I förrgår assisterade Zebra, jag kollade på Beck - Okänd Avsändare på kvällen, den var riktigt bra! En Beck som jag inte sett tidigare!

En revisor, Nils Adrup, hittas skjuten på korttidsparkeringen vid Arlanda flygplats. Mannen har varken biljett eller bagage, men Martin Beck upptäcker snart att den mördade hade bokat en enkel biljett till Malaysia. Hans konton var fullständigt tömda, det verkar som om han tänkte lämna landet för gott. Samtidigt med undersökningen arbetar en journalist för högtryck på att avslöja en svindel med atomsopor och EU-bidrag. En sammansvärjning som sträcker sig långt utanför landets gränser.

Igår så assisterade Blåräv, vi handlade och fixade med lite olika saker. Hämtade mediciner och jag handlade en hel del på Kvantum.

Blåräv och jag gjorde pangkakor till kvällsmat.

På kvällen var jag på Second Life, b.la. med Kaycer och hans kompis, en Snöleopard.Vi var på en ny klubb och det var bra musik så Kaycer och jag dansade.

Var sen på GYC där jag träffade en Hare och hängde med honom en stund.Hängde sedan med en Räv.Idag har Zebra assisterat och Ronny assisterar nu i kväll och natt.

Mor och jag har gått igenom en del ekonomi samt jag har fixat med diverse Furryprojekt. Bland annat att sammanställa gamla fabler och uppdatera Foxylvanien! Dock ännu ej klart!

Har även tagit hand om tvätt som jag ska tvätta i morgon och Zebra hjälpte mig att byta till nya sängkläder. Har en rätt bred säng så det är inte så lätt för mig med min klumpighet och dålig balans.

Mor och jag har beställt lite varor från MatSmart som kommer sen. min historiatidning har kommit men dock inte de ultimata Japanska köksknivarna som skulle vara en gåva eftersom jag varit trogen Bonnierkund sedan jag var 12 år. Har ju Illustrerad Vetenskap sedan dess. Mycket bra tidningar som förklarar teknik, natur, företeelser, rymden och mycket mer på ett bra och konkret sätt med bra illustrationer. En vetenskaplig tidning som är "autismanpassad."

Ikväll sett Maria Wern på TV!

Maria Wern - Smutsiga avsikter!

En man och hans hustru hittas mördade på två olika platser under samma natt. Det ena offret mördas i Stockholm och det andra på Gotland. För Maria innebär det att hon blir tvungen att bege sig till Stockholm och arbeta tillsammans med Stockholmspolisen.

Del 2 kommer i morgon!

NYHETER!

Djur!

Ung kvinna fångade in vilda fåglar och hade dem i bur!

Kungaregalierna!
HBTQ!
Militärt!
Civilflyg!
Konst!
Bostäder!
Säkerhetsmiss!
Islamska fördömanden mot frihet!
Pedofili!
Politik!
Hämnd!
Antisemitism!
Mordet på Gica!
Övrig kriminalitet!