Yipp! - Smirre här.

En annan Räv dyker upp och räddar Verry och Flygvärdinnan ur det brinnande huset!

SURF TO SERIE!

Foton på Rävar!

SERGAL NATION AT GOOGLE!

Anthrocon 2018 - Welcome to the Jungle!


PRISA LORD FENRIR! - THE GOD OF WOLVES!

Tyska power metal-bandet Powerwolf släpper nu sitt nya album "The Sacrament Of Sin"

Lyssna på tre av skivans spår och beställ ditt ex här!Djurungar far illa - Djurvänner nerringda!

Kalmar län hårt drabbat av viltolyckor!

Transportväska för Djur!

I Torsdags så var jag på GYC på kvällen och umgicks med andra Furries!

Träffade Foxfair.

Samt ett par andra Rävar.

Senare på kvällen så såg jag filmen Besökarna!

- Man kan säga att det är en Svensk version av "Huset som Gud glömde!" Trailern dock dubbat till Engelska men i originalfilmen pratar de Svenska!


Familjen Eriksson har köpt hus och bil ute på landet. Pappa Frank jobbar som försäljare av reklam, medan hans fru Sara jobbar som journalist. De har sonen Peter och dottern Lotta. När de väl har flyttat in i huset börjar märkliga saker att hända. Någon slags varelse som kan visa sig i osynlig och synlig skepnad döljer sig i huset. Någonting som inte vill lämna huset. Frank kontaktar en forskare för att ta reda på vad som döljer i huset, men varelsen blir irriterad och undersökningen går inte som tänkt.

Annars under dessa dagar har jag varit mycket hos Mor och hjälpt henne med att sortera och organisera bland sina saker.

Vi har också kollat på DVD-serien "Någonstans i Sverige."

Som handlar om beredskapstiden under WW2 och uttrycket "Jävla Hitler" är det en kvinna som säger ofta och ja, Hitler och Nazisterna är inget att beundra även om en del okunniga och dumma personer gör det. Har man läst lite historia så vet man hur fruktansvärd Nazismen var och vad Tyskland gjorde under WW2.

Wikipedia!

Mor och jag kom in på att diskutera Karbidlampor som b.la. familjen Westergren boende i Finja/Svartingstorp använde under krigsåren då det var svårt att få tag på Fotogen.

HÄR FINNS INFO OM KARBIDLAMPOR!

Wikipedia!

Karbidlampan.se

Kollar Telegram några gånger per dag men är annars hos Mor.

I natt mellan 02:15 och 03:20 så var jag på GYC och umgicks med andra Furries!

Träffade en trevlig Drake!

Samt Sergalen Max och Mystic Bird med flera.

Var bra musik så jag dansade med några andra Furries.

Vilat på förmiddan och under eftermiddagen varit hos Mor.

Mor hade socialt kontakt som hon får vissa timmar med hemtjänsten och jag var med då, vi pratade b.la. om Djuren vi hade hemma i Gumlösa. När vi bodde i Gumlösa så hade vi tre Getter, Höns och Kalkoner. Samt två Hundar och sju Katter.

En händelse sommaren 1992! - Geten och Pilbågen!

Jag är som sagt djurvän och har en stark beskyddarinstinkt när det gäller Djur. De som känner mig vet att jag är Furry och Shintoist och att Djur är något som är närmast heligt för mig och det sen den uppfostran jag fått på Dammsdal med vildmarksliv och Vargprojekt och frihetskriget mot samerna etc.

Flyttade hem till Gumlösa när jag var 16 för då fick man inte gå längre på Dammsdal.

Då när jag var 17 år så hade vi de tre Getterna Frida och hennes två killingar Lajka och Mathilda. Mor var på jobbet och tydligen så hade Frida hoppat ur sin hage och varit inne på kyrkogården och ätit av växterna på gravarna. Jag satt och flög F-16 Fighting Falcon på min gamla IBM och var i full färd med att slå ut kärnkraftverket vid Bagdad,  då det kom en sur gubbe och hans fru upp på Möllarebacken och gubben gormade om att hålla Geten inlåst. Mor var inte hemma utan hon var på sitt jobb på Stadshuset. Jag blev både rädd och förbannad och skrek åt dem att de hade inte med våra Djur att göra och att de skulle ge sig iväg från Möllarebacken annars skulle jag ringa efter Polisen. Gubben gormade om att han kan polisanmäla oss för att vi inte håller reda på vår Get. Blev riktigt förbannad och även rädd, rusade ändå ut på terrassen och greppade min pilbåge och mitt koger som hängde på väggen där och då gav de sig iväg där ifrån. Sköt en pil efter honom men som tur var så träffade jag inte gubben, pilen hamnade en bra bit in på kyrkogården. Det var en egengjord pilbåge med en gitarrsträng som bågsträng och den var riktigt kraftfull. Mor förstörde dock min pilbåge senare för den var livsfarlig och hade jag träffat så hade antagligen gubben dött. Jag gjorde vad som i den stunden var lämpligast - att skydda Frida mot ett hot. Jag tackar dock min lyckliga stjärna att jag inte hade ihjäl gubben för lagen hade nog sett annorlunda på saken.

Som sagt så ska jag inte vara ensam och inte själv ha ansvar för Djur just för sådana här situationer kan uppstå och jag tänker, känner och fungerar som en Furrie som väldigt starka känslor för Djur - för det är det jag är.

NYHETER!

TORKAN!

Drabbade skåningar i stormöte om torkan!

Sveriges Skogar Brinner!

INFO FRÅN SOS ALARM!

Bränderna i Sverige!

Polsk brandmansarmé landade i Skåne!

Po­li­tik av bränderna?