MALMERFORS ÄR UPPDATERAT! THE SNIPER FOX!
- He take the humans down one by one, of course foxes likes to eat human flesh and have humans skins just rugs! =^__^=

Furry Shotouts!


NYA FAVORITER PÅ SMIRRES FURAFFINITY!
FLUFFOGRAM!I tisdags så var Blåräv och jag till Bjärnum för årsmöte med Trygg i Bjärnum. Jag fick se den nyare bilen som de har och det är en relativt stor bil och modern, så ja förstår att de inte ville köpa Mors och min Ford Mondeo från 2002. Här är bild på den nya bilen då.Bilen som det pratades om på det förra mötet är den andra bilen, en Volvo och det är den som varit på verkstaden flera gånger. Men även Volvon är nyare fast jag hade fått en bild i huvudet att det var en gammal och sliten bil från 70-talet och att Trygg i Bjärnum är i akut behov av en ny bil.

En kille som heter Johan var inbjuden från Snapphanebyggdens sparbank och visade en powerpoint och berättade om banksäkerhet och hur banditer försöker lura folk att komma över koder etc från bankdosor. Faktum är att banken ALDRIG frågar om sådana uppgifter per telefon eller mejl. Att ett bank-ID är en bra sak både för ekonomisk verksamhet och annan verksamhet online. Pratade en del med Johan och han var glad att jag kunde en del om IT, har ju gått på IT-Linjen på Furuboda samt diverse IT-kurser innan också. Pratade om bland annat Second Life och att valutan i Second Life är Linden som är en säker valuta. Johan kände till både Second Life och Furry Fandom, Johan berättade att det finns flera olika virtuella världar som vänder sig till olika subkulturer och grupper, att Second Life har en stor mängd användare som är Furries men även att Second Life är för andra grupper, fast det är i furrydlearna jag är aktiv. Att de flesta virttuella världar har egna ekonomiska system och egen handel och att dessa är relativt säkra. Johan och jag pratade mycket om både Second Life, Furry och IT. Blev förvånad att en kille från Bjärnum känner till Furryvärlden men som sagt så kommer världen närmare med Internet och använder man Internet mycket så kommer man för eller senare i kontakt med Furryvärlden. Däremot ska man akta sig för BitCoin talade Johan om då det är mycket bluff med det och det är i princip ett avancerat pyramidspel samt att de tvättar pengar och det är pengar som lätt försvinner utomlands eller in i kriminell verksamhet.

Sen vankades det smörgåstårta och läsk samt mingel. Mycket god smörgåstårta och trevligt!

När jag kom hem sen så vilade jag en stund, var sen på Second Life och umgicks med andra Furries! Träffade ett par Vargar.Med flera Furries!


Var en del på klubben.Träffade en Räv och


en Hare.


Samt en till Varg.


Samt en trevlig Skunk.Var bra musik så jag dansade med en trevlig Tigrinna.


I onsdags så hjälpte jag Mor en hel del att sortera ut saker och riva en massa gamla dokument, bland annat en del skräp från Hand i hand och hittade även saker om min pappa med mera som inte var så kul. Det mesta åkte i sopsäckar.

Igår då så fortsatte Mor och jag att sortera och fixade med Mors modellbåtar som hon ska sätta upp sen. Mycket fina modellbåtar som hon beställt genom Illustrerad Vetenskap.

Min Illustrerad Vetenskap nummer 6 kom igår men nummer 4 och 5 har ännu inte kommit, så jag får ringa till Bonniers igen och höra vart de blir av.

Var ut till Narismiral en stund igår och Krysune och några andra Sergaler var där.Hängde med Kobra och några andra Sergaler.Sen samlade vi ihop det sista skräpet och fyllde bilen, min gamla julgran åkte till tippen också då den är så sliten och rälig. Ska köpa en ny fin till jul så.

Vi slängde glödlampor och batterier också.

Denna glödlampan kommer från taklampan i förådsrumet hos Mor, när Blåräv skulle ta ner den så fick han loss själva lampkroppen men sockeln sitter kvar i själva taklampan. Men mor sa att vi slänger hela taklampan sen om någon kan ta ner den för det är sliten och gammal.I lamplådan fanns en del kul att se. Som denna stora lampan med en haogenlampa inuti.


Samt en spotlight.En reflektorlampa med matt glas.En stor 200 watts lampa.Ett annorlunda lysrör med kontaktdelen på sidan.En annan reflektorlampa.En hel låda bredvid med en massa lysrör.I elektroniklådan låg en kasserad PC.Samt TV-boxar med mera.Samt sådant här skräp som D-Link. Hade det innan i Norra Sandby men vi bytte till att ha Telias Router istället och kopplat med kabel.Ännu en TV-box.Samt en telefonsvarare.Handlade sen på vägen hem, köpte sopsäckar för det behövs fler samt köpte ägg och pärondricka.

På kvällen kom Albin och hälsade på, det är en ny kille som ska jobba eventuellt som extra assistent. Han heter alltså Albin och inte Jösse som jag hade uppfattat först. Vi satt och pratade en lång stund, berättade lite om vem jag är och vad jag tycker om att göra. Att jag är furrie och har varit det under många år, att det är något som är viktigt och centralt i mitt liv och att jag har en del vänner bland Furries, att jag brukar vara med på Nordic Fuzz Con i Stockholm och är en hel del på Second Life. Albin är rätt ung och är på nätet en del så han hade sett och läst lite om Furryvärlden. Sen gick vi till datorn och jag visade honom min blogg, hemsidor och min FurAffinity. Visade även honom runt i min lya, mina flygplan och mjukisdjur med mera, berättade om min resa till Japan också och att jag är Shintoist och tror på Rävguden Inari. Albin tycker om att läsa och han styrketränar bland annat och han tycker om Hundar, berättade att Mor och jag har haft Hundar tidigare och att en av mina assistenter brukar ha sin Hund med sig när han assisterar. Jag fick ett gott intryck av honom och jag hoppas att han fick det samma av mig.