Hejsan! Smirre här.

Malmerfors är Uppdaterat!

Måndag!

Blåräv assisterade. Har bloggat upp för gångna veckan med mera. Chattat med andra Furries.

Strukturerat om och uppdaterat på mitt Filarkiv med bättre presentation. Fungerande webknappar och ingen mejlknapp. Sorterat filer efter kategori.

Jobbat med köpelistan för i morgon, Zebra assisterar i morgon och jag ska till tandhygienisten och sedan handla.

Blåräv och jag har gått en promenad och jag har tagit in nya tulpaner fast de börjar blomma av, tog också in några Förgätmigej.  

Blåräv har också hjälpt mig med rakningen så nu slipper man Tumbleweed i ansiktet.

Favoriserat på FurAffinity!

Var på Second Life och umgicks med andra Furries.

Var med en av Hararna

samt träffade ett par trevliga Drakar.

var också med ChrisFox och

en vit Varg.

Till middag blev det spagetti med köttfärssås, till det Svagdricka och kaffe.

Chattat med andra Furries och läst om olika saker kring funktionsvariationer och att begå brott. Bland annat detta.

Vanligare med sexualbrott vid utvecklingsstörning!

Detta är alltså vad forskare och psykologer har kommit fram till, inget som stått på SpChan eller dylika klotterplank som Flashback. Utvecklingsstörda personer är farliga och i synnerhet så är de farliga för barn och djur, då de inte kan kontrollera sin sexualitet och sina våldsimpulser. Vet ju av egen erfarenhet att deras inställning till Djur är att de tycker att Djur är fula och dumma och att de då anser sig ha rätt att plåga, döda och skända Djur och att de hatar oss Furries då de ser oss som "rasförrädare mot mänskligehten" - att ge sig på Furryungdomar med psykisk ohälsa och hetsa dem till självmord och sedan göra sig roliga över det på ED - det är ren ondska och helt oförsvarbart.

Jag har sett och varit med om och sett en hel del hemska saker i Gymnasiesärskolan och på daglig verksamhet på grund av att jag är Furrie osv.

Jag har ett bra liv idag och slipper vara på daglig verksamhet eller på särskola med de här vidriga personerna som plågar, dödar och skändar Djur och som hatar Furries och hatar alla möjliga. Dock har jag tagit skada av dagliga verksamheten och särskolan men jag kan hantera det på ett bättre sätt idag utan att vara helparanoid, hämndlysten och utåtagerande.

Satt och lyssnade på Raubtier, de är grymt bra och har många låtar som går rakt in i hjärtat. Denna till exempel.

Mordbrandsrök!

Dem som känner mig vet Satanisterna på Röingegården hängde Jack (den vita Hunden somk Mor och jag hade i Gumlösa) och att de utsatte mig för sexövergrepp under hot med en revolver när jag var 17 år för att jag inte ville ställa upp på att yxmörda min egen Mor för att min Mor var Kristen. Det finns dem i Pingstkyrkan som anser att det är rättfärdigt och enligt Gud,s vilja att bränna ner Röjingegården och att Mejer och de andra Satanisterna förtjänar att brinna inne. Lagen ser det inte så och det är inget jag får sätta i verket. Mordbrand är ett grovt brott och det gör inte det Mejer och de andra Satanisterna har gjort ogjort. Både Röjngegården och Pingstkyrkan är fanatiska, hatiska och fördömande - så jag förvarar ingen av dem och det tillhör mitt gamla liv, idag har jag trygghet och bra vänner i Furry och Shintoism - för det är ärligt, sant, rätt och riktigt.

Fixat med lite rymdgrejer under kvällen och jag och en av mina Rävvänner har kollat på och pratat om gamla datorer med mera, har också jobbat med projekt om Sergaler.

Zebra kom på kvällen och assisterade under natten och morgondagen.

Jag kollade på filmen:

Gaia!


Skogvaktaren Gabi skadar sig ute i en majestätisk urskog, men har tur när hon hittas och räddas av en far och son som lämnat civilisationen och lever i trädens dunkla mörker.

Tisdag!

Vilade på förmiddagen och sedan under eftermiddagen så var Zebra och jag till Leende Tandvård och tandhygienisten plockade tandsten i min mun och polerade mina tänder, hon gav mig även instruktioner om hur på bästa sätt få rent mellan tänderna längst bak i munnen med smal tandsticka.

Sedan handlat på Maxi och Willys, dock ingen melon då den blev rätt dyr och stämde inte alls med att det skulle kosta 24 kronor kilot, den jag tog var på drygt ett kilo men kostade över 80 kronor, så den tog jag bort från scannern och la tillbaks.

Vilat en stund här hemma och Vargen assisterade på kvällen och natten.

Favoriserat på FurAffinity!

Chattat med andra Furries.

Till middag så gjorde jag kycklinglever med kokt potatis och lingonsylt på potatisarna, till det drack jag juice.

Vargen och jag har suttit och pratat om när jag var i Åre 2007 och att det skulle ta 14 timmar med tåg från Hässleholm till Åre, så att Conny och jag köpte flygbiljetter och åkte flygplan från Ängelholm till Arlanda och sen med ett större flygplan från Arlanda till Östersund och där ifrån taxi till Åre. Fick veta att om man åker med ett tåg som går på längre sträckor så bor man i en kupé med säng, dusch och WC och blir serverad frukost på tåget. Nå väl, Conny och jag gjorde vad vi tyckte var bäst då 2007.

Chattat med andra Furries och kollat lite saker på YouTube.

Onsdag!

Vixey assisterade på förmiddagen, vilat en stund och sedan varit uppe.

Min ena Kalla har fått en andra blomma.

På eftermiddagen assisterade Blåräv, vi fikade och har sedan kollat igenom Furrychatten och Fursuitchatten och gillat fina saker i dem.

Blåräv och jag har gått en promenad och träden är riktigt gröna nu, det kom regn på natten innan och nu har grönskan verkligen kommit. Hade dock inte kameran med mig.

Har jobbat med min Krigsbok: 4. 

Har spelat Apachehelikopteruppdraget i MoH.


Sedan jobbat mer med: Krigsbok: 4 och då inspirerad av olika militära uppdrag på YouTube som jag har haft som stöd till mina FurMil-fabler.

Var på Second Life och umgicks med andra Furries.

Träffade en av de andra Rävarna.

Samt flera andra Furries.

Och en stor lila Drake.

Till middag så gjorde jag kotletter med potatis och gelé på potatisen, till det drack jag svagdricka.

Det finns personer som ifrågasätter att jag inte är vegetarian när jag är starkt för Djurrättsfrågor, jag kan tala om att jag var vegetarian på 90talet men hade ett rent Helvete från omgivningen + att vegetarianer och veganer som jag har haft kontakt med är fanatiska och tycker att man ska vägra medicin osv. Samt att de är helt oförstående till att jag identifierar mig som Räv och att Rävar av naturen är Rovdjur precis som Vargar, Lodjur, Hundar, Katter och Tigrar osv.

Inte lätt att vara vegetarian!

Såg en två dokumentärer som heter:

Kungens bostäder!

När en caféägare kastas ut från Ulriksdals slott väcks en ilska i området. Kungen bestämmer över en stor mängd bostäder och har rätt att välja vilka som får bo på adresserna - men varför känner vissa hyresgäster rädsla för honom? När Uppdrag granskning börjar gräva i kungahusets makt över bostäderna görs ett avslöjande som tvingar hovet att tvärvända.

Persona non grata!

Del: 1

Gudrun Sjödén granskades av Expressen våren 2022. Avslöjandet om rasism och dålig arbetsmiljö ledde till att hon slutade som anställd på företaget hon grundat. Nu skildrar vi modeikonens fall från hyllad till klandervärd.

Torsdag!

Blåräv assisterade på förmiddagen och jag har jobbat med projekt på min nya FurTopia-sida, har flyttat och förbättrat saker från min ordinarie Furrysida. Exempelvis alla mina mer eller mindre galna fabler om allt från krigföring till tassning. Samt börjat skapa ett sidblad på FurTopia för olika Djurnationer.

FurTopia!

Vixey assisterade på eftermiddagen och hon har hjälpt mig med saker i lyan som att tvätta gardiner och putsa fönster samt ta ner spindelväv som var lite över allt uppe i taket längst kablar osv. Jag hade inte ens sett dessa men bra att kablar till Internet och TV etc. hålls rena.

Det blev fint med rena gardiner och nyputsade fönster, Vixey knöt också gardinerna och det blev riktigt snyggt.

Också gjort akvariet riktigt fint.

Jobbat med FurMil-projekt under eftermiddagen.

Nytt på min FurMilsida är uppdatering och organisation av enheter.

Samt ny FurMil-teknik:

F-16 Fox Viper!

Järven NG 23!

Militära Satelliter 2023!

Tasseldvapen 2023!

Vixey och jag gick en promenad på senare eftermiddagen och jag tog några foton hur grönt och fint det har blivit här på Finjabo nu. Våren var kort och går över i sommar.

Fler vita blommor på busken.

Träden vid Mors uteplats blommar för fullt.

Samt andra träd här på Finjabo har fått fina blad.

Eken är riktigt grön och fin nu.

Samt de höga träden vid stora huset.

Och borta vid åkern.

Åkern harvad, sådd och ringvältad.

Till middag blev det sommarens första tallrik med matjessill, potatis, gräddfil och gräslök, till det drack jag blå läsk.

Favoriserat på FurAffinity!

Jobbat med att optimera datorn under kvällen.

Nya Windowsuppdateringar samt städat och organiserat på skrivbordet. Uppdaterat Second Life och andra program.

Optimerat huvudhårddisken.

Jobbat med min Krigsbok: 4 och med New Tokyo projekt samt med Djurrättsprojekt under kvällen. Vilka de sista jag bloggade upp.

Fredag!

Vargen assisterade, har jobbat med min Furry Air Force sida och då om det större, lyxiga och avancerade flygplan som jag förfogar över för mitt FPR-team.

Smirrjet!

Jag tog också bort Smirrjet från mitt blad på min Furrysida om flygintresset, då Smirrjet inte behöver vara på två sidor, då för att frigöra utrymme på min Furrysida.

Jag flyttade ju också tidigare mina fabler från min ordinarie Furrysida till Furtopia, såg nu att jag har betydligt mer utrymme på min Furrysida.

Gjort bättre layout på min Furtopia samt länkar till mina andra sidor samt Rävskogen och FurAffinity. Även en bra beskrivning av mitt Rävland – Foxylvanien.

Furtopia!

Också uppdaterat framsidan till min Furry Air Force, min Gulfstream är med, ändrat till bättre layout och fungerande länkar.

Samt med frilagt utrymme på min ordinarie Furrysida så har jag uppdaterat och lagt till planeten Gaja Djurcivilisationer i Vintergatan.

Favoriserat på FurAffinity!

Vi har städat lyan, dock var det inte så mycket jobb då Vixey gjrode en del igår för att det ska vara rent och fint. Bland annat då hjälp med gardintvätt, fönsterputsning och akvarium.

Läste en intressant nyhet:

Se den unika lervulkanen på havsbotten i Norge!

Vargen och jag gick en promenad och det var riktigt skönt ute.

På Tallbuskarna vid parkeringen är det Kottar, Kottar är jättekul precis som Nosar och Glödlampor. Lol.

Kattfot växer vid den nylagda gräsmattan vid vattensvängen. 

Där växer också Maskrosor.

Bonden har släppt ut Korna på sommarbete.

Björkarna vid Hästhagen är gröna, dock var inte Hästarna ute.

Var inte så hungrig så jag mikrade två korvar och åt en halv gurka på kvällen.

Läste också om Amerikanska F-16 till Ukraina som beslutats under G7 mötet i Hiroshima.

G7-mötet: Världsledarna tackar för Bidens F-16-besked!

Chattat med andra Furries och sedan varit på Second Life och umgåtts med andra Furries.

Träffade en av de andra Rävarna som är inne då och då.

Samt ett par Ödlor.

På tal om ödlor får jag kolla färdigt på V sen när jag har tillgång till ViaPlay via Zebras mobil.

Träffade också en vit söt Räv.

Samt ännu en Räv

och en Drake samt ytterliggare en Räv.

kollat på en filmen:

Hetsaren! – The Intruder!


Det är tidigt 1960-tal i den amerikanska Södern när uppviglaren Adam anländer till den lilla staden Craxton. Stadens gymnasieskola har hittills bara varit för vita men ska nu avsegregeras och även tillåta svarta elever. Adam börjar hetsa Craxtons vita invånare att motsätta sig förändringen och demonstrationerna blir snart allt våldsammare.

Bloggade upp:

Lördag!

Blåräv assisterade, vilat på förmiddagen.

Under eftermiddagen har Blåräv och jag fikat.

Min blomma från NFC-BotanicFurs har satt skott och växer sakta, den står i speciell jord med små keramikkulor som håller fuktighet. Så kalald Kaktusjord. Vixey som kan mycket om växter sa att den jorden är bästa sorten för denna blomman.

Under eftermiddagen varit på Second Life och umgåtts med andra Furries.

Träffade en av Sergalerna samt flera andra Furries.

En blå Drake bland annat.

Var med Cruxdjuret också.

Samt med flera andra Furries.

Träffade ännu en Drake som hade keramiskt pansar på sig.

Samt en stor fin Varg.

Jobbat med min Furrysida och uppdaterat saker om Second Life.

Läste nyhet om ett nytt hus som byggs i Stockholm:

Skärholmens nya landmärke!

Festmiddag idag Lördag, det vill säga Flintastek med hemgjord klyftpotatis med gelé på och till det Norrlandsguld.

Blev mätt och trött så vilat en stund och sedan chattat med andra Furries.

Söndag!

Zebra assisterade, vilade på förmiddagen och under eftermiddagen har Zebra och jag kollat på en rolig och rätt galen film som heter:

Everything Everywhere All At Once!


En utmattad kinesisk-amerikansk kvinna sveps med i ett galet äventyr, där hon är den enda som kan rädda världen genom att utforska andra världar och genom de liv hon hade kunnat leva.

Såg sedan på filmerna:

Feed!


Svensk skräckfilm om några ungdomar, med en influencer i spetsen, som blir inbjudna till en lyxig camping i vildmarken. Men där ruvar något ondskefullt och snart handlar allt bara om att överleva.

What Lies Below!


Libertys mamma har en ny pojkvän. Han är snygg, snäll och intelligent. Det är något som inte stämmer - en människa kan väl inte vara så perfekt?

<3 *Kram!* <3