Yipp! Smirre här.


Ultimate Fox Simulator!


Dash into a brand new adventure as a wild Fox!

For the first time ever, choose from THREE PLAYABLE FOXES!

Hunt down food in the forest, raise a family of foxes, and raid the village’s farms for berries and tasty livestock like goat, chicken, sheep and pigs!

INFO FOX SIMULATOR!

The Foxes’ Wedding!

Misstänkt djurplågare i Ånge smiter från polis och åklagare!

Vanvårdade hundarna i Ånge – kvinnan undgår myndigheternas kontroll!

Hundarna i Ånge vanvårdades – nu har de flesta nya hem!

Vanvårdade hundar omhändertogs – nu har valpen Lycka fått ett hem i Söderala!

Utrotningshotade fåglar kan få hjälp av sina gener!

Här förvaras 128.000 döda fåglar – en dna-bank för forskarna!

Fler asiatiska bålgetingar hittade i USA – Omöjligt att veta om vi hittat alla!

I love the smell off napalm and burned human flesh! <3

This is the greatest ball pit of All Time!


FLUFFOGRAM!

Måndag!

Vixey assisterade. Duschade och åkte sen till vårdcentralen då Zebra kom och hämtade mig. På vårdcentralen gjorde jag ett Covid19 test och fy vad obehagligt det var att göra det. Sjuksystern förde in en väldigt lång tops i min nos, typ så långt det gick och tog provet på rosa valvet där luktcensorerna sitter. Det är väldigt känsligt för beröring.

Sen här hemma så fixade vi med blommorna som vi tagit hit från Mors lägenhet. Klippte dem och planterade om dem i nya krukor så får vi se om de tar sig bättre.

Kallan delad och planterad i två krukor samt nerklippt rejält, den hade nästan inga rötter!

Anda sticklingar som fått rötter planterade i nya krukor!

Läste igenom Furrytelegram och chattade med andra Furries.

Gjorde kycklinglever med potatis och lingon till kvällsmat och drack ananasjuice till.

Satt och pratade med Vixey en stund på kvällen om ditt och datt.

Var senare på kvällen på Second Life och umgicks med andra Furries.

Träffade en fin Rävinna bland annat.

Samt den blå Draken och Draken Kaii med flera.

Vargen GreyPaw var där också så jag var med honom en stund.

Samt Flushi och ett par andra Vargar.

Tisdag!

Zebra assisterade. Är klart med att jag nu har förvaltare som sköter min bank och mina fakturor osv.

Rättat stavfel med mera på den stora bloggningen om New Tokyo.

Läst igenom Furrychatten och kollat lite olika Furrysaker online.

Gjorde spagetti med köttfärssås till kvällsmat. På kvällen plockat och fixat lite i Mors lägenhet.

Sen sett ett program på SVT-Play om atombombens utveckling och de fasansfulla följder ett sådant vapen har.

SE AVSNITTET: HIROSHIMA 75 ÅR EFTER BOMBEN!

Den 6 augusti 1945 blev den japanska staden Hiroshima mål för den första atombomb som använts i krig. När den amerikanska bomben Little boy faller ner i staden orsakar den 129 000 människors död bara under de första dagarna och händelsen skulle komma att bli början på slutet för det andra världskriget. För att markera 75-årsdagen av händelsen ser vi tillbaka på dagarna som föranledde bomben, och effekterna den kom att ha.

Onsdag!

Blåräv assisterade. Vi handlade på förmiddagen och var till Apoteket där jag hämtade mediciner samt Trulicitysprutor. Den ångestdämpande medicinen får de beställa till Apoteket så jag kommer att få ett mejl när den finns att hämta.

Under eftermiddagen så var vi i Mors lägenhet och plockade ihop saker och sorterade.

Blåräv testade rullbandspelaren men den var paj.

Har dock slängt gamla rullband innan, det var dåligt ljud på dem redan på 80-talet och de flesta var inspelade i slutet på 60-talet och början på 70-talet.

Visst på ett av dem så sjöng Mormor frireligiösa sånger och på andra var bara en massa fyllesnack, vulgära hatramsor om judar och andra dumheter som pappa spelat in.

Ljudet var dock väldigt dåligt på samtliga när Mor och jag lyssnade på dem 1988 eller 1989. 

I köket gått igenom fler glasburkar som jag tömt i gula tunnan och lagt glasburkarna i en säck för glas. Sen satt på locket på tunnan för att inte dra Getingar till lägenheten.

Diskat kakburkarna som jag vill ta vara på och försökt få rent någorlunda på diskbänken med hett vatten och bang, den var rätt kletig och inte speciellt nice. Ställde kakburkarna på tork i diskstället för dem vill jag ta vara på. Har också tagit vara på en gammeldaggs kryddburk och en flaska Tysk örtolja.

Kollade i Mors garderober i sovrummet, såg inga kläder men såg att det låg en del saker i en av dem. Bland annat fotoalbum som var tomma, men de har torkat så fotona kommer bara ramla ur om man sätter foton i dem.

Ska köpa nya album när det är dags att moster Evy och jag får ha ett par dagar på oss att gå igenom gamla foton och gamla brev osv.

Mors gamla sängkläder har jag stoppat i två säckar och de går till brännbart.

Blåräv fick hjälpa mig med madrassen.

Hittade de här blå askarna med kassetter, en av kassetterna har Mor märkt med "Min 50-årsdag" - så den tog  jag vara på samt kassettaskarna. Sådana finns inte längre att få tag i, inköpta på Bilema på 80-talet någon gång. Bilema var ett megastort varuhus i Höör för länge sedan. Inte att förväxla med Biltema, det är helt olika affärer. Det var där jag tappade bort min dagmamma Ingrid när jag var typ 6 år och det var en skräckupplevelse för mig då.

Övriga kassetter var bara pingstradioprogram och dansbandsmusik, så de åkte samma säck som sängkläderna i sovrummet.

Blev också två eller tre säckar med plastgrejer och gamla torrvaror från köket, dvs, brännbart.

Hittade fickradion som Mor och jag fick varsin när vi var i Handihand, men Jack (Hunden) tuggade sönder min. Mors funkade inte heller så den ligger i lådan för elektronik och de små kvicksilverbatterierna i lådan för batterier och glödlampor. Hittade två glödlampor i köket också.

Blåräv var med mig och hjälpt mig med några saker. Annars gjorde jag så mycket jag kunde själv.

Jag vill inte vara där själv, till exempel jag hittar papper med lögner, skitsnack och falska beskyllningar mot mina furrykompisar osv. sådant som Conny och Jocke har skrivit en del och att jag mår dåligt av att läsa sådant.

Därför ska jag inte vara själv i lägenheten och plocka!

Har tagit vara på tårtgrejen och en kontaktdosa också samt kasseten från Mors 50 årsdag och kassettaskarna och tagit hit samt en kontaktdosa.

Hållit på i lägenheten större delen av eftermiddagen och på kvällen gjorde jag en härlig höstgryta med människokött och kantareller som jag kokade i Porter och med några Enbär.

Nom! Nom!

Pantern assisterade under natten.

Torsdag!

Blåräv assisterade. Vilade på förmiddagen.

Fick brev från sjukvården att jag inte har Covid 19! Skönt att det bara är en vanlig förkylning men hoppas slippa göra ett nostest igen för det var verkligen inget skönt.

Sen kom Zebra med släpet och hämtade säckar och de olika sakerna som skulle till återvinningsgården, samt saker som ska till Pingstkyrkans Second Hand. Det var bland annat några tavlor med motiv från Jugoslavien, samt en apparat för att lägga över kassettljud till CD via datorn, men vill minnas att man var tvungen att ha något rätt dyrt och avancerat program i datorn för att göra om kassettljudet till klart CD-ljud. Det var mor som pysslade med det runt 2010 men jag använde aldrig själv apparaten och programmet. Apparaten är inte använd mycket, så den sa jag till Zebra att den kan man skänka till Pingstkyrkans Second Hand. Rullbandspelaren, en trasig DVD-recorder och den trasiga stereon får gå till elektronikåtervinningen.

Blåräv och jag hjälpte Zebra att lasta släpet och i bagageutrymmet på Zebras bil.

Jag hittade de här dukarna till ånggolvtvätten så dem har jag tvättat.

Gjort kycklinghjärtan med potatis och lingon till middag.

Tagit hit kakburkarna och lite andra saker från Mors lya.

Under kvällen suttit och sorterat upp och tankat in bilder från min kamera som tagits under hela året i Fotoalbum för 2020! Har tagit en del tid att göra.

Blåräv har gått hem och Pantern tar nattpasset.

Windowsupdateringar och omstart av datorn. Samt kört igenom virsuskontroll.

Fredag!

Vargen assisterade. Vilat en stund på förmiddagen.

Har städat min lya och har fixat en del i Mors lya. Bland annat tvättat de här dukarna till golvångtvätten och hängt dem på tork.

Har gjort klart diskbänken i Mors lya, var ett rejält jobb då kletet satt rejält från gamla burkar och flaskor osv. då man spillt.

Har också tömt Mors frysbox och tog hit lite varor till min lilla frysbox, bland annat ett grislår och fläsk samt lite bär och Hawaii mix med mera. Annat la jag i 3 säckar som Zebra ska hämta på söndag. Var flera påsar med frusna jordgubbar som var frostskadade och gamla, så de åkte i säckarna.

Tagit hit några saker, bland annat framtidstelefonen och lite annat.

Det är ju klart med min förvaltare men strul med banken, kan inte se hur mycket jag har på mina konton och det kontot som går till mitt betalkort verkar inte finnas alls. Ringde Zebra och han har pratat med förvaltaren. Min förvaltare och Zebra kommer hit på onsdag så får vi sitta ner och gå igenom allt kring strulbanken och vilka konton som är aktiva osv. Måste ju ha ett fungerande betalkort när jag handlar, använder nästan aldrig kontanter längre.

Har tagit backup på en del filer i datorn som jag inte gjort backup på långt tid. Tog en stund att göra detta.

Gjorde spagetti med köttfärssås till middag. Vargen och jag har kollat lite på TV sen. Bland annat Idol och Mumbo Jumbo.

På nyheterna sa de att det ska bli olagligt att hetsa till självmord. En mycket bra lag tycker jag. Mobbning och självmordshetsning har både jag och vänner till mig blivit utsatta för vid flera olika tillfällen varav en av mina vänner begick självmord 2010. Så det är verkligen på tiden att det behövs lag mot sådant beteende och sådant beteende kan inte viftas bort som skoj av ansvarslösa arbetsledare och personal.

Regeringen vill göra det straffbart att uppmana till självmord!

Lördag!

Blåräv assisterade. Vilat en del under dagen då jag fortfarande är förkyld och har ont i huvudet.

Under eftermiddagen hållit på att fixa i Mors lya. Bland annat städat undan en massa skräp från golvet på kontoret och sorterat upp elektronikskrot och batterier. Hittade fler dukar till ånggolvtvätten som jag tagit hem.

Här hemma under kvällen har jag organiserat om i mitt köksskåp och på min köksbänk och tagit undan de saker som inte behöver vara där, så det är bättre plats och mer ordning. Samt lagt pepparkakshuset och det som hör till på ett speciellt ställe i köksskåpet. Liger det på bänken som innan så att man måste flytta på det flera gånger så är risken stor att man tappar det och byggsatsen går sönder.

Blåräv gjorde pangkakor till kvällsmat som vi åt.

Har skrivet mejl till Zebra om vad vi gjort. Sedan hållit på att plocka och fixa lite i min lya med saker som jag tagit hit från Mor.

På kvällen kollade Blåräv och jag på en film som heter Ex Machina!


En begåvad IT-miljardär bjuder in en ung man att testa en artificiell intelligens hos en kvinnlig robot. Men experimentet förvandlas till en mörk, psykologisk kamp - ett triangeldrama där lojaliteten splittras mellan människa och maskin.

Söndag!

Zebra assisterade. Vi har varit större delen av eftermiddagen och kvällen i Mors lya och frostat av frysbox och frysskåp. Jag har skurat golvet i vardagsrummet där smältsaft från frusna jordgubbar hade runnit. Sorterat igenom julsaker och blev en hel stor låda med julsaker att skänka till Pingstis.

Gjorde gryta till middag. Med människokött, kantareller, porter och enbär.

Drack Spankst vin till. Men det var ett annat vin än Cessilero de Diablo, ett vin som var betydligt surare.

Så det är Casilero de Diablo som jag köper i fortsättningen eller billigare alternativet Icas alkoholfria vin, om jag vill dricka vin till en god middag.

Fortsatt sen fixa på Mors kontor med att sortera upp saker. Hittade ett brev som pappa hade skrivit till Mors arbetskontor på Stadshuset där hon jobbade förut med bifogade foton som inte var så trevligt. Blev rätt illa berörd, min pappa var inte så snäll och väldigt svartsjuk och hade ett starkt agg mot Mors nya kille, Safet.

Telefonsamtalen på kassettbandet var värre, det var rena hot och trakasserier av grövsta sort. Pappa hade ju kontaktförbud eftersom han var kvinnomisshandlare, barnmisshandlare och kriminell på grund av sitt supande flera gånger i veckan. Vi hade ju också hemligt telefonnummer då, men det hade ju pappa lyckats får tag på.

Hittade ett fint smycke i guld med en liten safir i som Mor köpt i Danmark, det kan ju vara värt lite pengar.

Hittade en massa kablar och annat elektronikskrot som får gå till elektronikinsamlingen och jag hittade en bra foldermapp som man kan ha viktiga papper i.

Men mycket var bara till att slänga också. Men det som är användbart från kontoret tar jag vara på.

Det blev strömavbrott sen på kvällen, strömmen var borta ca en halvtimme men sen kom den igen.

VÄRNA BARNENS TRYGGHET!

Offentligt register över dömda pedofiler!

Jag älskar VAPEN! <3

 - ATT VÄRNA DEM MAN ÄLSKAR OCH BRYR SIG OM!

Nolltolerans mot pedofiler och djurplågare!

NYHETER!

Rymden!

Raket har lyft – astronauter på väg mot ISS!

Största boliden i Sverige på flera decennier!

Filmrecension: Besjälade animationer och vargaction i Wolfwalkers!

Både Playstation och Xbox släpper nya konsoler!

Astrid Lindgrens värld riskerar att gå i konkurs!

Militärt!

USA bedrev spionage mot Saab – med hjälp av danska underättelsetjänsten!