Pip i Nosen! - Smirre är online.

JMoF 2017 - Japan Meeting of Furries - Toyohashi, Japan!


Sovit några timmar nu, igår så hjälpte jag mor en del med att fixa och dona.

På eftermiddagen fick Mor besök så vi satt länge och pratade. Blev dock ingen runda med Hårig Schäfer men får gå med Schäfern idag. Samt jag ska städa idag.

På kvällen Skypade jag med vänner och åt pannkakor hos Mor, det var ett tag sedan jag åt pannkakor. Det är en av mina favoriträtter.

Hade ju innan kört fast i mitt nya Call of Duty, uppdraget där vi hoppar från det stora rymdskeppet med jeepar som har raketslädar fästa på sig, de ramlar av och vi kör fort genom Månterrängen och det dammar rejält. När vi närmar oss basen så kommer ett fordon från sidan och vi blir beskjutna. Det var det jag inte kom förbi. Men här är en video som visar precis hur man ska göra, på fordonet sitter en fiende och man ska skjuta honom.

Här kan man läsa om uppdraget på Månen!

Ska ta och bada idag också samt städa Lyan. Prio ett är dock att gå med Hårig Schäfer.

DETTA ÄR SKANDAL OCH FULLSTÄNDIGT VIDRIGT OCH FEL!

Försäkringsbolaget Agria sponsrar tävling i rävjakt!

I februari arrangeras på Gotland en tävling där hundar bedöms i deras förmåga att jaga rävar. En av tävlingens sponsorer är djurförsäkringsbolaget Agria.

Den tävling som kallas "räv-SM" arrangeras på Gotland 10-11 februari och är en tävling där hundar av stövarras deltar. Tävlingen går ut på att hundarna släpps ut i olika markerade områden runt om på Gotland och målet är att de ska driva (jaga) rävar i sammanlagt 90 minuter under fem olika dagar. Därefter bedöms hundarna bl.a. utifrån kriterierna drevsäkerhet och följsamhet och en vinnarhund utses.

Djurens Rätt anser att det är oacceptabelt att rävar jagas och stressas i en tävling som denna, där det jakten blir till underhållning. Även om inte rävarna dödas så utsätts rävarna naturligtvis för  stor stress i och med att de kan jagas i upp till 90 minuter.

Anmärkningsvärt nog är djurförsäkringsbolaget Agria en av sponsorerna för räv-SM. Agria säger själva att de har ett övergripande samarbete med Svenska stövarklubben, som arrangerar tävlingen, och därmed finns med som sponsor. Men många djurvänner har redan, bl.a. på Facebook, kritiserat dem för det motsägelsefulla i att engagera sig för några djurs bästa samtidigt som de är med och sponsrar ett evenemang där andra djur stressas och skräms för en tävlings skull.

Peter Nilsson

Peter Nilsson | Kampanjsamordnare

24 januari 2017

KÄLLA!

Försvarsmakten drabbat av omfattande it-attack!

Lovisa – första kvinnan som blir stridspilot på 26 år!

ÖVRIGA NYHETER!

KD öppnar för kemisk kastrering för barnpornografi!

Tjuvarnas hälsning: Kniv i väggen!

Vill inte äta kött som offrats åt Allah!

Elva kulhål i fönster på Mölleskolan!

Polisen varnar för farliga trenden: Håll era barn borta!

Svenska folkets besked – vill förbjuda burka på allmän plats!