NYA FAVORITER PÅ MIN FA!  1  2  3

Den gamle mannen Mike Towler i England med sin tama räv, Jack! En vardag där han leker med räven i trädgården och sen badar och pysslar om räven Jack!

Fler rävar!

SURF TO WWF OM NOSHÖRNINGAR OCH HUR DU KAN HJÄLPA!

DAGEN!

Vilade på förmiddan, sen under eftermiddan kört in Call of Duty Black OPS 3, det tog över 3 timmar att köra in och är på 6 skivor.

Gjort spaghetti med köttfärssås till kvällsmat.

Spelar i morgon så, är för trött nu.

Såg på TV nyheterna att det är snökaos i USA!

KLIMAT OCH MILJÖ! - Av Smirre Kirax.

TV-nyheterna visade snökaoset i New York och Washington DC, man befarar att flera hem kommer bli utan ström i USA och delar ut filtar och gasolkaminer. Många hus i USA är dåligt isolerade.

Här i Sverige ska det bli mildare igen. I Sverige, Finand och Norge och Ryssland är vi vana vid Kung Bores kyla och snö. men soliga USA blir det ett kallt uppvaknande att vädret och klimatet är i gungning.

FN måste få alla industriländer att skriva på Kyotoavtalet om klimatet och att Industriländerna hjälper de fattiga länderna med att utveckla miljövänlig infrastruktur. En stor utmaning på miljösidan är ju nu Kina som har ett rejält uppsving och att varje Kines ska kunna ha bil, vilket betyder minst en miljard bilar till som rullar. Så på bilsidan måste man göra stora planer på utvecklandet av gasbilar och elbilar. Samtidigt så måste vi i Industriländerna vara ett föredöme när vi lär u-länderna att bygga och verka miljövänligt. Då går det inte att Danmark med flera länder i Europa skitar ner luften med kol osv. Då är kärnkraften bättre om den är säker och att man så snart som möjligt går över till vind, sol och vattenkraft. Solen är ju verkligen en ren energikälla och med massor av energi att tillgå. Forskning på att göra solceller och solfångare mer effektiva.

FaceBookat lite i kväll!

ÖVRIGT!

BRA CAMPINGVERKTYG!

F-18 Super Hornet! YAY!

Plåtskador för 1000-lappar när folk inte har vett att sätta på vinterhjul när Kung Bore slår till!

NYHETER!

Norge avvisar flyktingar till Murmansk i 37 minus!

En till sjukhus efter fastighetsbrand!

En person fördes till sjukhus efter branden, som troligen började i köket.

Räddningstjänsten åkte strax efter klockan 14 ut på ett larm om en brand i ett flerfamiljshus i Oxelösund. Även ambulans och polis fanns på plats.

Enligt polisen skulle det ha slagit ut öppna lågor från köket i en lägenhet. Det var till en början oklart om någon hade skadats.

Räddningstjänsten släckte branden, som ska ha startat i köket. En person fördes till sjukhus i ambulans för observation.

– Branden är släckt nu, säger räddningsledaren till SN:s utsända fotograf.

KÄLLA!

Wanja fick vindsvåning – av facket!

*Kram!*