FLUFFOGRAM!
Måndag!

Zebra assisterade. Vi handlade och fixade lite saker, sen fortsatt gå igenom saker i förrådsrummet hos Mor. Filmer och band och mycket annat. Har blivit stor förändring i förrådsrummet. Nu är det allt som ligger under gröna bordet och det som ligger på gröna bordet som ska gås igenom i morgon. 

Stjärnkikaren har kommit fram och den ska jag ta hit samt hushållsassistenten.

En kompis vars kille drog och tog allt i hennes lägenhet med sig så ska min kompis få nya grytor, stekjärn, mikrovågsugn och TV från Mors lya. Grytor och stekjärn med mera är nerpackat i en stor låda till henne. Parabolen och satellitmodemet tar jag inte tag med, för jag vet inte hur och det är avstängt nu. Kanal Digital får komma och hämta dem. Det är rätt dyrt att ha stora kanalpaket och det tror jag inte min kompis har råd med i första taget. Men TV,n, mikrovågsugnen, köksbord och två stolar ska hon få. DVD-spelaren är uppsliten så den åker till återvinningen och en DVD-spelare är inte så dyr idag.

Hittade en del kassettband som jag tror Pappa pratat in en del på och några andra band som kan vara intressanta att lyssna igenom.

Tisdag!

Blåräv assisterade. Full rulle från morgon till kväll. Förmiddagen gick åt till att tömma boden och sedan kom Örnen och Zebra. De lyckades bära boden till min uteplats och sen la Zebra dit frigoliten och golvplankorna.

Trädgårdsmöblerna sattes annorlunda och de gamla trätrallarna körde Zebra till tippen då de var helt uppruttna.

Under eftermiddagen så sorterade jag upp en massa saker i hallen och nu är cyklar, resväskor och grillen med tillbehör i boden. Satt upp två lagerhyllor i hallen och sorterat upp verktyg, kablar, glödlampor med mera samt julgrejerna snyggt och i ordning i lagerhyllorna.

Senare så hjälpte Örnen och Zebra mig att få över det tunga ekskåpet från Mors föräldrahem hit.

Tog överdelen från min vitrin och satte ovanpå det stora ekskåpet och det blev riktigt bra. Har sedan under kvällen plockat in båda fin serviserna, både den Engelska och Kinesiska servisen. Glas i olika former för olika dryck och kaffekoppar och ännu fler kaffekoppar. Samt udda saker på en hylla. Uppläggningsfat och fina kannor med mera.

Det värsta jobbet för mig var att gå igenom alla grejer i hallen och jag ska fortsätta att sortera upp det sista i morgon.

Zebra hade släp med sig och körde iväg flera säckar med gamla VHS-er, skräp DVD-er och gamla band samt diverse annat skräp.

Blåräv gjorde pangkakor till kvällsmat.

Chattat lite på kvällen men var väldigt trött.

Onsdag!

Zebra assisterade. Har varit på kyrkogården och satt ner Mors urna. Vixey och Blåräv kom också dit och vi smyckade graven med ljus och blommor.

Det var ett snöre i Mors urna så att man enkelt kunde fira den ner i familjegraven.

Och vi smyckade där fint med ljus och blommor.

Min Mor blev 82 år och har varit en fantastisk Mor och kvinna, sista tiden hade hon svår sjukdom och led väldigt. Men nu har hon frid i Himmeln. Jag måste vara stark och ta mig igenom detta och det gör jag med stöd av mina mycket bra och sympatiska assistenter jag har idag och bra stöd från mina Furrykamrater också!

Under senare delen av eftermiddagen hållit på att plocka reda på lådor och kassar som stod i vardagsrummet, satt gardiner och andra tyger på ett ställe för att Vixey och jag ska gå igenom dem i morgon.

Gjorde kyckling i ugnen till kvällsmat. Betalat in fakturor med mera.

Torsdag!

Vixey assisterade. Har tvättat en del kläder och kollat nyheter med mera.

Gjort fint på underdelen från min gamla vitrin som står under Vargskölden.

Kontaktat Göinge Dragspelsgille och frågat om någon där vill köpa mors gamla fina dragspel.

Hon jag pratade med viste inte om någon vill köpa Mors dragspel men jag fotograferade dragspelet och skickade bilderna i ett mejl till henne för det sa hon att jag gärna fick göra, så förhoppningsvis är någon intresserad av att köpa det. Hon frågade om det är ett pianodragspel, men det är ett gammeldags hederligt dragspel med knappar som jag vill minnas att Mor köpte när hon bodde i Stockholm på 60-talet. Vet att Mor ofta spelade dragspel i trädgården på kvällarna hemma i Gumlösa och jag brukade ligga i hammocken och lyssna. Själv är jag inte speciellt bra på dragspel. Spelade lite gitarr när jag gick på Furuboda då jag hade estetisk och engelska som tillval. Jag lärde mig att spela på gitarrer både akustisk och elgitarr med hjälp av färgade lampor. Sen jag slutat på Furuboda så fick jag en gitarr i julklapp av Mor. Danne skulle lära mig mer om gitarrspel men det gick inte så bra då han använde att helt annat system att lägga upp musiken med olika bokstäver och det var bara förvirrande för mig. Så idag hänger min gitarr till prydnad på väggen. Jag tycker om musik så och lyssnar på allt från avslappningsmusik med Vargyl, Indiansk musik och till hårdrock som Iron Maiden, Sabaton, AC/DC, Hammefall, Lordi, Black Sabbat med flera. Hos Mor finns också en synt och en Levin gitarr. Gitarren råkade Far knäcka halsen på en gång och Mor var inte glad. I alla fall försökte Mor att laga gitarren med trälim och skruvtving och den blev hel men ljudet blev aldrig det samma. Men någon kan kanske ta på sig att renovera gitarren och kanske halsen behöver bytas ut men då ska den nog låta som en Levin igen.

Har också uppdaterat mitt grafikkort. Var en del problem att logga in på Nividaservern men efter en del pill så lyckades jag identifiera att jag är jag och kunde ladda ner och installera de nya drivrutinerna för grafikkortet.

Just nu har jag väldigt mycket att stå i och jag vet att det är Inktober då många Furries sitar och fixar, dock har jag inte tid att rita osv och mitt ritbord är igen en avlastningsplats med saker från Mors lya bland annat. Men följer några av mina vänner på FurAffinity vad de skapar. Brukar sitta med FurAffinity på sena kvällar och kolla och favorisera.

Men spela mina militära spel blir framåt jul när saker blir i ordning och allt kommer på plats. Bra att mitt Nividasystem och Grafikkort nu är uppdaterat så väl till militära saker som Call of Duty med flera spel och till civilt socialt umgänge på Second Life. Både militära krigssimuleringar och Second Life kräver en del av grafiken och förhoppningsvis ska det lagga mindre när väl fiber blir installerat här på Finjabo och Kommunen och Hässlefiber kan sluta bråka om det och göra färdigt det de börjat på.

Vägen mellan Finja och Hässleholm är avstängd tills vidare då det är en del grävarbeten där för rör och kablar, så man får köra in vid Gäddastorp och köra den lilla vägen som går via Ekegården, bakom Norrängsskolan och mynnar ut till Vankivavägen vid regementet. Sen får man köra tillbaka på Vankivavägen för att komma till Sveas rondell och sen komma åt affärerna City Gross och Kvantum.

Fixat och donat lite. Gjorde pyttipanna till kvällsmat.

Sett på ett Vetenskapens värld program på SVT-Play som heter

Sanningen bakom våldet!

Experimenten som avslöjar. Vad ligger bakom våldet i människans historia och nutid? Forskare har försökt gå till botten med analysen av människans våldsamma sidor - bland annat genom att i experiment avslöja hur blind lydnad inför auktoriteter kan få oss att göra avskyvärda handlingar. Ny forskning visar också vad som verkligen kan minska våldsbeteende och dödsskjutningar i våra samhällen.

SVT-PLAY!

Läst Furrychatten och hur någon dum person på Tradera har lurat på en av mina furrykamrater ett trasigt objektiv. Försökt stötta min furrykamrat.

Satt länge på kvällen med FurAffinity. Tycker det känns bra och lugnande att titta på alla fina furrykreationer och favorisera det jag tycker extra mycket om.

Fredag!

Zebra assisterade. Det har varit regnigt och lågtryck hela dagen. Tog ett par extra Alvedon och vilade på förmiddagen. På eftermiddagen har Zebra och jag städat min lya.

Läst igenom Furrychatten och gjorde spagetti med köttfärssås till middag samt drack Coca Cola till. Nom! Nom!

Gått igenom en del papper som låg i en kasse från Mors lya. Var en del tråkiga saker att läsa som Conny, Jocke och ledningen på Handihand hade skrivit, rena lögner och skitsnack om Furries och falska och lögnaktiga anklagelser mot användare på SveaFur, Vegan och SpChan i synnerhet och hur dåligt jag mådde av det och att det ledde till att jag blev paranoid och även till konflikter med andra Furries, vilket absolut inte var bra och att Handihand inte förstod att jag villa sluta ha Conny som assistent för att jag tar psykisk skada av det som han säger om Furries.

Hittade också saker som någon psykolog hade skrivit och som är sant om hur jag tänkte och agerade i Norra Sandby kring allt drama och och konflikter som var kring mig och kring mina Furryvänner osv. Psykologen hade skrivit att jag har ett starkt hämndbegär och hat mot lärare, att jag hyllar ungdomarna Eric Harris och Dyland Clebold som gjorde Collumbine-massakern 1999 med motiveringen att jag är emot sexövergrepp, mobbning och rasism. Att jag är rädd för Lars Ohlsson och Patrik Jansson för att de hatar Furries samt hatar djur, vegetarianer/veganer, homosexuella, autister/Aspies, utlänningar osv. och att Patrik Jansson hatar mig för att jag är en Furrie och för att jag har Aspergers Syndrom, att Patrik vill döda mig och att Lars Ohlsson vill skada Hästarna på Rävninge, döda Nilla och de andra Hundarna samt misshandla mig och bränna ner gården i Rävninge, för att Lars Ohlsson inte tycker att jag ska få arbeta med Djur. Att jag då har kontaktat Hell´s Angels via mejl och bett om hjälp med att skaffa skjutvapen men att Hell´s Angels har ignorerat mig, att jag sagt till psykologen att jag känner mig tryggare om jag bär vapen på mig när jag är ute och när jag är på gården i Rävninge, att jag vill kunna skydda Djuren på gården i Rävninge där jag jobbar. Det stod även att psykiatrin har informerat polisen om detta. Att om jag försöker få tag i riktiga vapen igen så får jag bo på ett skyddat och låst boende och inte med min Mor i Norra Sandby.

Jag hittade också en hel del intressanta saker som var positivt, bland annat det som Mor skrivit för många år sedan på 60-talet om Indianerna och Samernas skriftlösa religion samt ett arbete om Buddismen. Samt Västernteckningar och Djurdikter med mera som Mor har gjort. Så dem har jag sparat.

Hittade också en del pappersregister över gamla VHS-er och kassettband. Men dem får gå till pappersinsamlingen då det är mest Jerry Springer, Doktor Phill, Gudstjänster med mera på VHS-erna och dansbandsmusik på kassetterna, så det är inget jag kommer lyssna på.

Jag kan spela ljudkassetter på den radion som står i mitt dator/hobbyrum men jag äger ingen VHS-spelare.

Har däremot innan hittat Ljudbrevskassetter från Safet och Mor som jag fått med posten när jag gick på Dammdsal i Vingåker samt gamla kassetter från 60 och 70-talet där pappa och andra pratat in saker, men ljudet är väldigt dåligt efter så många år.

Under kvällen har Zebra och jag varit i Mors lya och plockat saker, hittade bland annat Mors filmkamera från 2006 och Mors mobiltelefon av modell Ericsson Experia, jag kan kanske ta vara på batteriet och använda i min egen Ericsson Experia, då jag vill använda min egen som har nummer till mostrar och Furryvänner inlagda i minnet.

Sent på kvällen tog Zebra hit två gula hyllor från Mors kontor och de fick precis plats vid nedre väggen i hallen. Så dem satte vi upp.

Lördag!

Vixey assisterade. Vilade en stund på förmiddagen. Sedan under dagen tog jag hyllorna i nedre delen av hallen i bruk med att sätta Furrypärmar och Djurrättspärmar i den ena och sedan har jag fortsatt att röja i förrådsrummet. Hittade en del fina tyger som jag lagt i en låda, kan bli bra till gardiner och dylikt i framtiden.

Jag hittade fler väldigt fina teckningar som Mor gjort när hon var ung, var båtar, vilda västen motiv, Hundar, Indianer och vilda Djur bland annat och Mor var riktigt bra på att rita när hon var ung.

Jag hittade också mindre roliga saker i en kasse i förrådsrummet. Jävla lögner och skitsnack från Jocke bland annat. Lögner om andra Furries och hur olämpligt Jocke tyckte det var att jag var vän med Y-Fox, Chester, Timmy, Frenzee, Farejobaldo, Nagir och Hassel med flera.

Att Jocke ansåg att jag absolut inte får ha FaceBook för det finns en massa Djurrättsaktivister och anarkister på FaceBook som skulle hjärntvättat mig till olagligheter. Jocke hade inte ett jävla dugg med att göra vilka jag chattar med och umgås med på Second Life. Det är så jävla fel att Jocke kunde med ”Smirrekoll” styra min gamla dator och med vilka jag fick umgås med och inte. Är så jävla förbannad och ledsen efter att läst vad Jocke ansåg om vissa av mina furrykamrater.

Sen att Jocke försökte med hot och våld indoktrinera och tvinga på mig rasistiskt jävla skitsnack som till exempel sådana sjuka och vidriga åsikter som att människor är mer värda än andra Djur och att Furry är en pervers, kriminell och farlig grupp som jag inte ska vara med i.

Är så jävla förbannad på Jocke. Skulle vilja skära halsen av Jocke och ställa mig och pissa på honom då han ligger på marken och förblöder med uppskuren hals, det skulle det vidriga och avskyvärda avskummet förtjänat. Ja, jag förstår att så får man inte göra men jag har sådana mörka tankar. Skulle fan vilja gå beväpnad med en pistol när jag är ute i Hässleholm och möter jag Jocke, Conny, Patrik Jansson, Lisa Svensson, Anki Tillgren eller något av de jävla sadistiska kräk som jag hade till lärare i gymnasiet på Norrängsskolan, så skulle jag inte tveka att sätta en kula mellan ögonen på dem. Ja, jag är för fri jakt och skottpengar på människor. Det skulle kännas så bra och rätt att ligga på ett tak med en Barett M82 och skjuta huvudet av människor eller flyga en militär drönare och spränga människor i bitar samt flyga en A-10 Warthog och släppa napalm och vit fosfor där det bor människor och se människorna brinna och skrika springandes i panik. Så det är nog bäst att jag inte har vapenlicens eller får bli militär/stridspilot på riktigt, med de mörka och arga tankar om att döda som snurrar i mitt huvud när jag läst sådant.

Gjorde helt rätt som rev och slängde de pappren och det kändes bättre efteråt! Att sitta och vara arg och bitter och att tänka på att döda är inget bra.

Fortsatte att plocka i förrådsrummet och tog hit Vargpuzzlet som Vixey gärna vill lägga, det är ett svårt pussel med 1000 bitar.

Träffade hyresvärden som sa att boden måste flyttas ut en bit från väggen, det kan Zebra och jag fixa med på måndag när han assisterar om vi får veta hur långt ut den ska stå från väggen.

Vaktmästaren var här och inventerade ventiler också i både Mors och min lägenhet och vi pratade om flytt och installation av Mors och min gemensamma tvättmaskin från Norra Sandby som är i Mors badrum. Vaktmästaren kollade i mitt vaskskåp och där finns rör för både vatten in och avlopp ut för en diskmaskin och det kommer funka till en tvättmaskin också.

Tömt ut en massa gammal saft och läsk, läskflaskorna är med pant så dem har jag samlat i en stor säck för framtida pantning. En del saft hade blivit som typ gammal spillolja och var nästan omöjlig att få ut ur flaskorna. Tog större delen av kvällen med att tömma dem.

Hittat lite fina tyger med mera som man kan ta vara på för framtida projekt samt hittade speglarna som Mor beställde när vi bodde i Norra Sandby för att sätta i fönstren för ökat ljusinsläpp och blått fint tyg, så på kvällen när det blivit mörkt fixade jag ännu finare på min bänk under Vargskölden samt hittade ett par fina ljusstakar i glas och mörkblå ljus.

Vaktmästarna här på Finjabo har sågat ner en hel del av de tre fina körsbärsträden för att rötterna till dessa lyfter upp plattorna på gångstigen och det är farligt.

Suttit en stund vid datorn på kvällen och chattat och mejlat. Inte sitta i flera timmar nu med teckningar, YouTube och spela osv. för det är mycket att göra.

Söndag!

Vargen assisterar. Har sorterat upp julpyntet på morgonen och lagt det i en plastlåda med lock och satt i en av lagerhyllorna i hallen. Samt de finaste kulorna ligger i sin låda och Julbocken står vid sidan om. Den som Moster Evy tillverkade på 40-talet i Finja halmfabrik där de annars i huvudsak gjorde halmskor till militärerna då det var väldigt kalla vintrar under krigsåren på 40-talet.

Skönt att det blivit så bra och organiserat i hallen tack vare Zebras styrka, koordination och sinne för hur man organiserar.

Har sedan hållit på i förrådsrummet och tömma ut gammal gelé, sylt och saft som är hur gammalt som helst, en del av det ser ut som tjära eller spillolja och är näst intill omöjligt att få ut. Får använda en spackelspade för att få ut en del av det. Saft går att slå ut i vasken och spola ner men annat hamnar i gula Hundmatstunnan då jag inte vågar ta det i toan för det kan bli stopp i avloppet och har inte hyresvärden varit förbannad innan så blir han det då. Saften, sylten och gammalt inlagt luktar inte speciellt gott. Tur att man inte använt det.

Min kompis bror kom med en stor vit kombibil och hämtade köksbordet, två stolar, mikrovågsugnen och TV,n i Mors lya till min kompis, så det blir skönt för henne att få lite nya grejer och Blåräv tog grytorna och stekpannan samt stekgrytan till henne tidigare.

Duschat och har sen handlat på Maxi. Köpte bland annat färska kantareller, människoköttsbitar och fond och gjorde en härlig höstig köttgryta. Nom! Nom!

Köpte också korv, köttfärs och mjölk, juice, öl och snus. Snusar betydligt mindre sedan en tid och har som mål att sluta snusa då det både är dyrt, inte så nyttigt och ett stressmoment att alltid tänka på snusdosan och vart den är och att jag har den med mig om jag är ute.

Köpte också en påse med 6 stycken Dinosaurier som jag satt upp i bokhyllan. Den förtsa är en pansarödla och nummer 2 är en Brontosaurius, den röda nummer 3 är en Velociraptor, nummer 4 är en Stegosaurius, nummer 5 är en Hornkammsdinosaurie och nummer 6 längst bort är en T-Rex.

Under kvällen har Vargen och jag hållit på att tömma de sista syltburkarna i den gula hundmatstunnan och jag har sköljt burkarna och lagt ner i en stor låda och i en papperskasse som ska gå till glasåtervinning.

Zebra och jag kommer ha jobb att köra till återvinningsgården sen med massor av säckar och skräp från förrådsrummet och tror Zebra kommer bli helt paff när han får se hur mycket ab bråtet som har slängts. Självklart har jag inte slängt Mors artworks, men en del av dem är rätt stora så vi måste få tag i en väldigt stor mapp för att förvara dem i. De ligger kvar på Legobordet samt ett tidningsurklipp om Vargar som Mor hade sparat.

Tagit hit den fina blå ljuslyktan som jag hittade i förrådsrummet, inte sett den sen vi bodde i Norra Sandby. Har satt små elektriska ljus i den då det kan vara riskabelt att använda värmeljus. Jag vill minnas att det var på TV de hade ett reportage om den blå lyktan och att upphängningsgrejerna smälte av värmeljus och trillade ner, så de fick sluta sälja den. Men med LED-ljus modell värmeljus som går på batteri alstrar ju ingen värme och det blev riktigt snyggt.

Det ösregnar nu på kvällen, men jag rymde ut rejält i förrådsrummet dagarna innan, så det blev många säckar och igår tömde jag en hel del saft och sylt och i kväll hjälptes Vargen och jag åt att tömma det sista. Så jag har verkligen jobbat och prioriterat Mors lägenhet före att vara på Second Life eller sitta med FurAffinity eller spela CoD osv. Det får jag betydligt mer tid med sedan när Mors lägenhet är tömd och städad för nästa hyresgäster.

Gjorde en Vargtass med den lilla skvätt Vodka och med tranbärsdricka, kan man få lov att göra när man jobbat hårt under helgen med förrådsrummet.

Vilat ett par timmar.

NYHETER!

Djur!

Alla partier är överens: Inför fängelse för djurplågeri!

gick det sen för djuren i de älskade barnfilmerna!

Plågade rovdjur – nu inleds rättegången!

Svenskt par döms för att plågat 58 katter!

Kattunge hittad med avhugget huvud polisen utreder brott!

25-årig kvinna hade apa hemma försökte gömma från polisen!

Häst hittad brutalt dödad: Utskuret öga och ett avskuret öra!

Pedofili!

Pappa misshandlade misstänkt pedofil – upptäckte honom i barnens rum!

Mamma klädde ut sin dotter och lät män våldta henne – nu har hon dömts!