Godmorgon! - Smirre här.

NYA FAVORITER PÅ MIN FA!

MALMERFORS ÄR UPPDATERAT!

- Det håller på att gå riktigt illa, så hur ska de klara sig ur detta och sätta stopp för Svansligan.

Igår så duschade jag tidigt på morgonen och Ronny som jobbade natten hjälpte mig att byta sängkläder.

Fjällräv assisterade igår och en av mina furryvänner kom på eftermiddagen, han är också Räv som jag. Kul att ha honom hos mig några dagar. Har ju inte setts på ett tag då jag inte kunde vara med på NFC p.g.a. min skada som dock är betydligt bättre nu och jag hoppas kunna vara med på NFC 2019.

Det var fotboll på TV igår - Sverige mot Mexico och Sverige van med 3-0. Så under fotbollen vilade jag en stund efetrsom jag inte är så sportintresserad, sen åkte vi till Tyringe och beställde pizza till mig och min mor och min vän tog kebab med pommes. Åt på Mors uteplats.

Idag assisterar Blåräv och har tänkt ev ta ut till F-10 och flyga ett pass med 35 Draken eller 39 Gripen, samt visa flygplanen och annat fint som finns i hangaren där. Enligt Flygbulletinen som kom för några dagar sen så är det en del sommaraktivitet på F-10. 

NYHETER!

Skanörs strand bland Sveriges vackraste!

SL gör miljonöverskott – satsar på fler busslinjer och bättre tvärförbindelser!

(SL i detta fallet betyder inte Second Life utan Stockholms Lokaltrafik.)

Landshövdingen invigde Hovdala vandringscentrum!

Utredningen om saxmordet i Hovsjö återupptas!

Släpper bild på misstänkte våldtäktsmannen!

Nu är det klart – så mycket höjs hyrorna i Telge Bostäder och Telge Hovsjö!

Smygfotade med stativ!

Lantmännen hänger på trenden och lanserar foder för hobbyhöns!

Skola i Södertälje uppvisar brister i arbetet mot kränkande behandling - tvingas vidta åtgärder!

Nya förskolan kan öppna planenligt!

Därför väljer allt fler att göra läkarbesök i mobilen!

Nya chipsanläggningen blir fossilfri!

Polisen vill ha in fler tips om brand!

Garagebranden: 27-åring döms till fängelse!

Krockade efter att försökt köra ifrån polisen – utsatte allmänheten för fara!

Livstids fängelse för folkmord!

Dömda och efterlysta brottslingar får bidrag!

Polisstationen i Broby stänger över sommaren!

Kastade hamburgare på kvinna – döms för ofredande!

Flera tidningar fälls efter metoo-rapportering!

STÖLDER!