Yipp! - Smirre är online.

RÄVLÄSK!

FLUFFOGRAM!


Fjällräv har assisterat idag och Ronny har natten. Vi var på Apoteket och skulle hämta tabletter för att det inte ska blöda från mitt op-sår, dock kunde jag inte hämta ut dem för högkostnadsskyddet täckte inte det och hade inte tillräckligt med pengar på kortet. Får hämta dem en annan dag.

Sixten har ännu inte hört av sig och det är viktigt att han skriver intyget för att vara ensamåkare med assistent i taxin, Skånetrafiken kräver ett läkarintyg innan den 25e om jag ska få vara ensamåkare. Jag vägrar alltså åka om jag inte får vara ensamåkare som jag varit tidigare och det finns som sagt starka anledningar till att jag ska vara ensamåkare med assistent. Jag vägrar åka om jag inte får vara ensamåkare och då blir jag sittandes hemma. Så det är viktigt att Sixten skriver det intyget.

På förmiddan var jag till huset i Sergalbyn och hade det mysigt med en Sergal.

Jag gillar Sergaler och blev "tassad" av en Sergal, det var mysigt och vi hade kul båda så. Lol! Det är kärlek och tillgivenhet som jag gör för exempelvis Rävar, Vargar och Sergaler. Det är inget jag behöver smyga med heller för alla Furries vet det. Lol.

Nå väl så under eftermiddagen var jag hos Mor och vi fixade med en del saker i förrådsrummet och sen gjorde vi Porterstek och det blev riktigt gott.

Läst igenom en massa Telegramposter och bytt sängkläder med Fjällrävs hjälp.

På sen eftermiddagen och kvällen har jag varit på Second Life igen och umgåtts med flera andra Furries.

Träffade två stora Drakar.

Samt ett par andra Rävar.

Träffade även en Långsvans.

Sen kom DJ Foxx och det blev fullt ös!

Hängde med en grupp Rävar.

San party till tuff ravemusik.

Ikväll sett på Maria Wern - Viskningar i vinden Del:1

Efter ett hot mot en gymnasieskola dras Maria Wern in i en utredning som berör henne på ett personligt plan, då hennes egen son Emil visar sig veta mer om omständigheterna än hon. Gotlandspolisen kämpar mot klockan för att sätta stopp för hotet.

Ska bli spännande att se del 2 sen!

NYHETER!

Politik!

MP närmar sig Alliansen i landstinget!

Krav på Jonas Ransgårds avgång!

Jonas Ransgård avgår som gruppledare för M!

Mattias Karlsson (SD) tar plats i Uppvidinges fullmäktige!

Gaming!

Kevin har en framtid inom spelvärlden!

Viktigt att själv sätta sig in i spelet!

Konst!

Miró-målning blir kvar i Karlstad!

Här städar parkenheten bort konstverket!

Våldtäktsrättegång!
Andra Sexbrott!
Ekonomisk Brottslighet!
Farliga Ämnen!
Tunnelbanan!
Bedrägeri!