Godkväll! Smirre är online.

<3 PIPUM RÄVUM! <3

MALMERFORS ÄR UPPDATERAT!

NYA FAVISAR PÅ MIN FA!

<3 VARGARNA OCH DERAS NOSAR! <3

Guys With GIRL BEST FRIENDS?!


Fursuit Dance!


FLUFFOGRAM!

<3 DINOWARRIORS! <3

Mor kom ju hem innan men det har börjat bli sämre med hennes ben igen och jag är orolig för henne. :-(

Mitt Call of Duty Black OPS 4 är äntligen nedladdat men är helt annorlunda än tidigare, har svårt att hitta i menyerna och är många nya funktioner, dels Zombiemission men sen olika gunfights osv innan man kan få komma till något riktigt uppdrag.

Är inte så mycket på FaceBook längre.

Har kollat på några bra filmer!

Beck – Vita nätter!


En omfattande knarkhärva med förgreningar i Polen avslöjas av polisen. Vid en misslyckad razzia i Huddinge skjuts en av transportörerna ihjäl av Lennart Gavling och Bengt Hakdahl som lyckas fly från platsen. Den mördade mannen visar sig vara Martin Becks son Micke Sjögren, som han fick i unga år, och aldrig haft kontakt med. Mordet för Beck in i en personlig kris, där han tvingas möta det som för många ungdomar är bister verklighet av idag.

Beck – Ditt eget blod!


En man misshandlas till döds i Mellanöstern. I Stockholm försvinner en ung kvinna på väg hem från arbetet. Två händelser som kommer att visa sig ha med varandra att göra. Eftersom Martin Beck har sagt upp sig, leder Steinar Hovland sökandet efter kvinnan. Men Martin dras snart in fallet när han hjälper Säpo att utreda en misstänkt terrorist.

Repmånad!


Helge Jonsson är en försagd man som bor tillsammans med sin överbeskyddande mor och vars största intresse är telefoner. Jonsson har en gång gjort värnplikten som signalist och blir inkallad till repövning på sitt gamla regemente. Där träffar han sina gamla lumparkompisar i den lätta kabelbilgruppen: Lövgren, Tallroth, "Gurkan" Gustafsson, Öberg, och gruppchefen Larsson. Larsson är angelägen om att gruppen skall göra bra ifrån sig, men det övriga manskapet tar inte övningen på särskilt stort allvar, utan ser den mest som ett tillfälle till avkoppling och glad samvaro och ledigt från jobbet. Den kvinnliga journalisten Bea följer med övningen för att skriva ett reportage till en veckotidning under täckmantel som marketenterska, och hon blir förtjust i den blyge Jonsson. Ute i fält urartar manövern snabbt till rent kaos, och Lövgren och Tallroth beslutar att gruppen skall avsluta övningen genom att besöka ett stadshotell för middag och dans.

Ikväll varit på Second Life och umgåtts med vänner!

Träffade Sergalen Fluffy och var med honom ett tag.

Samt träffade en Varg med flera.

En Drake b.la.

Dansade med några andra Rävar till bra musik.

Var sen med Umeko och några av vännerna till Umeko.

Dansade och hade skoj.

Lek med gummikycklingar och en Mercedes!


*Kram!* <3