Yipp! Smirre är online.

Har idag varit med Mor och Zebra på City Gross och handlat, mor tog färdtjänst och Zebra och jag åkte bil in till City Gross. Handlade en hel del.

Tog typ större delen av eftermiddan och handla.

Gått med Hårig Schäfer också samt varit social med Grävling.

Zebra och jag har diskuterat religion, har väl en del religiösa grubblerier och ser gärna saker antingen eller. Jag hade otur när jag var med i Pingstkyrkan och blev bemött med mycket fördömande och att andra där ville styra vad jag får tycka och inte tycka om, vilka jag får umgås med och inte osv, samt de personernas fördömande och nedlåtande syn på exempelvis Furries, Djurättare, Veganer, Rovdjursföreningen, Iron Maiden, AC/DC, Starwars, funktionshindrade, Vetenskap, Fantasy, Datorspel, Internet, Aliens, Författare, Filmer, Böcker osv. Men dessa människorna är ju inte representativa för alla kristna, Zebra förklarar för mig att det finns inget motsatsförhållande mellan att vara Furry, värna om Rävar, Vargar och Tigrar, gilla rockmusik och sience fiction / fanatsy osv - och att vara kristen och tro på Gud.

Det kanske har med min diagnos att göra att jag ofta ser saker svart/vitt + att jag blivit matad med att Asperger är ont, att Furry och djurrätt är ont, att hårdrock, datorspel och Internet är ont osv. Det är ju inte bra att jag känner att jag är ond och hädisk för att jag älskar furrykulturen och mina furryvänner, för att jag brinner för djurrättsfrågor och tycker om att spela och vara på Second Life, Forum, FaceBook osv. Det värsta är ju att jag fått höra att Aspergers Syndrom är en demon som tagit över min hjärna och får mig att tänka på hädiska och syndiga saker.

Men som sagt, dessa människorna är okunniga och varken vill eller kan lära sig att förstå andra. Utan de bara fördömer och föraktar det och dem som de inte förstår. Kristendomen i sig är inte sådan men dessa människorna är rädda för det de inte förstår eller det som passar in i deras bild av vad som är normalt.

Ikväll har jag städat lyan och ska snart knoppa.

NYHETER!

Stor brandrisk just nu – eldningsförbud i flera län!

Bara roligt att det finns björnar i Esbo, därför bor jag här i skogen!

Inför krav på bajsplock efter häst!

Get räddad ur het bil – vid badmintonhall!