurAffinity och tvättat sängkläder.

Sorterat bilder och filer. Kollat om mer behöver uppdateras och kollat mejlen. Inget svar från hyresvärden om han vill ha frysboxen, lagerhyllor, pärmar och om att flytta tvättmaskinen. Spelat Delta Force Extreme 2.

Till middag så gjorde jag sådana här köttfärsfyllda paprikor som Safet brukade göra, vanlig maträtt i Jugoslavien och mycket gott.

Sett på Vetenskapens Värld om Kinas Månprogram!

Resan till månens baksida!

Resan till månens baksida. För två år sedan landade en rymdsond för första gången på månens relativt outforskade baksida. Sonden var kinesisk och hette Chang’e 4. I en unik tysk-kinesisk film visas nu bilder från landningen som aldrig tidigare visats för en svensk publik. Den 23 november i år skickade Kina ytterligare en rymdsond till månen. Om bara ett par år hoppas Kina på att ha en bemannad rymdstation på månen.

SVT-Play!

Uppdateringar och omstart av datorn. Skrivit på min krigsbok 4 samt FaceBookat.

Skulle sedan använda Second Life men det laddade inte avarer som det skulle, blev bara skuggor med siffror.

Fick hjälp av Razorback hur jag skulle göra men lyckades inte få till det då jag var rätt trött på kvällen.

Onsdag!

Blåräv assisterade. Vilade på förmiddagen. På eftermiddagen så tvättade jag.

Sen uppdaterade jag Grafikkortet för bästa optimering.

Och installerade om SL-klienten.

Läste igenom vad Razorback sa igår och chattade lite med en annan Svensk Furrie som är väl insatt i Second Lifes teknik. Lyckades klura ut hur jag skulle göra och har sparat det som en wordfil i spelmappen.

Sen funkade att var på Second Life under eftermiddagen.

Träffade Draken Kaii och några andra nya Furries.

Samt en stor Räv med flera.

Träffade också Skunken Harry som jag inte sett på ett tag.

Samt en liten gul Drake.

Har sedan spelat CoD MW2. Jag hade ju innan kört fast i Hornets Nest och liksom tappat sugen och inte spelat det på länge.

Nu klarade jag Hornets Nest och hade bra flyt i flera följande uppdrag! Yay!

Har spelat igenom!

Har under kvällen färdigställt julgranen med fler kulor och den fina halmbocken som Moster Evy tillverkade på 40-talet.

Samt gjort pepparkakshuset.

Chattat med andra Furries, vilat en stund. Gjorde pyttipanna med stekt ägg och rödbetor till kvällsmat. Suttit och pratat med Blåräv.

Någon Pelle ringde på kvällen och undrade om jag ville ha kontakt med Jehovas Vittnen. Han påstod att jag skulle ha anmält intresse för detta via deras hemsida. Förklarade för Pelle att det har jag inte gjort och vill inta ha kontakt med Jehovas Vittnen. Pelle förstod att någon annan har gjort detta i mitt namn. Inte speciellt kul.

Jag har min trygghet bland Furries och i furryvärlden, jag tror på Inari och Fenrir. Det är jag trygg med och det funkar bäst för mig.

Jehovas Vittnen har en helt annan syn på saker som jag absolut inte ställer upp på! De ser människor som mer värda än andra varelser och de hjärntvättar och bryter ner ungdomar. De är emot militären och de är vapenmotståndare. Jag har också sett för något år sedan på Uppdrag Granskning att inom Jehovas Vittnen så hade vuxna män som har hand om barnverksamhet förgripit sig sexuellt på barnen och att ledarna i Jehovas Vittnen tystade ner detta och ville inte att det skulle komma fram till polis och åklagare. När barnen blev äldre och hade lämnat Jehovas Vittnen så vågade själva berätta om övergreppen för Uppdrag Granskning. Jag hoppas att idag att de flesta i Jehovas Vittnen som i alla övriga grupper är emot pedofiler, pedofiler ska inte accepteras någon stans för att fördärva ett barn för livet är något riktigt ont!

Jehovas Vittnen är inget jag vill befatta mig med!

Furry däremot är frihet, gemenskap och utvecklande! Framförallt så är Furryvärlden något som jag har utvecklats inom, blivit trygg i mig själv och blivit mycket bättre socialt fungerande. Furry och Shintoism är det som är rätt för mig och skapar struktur, trygghet och en bra gemenskap! Jag skulle aldrig välja bort det!

På kvällen kollade jag på Beck – Den svaga länken!


En ung kvinna hittas våldtagen och mördad (strypt) en mörk natt i en park. De som gör den fasansfulla upptäckten är flickans egna föräldrar. Plötsligt dyker det upp en man som lämnar konstiga och förvirrade uppgifter om iakttagelser han gjort i parken. Utredningen faller på Beck och hans kollegor men de ledtrådar man har är få och knapphändiga. En granskning av andra anmälda överfallsvåldtäkter i Stockholm visar att det finns en koppling mellan brottsplatserna och den blå tunnelbanelinjen, "Gettolinan", men få våldtäktsmän är mördare.

Torsdag!

Vixey assisterade. Haft ont och känt mig allmänt dålig så jag vilade mest under dagen. På eftermiddagen så hämtade jag tvätten och hängde den.

Gjorde ris med kycklingbitar i sötsur sås till kvällsmat.

Varit en stund på Second Life och umgåtts med andra Furries.

Träffade Vargen Nightwind med flera.

Träffade en ny Varg.

Samt vargen Nagir.

Och någon ny Drake.

Samt andra Furries.

Träffade Erwin också.

Samt många nya Furries.

Och GreyPaw.

Blåräv assisterade senare på kvällen och under natten, vi har kollat på den gamla klassikern - Children of the corn!


Barnen tar över styret en dag i en liten stad i USA och de dödar alla som är över 19 år. Ett ungt par kommer på genomresa tre år senare och de hittar en mördad pojke. Kvinnan fångas emellertid av barnen för att offras till Gud på majsfältet.

Jag har både DVD-1 och DVD-2 av Children of the corn! Jag tycker om dem för de handlar om barn som hämnas på vuxna. Vet att Vargen tycker de är otäcka men jag som inte hade en speciellt rolig barndom tycker de är bra och som djurvän och Furrie så tycker jag även om filmen ”Jag är din krigare” och furrykonceptet på Djur som krigar mot människor!

Jag hade väldigt svårt att lita på vuxna män när jag var i 10 till 13 års åldern. Jag litade på Safet och morbror Göte men andra vuxna män var jag utagerande emot, vilket ställde till problem i skolan och att jag då när jag var 11 år skickades till en specialskola i Vingåker uppe i Sörmland.

Jag hade en kvinnlig lärarinna där som hette Yvonne Nilsson och med henne och en liten elevgrupp så fungerade det riktigt bra. Jag fick en del kompisar och vi var väldigt mycket ute i naturen, lekte att vi var Vargar och vi krigade mot samerna. Vi hade hajker och lärde oss mycket om skogen, miljö och djurrättsaktivism.

Jag var i Vingåker tills jag var 16 år och de åren mellan 11 och 16 och att leva som ett vilt Djur ute i naturen har präglat mig mycket till den jag är! 

Dock blev det ju inte så bra när jag flyttade hem till Skåne igen, men det är bara tragiskt, större delen av 90-talet var ett rent helvete. Röingegården, Norrängsskolan, Samhall, SIVO och Pingstkyrkan var bara skadligt och destruktivt. Det är historia och något som jag aldrig kommer att glömma men har distans till det idag och sen jag blev Shintoist och fann min plats i Furrycomunityn samt skaffade egen lägenhet så mår jag riktigt bra.

På Furuboda där jag gick IT-linjen 2007 till 2009 trivdes jag bra men blev tokigt att jag skrev så mycket om mobbning och psykisk ohälsa osv. på SveaFur, vilket gjorde att mobbarna kom dit och började bråka med mig och några Furries ansåg att det var just på grund av att jag skrev sådant som de kom dit och bråkade. Jag förstod inte bättre då.

Idag är jag mer försiktig med sociala medier och har större förståelse för hur social interaktion är och fungerar samt håller mig till Furries och är inte runt i alla olika grupper och predikar furry, shinto och djurrätt.

Samt låter bli att vara på skola och jobb. Så har mitt liv blivit mycket lugnare och bättre!

Spelat lite CoD MW2 senare på kvällen.

Fredag!

Vargen assisterade. Vilade på förmiddagen.

Det är tydligen någon vajsing med NetFlix, så jag kan inte se några filmer. Vargen skulle ta med sitt bärbara Nintendo och se om vi kan uppdatera NetFlixen nästa gång som Vargen assisterar.

Vi har suttit och pratat, har duschat och läst igenom Furrychatten. Sen har vi städat lyan.

Spelat lite Delta Force. Gjorde spagetti med köttfärssås till middag samt sorterat upp knivarna i kökslådan och satt alla knivar med stålhandtag i knivblocket samt lagt undan dem knivar som jag inte använder så ofta.

Lördag!

Blåräv assisterade. Vilat på förmiddagen. Har gått igenom min gästbok och tagit bort nonsens. Samt gjort rätt inställningar sen de uppdaterade servern, så nu finns klickbara smileys till gästboken utan att man behöver html-programmera in dem och självklart att jag som admin måste godkänna varje post. Håll gästboken relevant till furry, djurrätt, gaming osv. Tack!

GÄSTBOK!

Det är min gästbok och jag bestämmer vad som är lämpligt innehåll i den! Så är det!

Med min post var ett fint skrivblock med en Räv på och ett julkort från en av mina nära Furryvänner.

Räkningar och samt reklam. 10 % rabatt på City Gross så på måndag ska jag handla inför julen. Lutfisk och annan julmat med mera.

Blåräv och jag har gjort fler köttbullar och jag åt även köttbullar till middag.

Sen kollat på ett program om Solen på SVT-Play!

Expedition Solen!

Vad vet vi egentligen om solen, och kommer vi någonsin att komma så nära stjärnan att vi kan lära oss något nytt? För att lösa några av solens mysterier kommer vi att hoppa ombord på två rymduppdrag som ska försöka ta sig närmare solen än någonsin.

SVT-PLAY!

Pingst-Barbro ringde, var längesedan jag hörde av henne. Hon tackade för begravningskortet från Mors begravning. Men sen började hon predika om att jag måste läsa Bibeln och be till Jesus osv. Vänligt men bestämt klargjorde att jag har min tro i Shintoism och mina vänner bland Furries och trivs med det så. Sen avslutade vi samtalet.

Blev ju så fel när jag var med i Pingstkyrkan på 90-talet, med tankar om gott och ont, svartvit världsbild och synen på både mitt och andras funktionshinder som något ont och demoniskt. Tankar om att Gud vill att jag ska döda dem på Röingegården och bränna ner Röingegården för att Röingegården är en port till Helvetet och att de som är på Röingegården är Satans anhängare.

Det fanns några Satanister på Röingegården som höll på med droger och med rätt så sjuka saker som att döda katter, sexövergrepp på småkillar och att skända gravar, men det handlar om människor med psykiska problem och förflutet kriminellt liv som tycker det är ballt och kul med Satanism men som ändå vill finna vägen tillbaks till ett drägligt liv.

Mådde extremt dåligt både av det som jag fick höra och vara med om i Pingstkyrkan + mobbning, hot, våld, psykisk misshandel och kränkningar som jag var utsatt för både i gymnasiesärskolan och sen på dagliga verksamheter som jag var på då på 90-talet. Furryhat, att människor är mer värda än andra djur, att nazism är bra för annars är man en bolsjevik och landsförrädare om man inte hatar homosexuella, svarta, judar och muslimer osv. att man är en ”bögjävel” och lovligt byte för alla mobbare om man inte tycker om sport och stödjer vit makt. Idrott och vit makt samt att öppet hata allt möjligt - var ju starkt med vartannat förknippat både i gymnasiesärskolan och på de dagliga verksamheterna jag var på då.

Läraren Rune Nilsson i gymnasiesärskolan utsatte mig för ren psykisk misshandel när jag till exempel blev tvingad att sitta och skriva 100 gånger – ”jag är en människa och ingen räv” och att det var förbjudet att prata om rävar och furry i skolan, andra elever fick inte kalla mig Smirre men att jag blev kallad en massa hemska saker och sexuella öknamn osv. var tydligen helt legitimt.

Samt att jag blev utsatt tafsande och sexuella trakasserier och lögnaktiga anklagelser och påhopp om tidelag och pedofili. En kille som jag jobbade ihop med på SIVO pratade väldigt mycket om barn och sina perversa tankar om barn. Att han även tafsade på mig och gjorde sexuella närmande mot mig var väldigt jobbigt psykiskt. Den här killen hade en kompis i Perstorp med samma böjelser och de brukade bjuda upp småkillar från gården och visa porrfilmer och sitta nakna i soffan och onanera när småkillarna var där, samt att den här killen jag jobbade ihop med kring bilarna visade mig foton på sig och sin kompis där de var nakna och höll på med synnerligen perversa och äckliga saker som innehöll nappar, avföring och blöjor. Så kallad ”Babyplay.” Kommer också ihåg att den här killen som då var 32 år hade stått och tittat på barnen vid den förskola som ligger vid Linnéskolan och tagit fram snoppen och onanerat öppet och att barnen blev livrädda när han gjorde detta. Att sedan hade barnens äldre syskon jagat den här killen genom skogen vid Galgbacken och kastat en dammsugarslang på honom och kastat jord och stenar på honom. Det kunde han inte förstå, för han tyckte det var trevligt och fint det han hade gjort mot barnen på förskolan. En kille som var i Pingstkyrkan berättade att den här killen som jag jobbade ihop med på biltvätten på SIVO hade kommit till denne killens jobb på Battericentralen och bett om porrtidningar, vilket han fick en hel trave. Han hade sedan gått och delat ut porrtidningarna till barn. Föräldrarna till barnen kom till SIVO och var rasande över detta.

Det var oerhört jobbigt för mig att vara med och jobba ihop med denna perversa och helt sexfixerade människan. Det rev upp mycket ångest eftersom jag själv blev utsatt för sexövergrepp mellan jag var 7 och 9 år av vuxna män i 20 till 25års åldern.  

Största felet var att kommunen tog bort assistenten när jag var på Samhall och sen när det ballade ur där så blev jag satt på SIVO där det bara blev ännu värre.

Inte konstigt att det gick som det gjorde då med att jag försökte ta livet av mig våren 1999 och hamnade på psyket.

Sen 2000 fick jag diagnosen fastställd och idag vet jag att det inte finns något demoniskt eller ondskefullt med att ha Aspergers syndrom och inte med att ha något annat syndrom/funktionshinder/utvecklingsstörning heller. Att om man har ett funktionshinder så är man inte född ond och blir en person som är farlig och kriminell.   

Idag har jag det bra och mår bra, förutom att jag sörjer och saknar min Mor som gick bort innan i höstas efter lång tids sjukdom.

Att jag reste till Japan och anammade Inari och Shintoismen är något väldigt bra, att jag är Furry och umgås med andra Furries är bra och utvecklande och det är i Furryvärlden jag finner ro och trygghet och kan utvecklas. Att skaffa en egen bra lägenhet med vettig internetuppkoppling och förhoppningsvis fiber i framtiden är mycket bra för med dator utan lås och spärrar och vettig lina så har jag tillgång till mycket mer Furry än jag kunnat drömma om.

FurAffinity är hur mycket fina Furryarts och andra Furrykreationer som helst. YouTube har väldigt mycket videos om furry och det finns flera Furrygruper på FaceBook och Second Life fungerar för det mesta med rätt klient och rätt inställningar.

På kvällen och natten assisterade Vixey. Vixey la pussel och jag kollade på Children of the corn del 2!


Children of the Corn II: The Final Sacrifice, tar vid där ettan slutade och sedan är det ingen hejd på vad de barnen hittar på. Uppföljaren är blodigare än föregångaren och det är fascinerande att se all skada som majsen kan åstadkomma på den vuxna generationen.

Den lilla staden Gatlin i Nebraska hamnar på nyheterna då över femtio mer eller mindre upplösta lik hittas. Barnen som under influens av sektledaren Isaac begått det fruktansvärda massmordet tros vara döda och de resterande ynglingarna skickas till grannstaden Hemingford för att placeras i fosterhem. Journalisten John åker till Gatlin i ett sista försök att rädda sin karriär genom att leverera en rykande het story och med sig har han sin tonårsson Danny för att kunna reparera deras trasiga relation. De tar in på ett Bed and Breakfast för att snoka runt i staden och sakta börjar mardrömmen att upprepa sig. Det finns fortfarande barn kvar som dyrkar Han-Som-Går-Bakom-Raderna och de gömmer sig ute i majsfälten i väntan på att deras nya ledare ska uppenbara sig och berätta för dem vad de ska göra.

Religiösa tokar som predikar mumbo jumbo är ett läskigt ämne och ännu mer så när de gestaltas av barn. I Children of the Corn II är emellertid de vuxna inte mycket bättre. Vi får en möjlig orsak till barnens beteende berättat för oss av indianen Red Bear som föreläser om hur den vita mannen förstört jorden den blivit välsignad med.

Kollade sen på YouTube, en kille testar att skjuta sönder ett massivt stenklot med olika ammunition och vapen.


Samt att skjuta sönder kylskåp och bilar med kanon!


Test: Att mikra tassgranater, dynamit och C4 plastic!


Obs gör inte detta inomhus! Direkt farligt.

Nu är klockan 23:15, dags att knoppa.

Söndag!

Zebra assisterar. Har gått en promenad idag men inga bilder för det är för grått och dåligt ljus ute för att bilderna ska bli bra.

Man får ha människoskinnsskorna på sig nu när det är blött och geggigt ute, så man inte blir blöt om tassarna.

Har chattat med andra Furries och en ny Furrie tog kontakt med mig, han/hon hade fått min autograf via en kompis på NFC tidigare.

Uppdaterat Fotobloggen för December!

Arbetet med Mors lägenhet har stått stilla en tid men Zebra har varit i kontakt med Pingstis och en annan loppmarknad men de kör inte ut och hämtar saker nu med tanke på Covid-19.

De Polska vaktmästarna har åkt hem till Polen över julen så att flytta tvättmaskinen blir ett senare projekt.

Iaf ska vi flytta runt möblerna så länge så att vi kan städa bit för bit av Mors lägenhet och Zebra sa att han kan köra mindre saker till Pingstis Secondhandbutik.

Gjort inköpslista för julhandling i morgon med Vixey. Gjorde fiskpinnar med kokt potatis till kvällsmat.

Läst nyheter och favoriserat på FurAffinity.

NYHETER!

Djur!

Se hundkvartettens urgulliga lussetåg i Gällivare!

Så fungerar hundars ordförråd!

Belöningsbaserad träning ger mer optimistiska hundar!

Spanska lejon infekterade med covid-19!

Här räddar Felix två dovhjortar – som fastnat i varandra!

Närkontakt med varg utanför Kalix!

Här är den mytomspunna rosa delfinen – som hotas av utrotning!

Se djuren som inte längre finns!

Här får centrala Karlskoga besök – av tre älgar!

Vildsvinskultingen Pumba hittade en ny familj i kohagen!

Tips om vanskötta djur utreds oftast administrativt!

Shintoism & fredsprojekt!

Luleåbarn viker tusen tranor till minne av ungt Hiroshima-offer!

Julen!

Statsministern håller jultal till nationen!

Se den unika planetträffen!

Sond med mångrus tillbaka på jorden!

Vaccinstart senast den 27 december!

Chockdigitalisering hos svenska pensionärer under pandemin!

SVT avslöjar: Hackare byggde bakdörrar in i svenska storföretag!

Här dundrar rollspelsfantasten i Älvsbyn fram som Warhammerkrigare!

Fler muralmålningar och gatukonst till Stockholm!

Rapmusik handlar oftare om psykisk ohälsa: Speglar samhället!