Pip i Nosen! - Smirre är online.

MALMERFORS ÄR UPPDATERAT!

Måndag!

Vixey assisterade. Har varit 28 grader varmt och Vixey och jag var ute på en promenad.

Trädens knoppar brister ut vilken dag som helst och då kommer naturen att bada i ljusgrönt. Våren är verkligen en härlig tid. Rävar och andra Djur får ungar osv.

Vi gick en promenad i det varma vädret!

Se Fotobloggen!

Stekte upp köttbullar med kokt potatis och lingonsylt till. Nom! Nom!

Vilat en stund och sen chattat lite.

Jag plockade några av Pingstliljorna på Mors uteplats och Vixey och jag körde till kyrkogården och satte dem i en vas på familjegraven samt tände ett ljus.

Mor är i Himmeln hos Gud och har det bra, men hon finns även i mitt hjärta och finns med mig och vakar över mig i min vardag och hon är glad och stolt att jag klarar mig så bra som jag gör med assistenternas hjälp och att de är bra och förstående assistenter som jag har idag, de utgår från mina behov och önskemål, att de förstår och respekterar att furryvärlden är det jag lever för och där jag kan utvecklas och må bra och att mitt sociala liv är med andra furries.

Att jag absolut inte vill vara på någon daglig verksamhet eller skola, för det blir bara problem. Det har man upplevt så många gånger. Nå väl, Dammsdal i Vingåker i Sörmland och Furuboda utanför Kristianstad och Rävninge hundpensionat/hästgård väster om Gumlösa var bra och fint - men definitivt inte Norrängsskolan, Röingegården, Samhall och SIVO. Vidriga, hatiska och rakt igenom onda människor som är på dem ställena. Nå väl, ska inte tänka på sådant som gör mig ledsen utan fokusera på det jag tycker om och mår bra av.

Jag är ju uppväxt i Gumlösa och där trivdes jag bra, men trivdes aldrig riktigt i Norra Sandby där jag bodde i 20 år. Trivs riktigt bra här i Finja så och det är här jag bor nu och antagligen kommer göra resten av livet. Har ju haft drömmar om att flytta till USA eller Japan men det är ett alldeles för stort projekt.

Jag vill i alla fall resa till Japan en gång till för det är mer jag vill se och uppleva i Japan. Men måste ha tillräckligt med pengar och hälsan för att klara av en sådan resa. Finns mycket jag skulle vilja se och uppleva i USA också, väldigt mycket men inser att det skulle kosta ca 150 000 till 200 000 och ta ca 2 till 3 månader och vara väldigt intensivt. Det har jag tyvärr inte råd till och inte krafter för. Men min Amerikaresa innebär bland annat att åka helikopter genom Grand Canjon och då sitta i framsätet i helikoptern och filma, campa i Yellow Stone och umgås med Vargar, besök på Disneyland, besök på JFK Space center, guidad tur i Vita Huset, vara med en vecka på Anthrocon i Pitzburg, besök i en riktig Indianby och handla indiansaker och indankläder, få åka med i en F-16 Fighting Falcon och få spaka uppe i luften med dubbelkommando, några dagar i New York med att shoppa vilt, festa och ha kul och uppleva New York 24/7, besöka en shootingrange och få prova att skjuta med en Barett M82 på måltavla samt prova att skjuta med några andra häftiga vapen på måltavla under kontrollerade former.

Sen så rymdintresserad som jag är så skulle jag gärna vilja besöka Aeria 51 och få se och känna på det eventuella rymdskepp och träffa de tre eventuella utomjordingar som finns där, men det är inte möjligt för det är så hemligt. Så jag får ju aldrig berätta om det för någon om jag hade fått ett specialtillstånd. Jag är ju glad för att fotografera och blogga och visa mina kompisar vad jag gör och upplever. Att få visa är det som driver mig att se och uppleva, så det hade ju inte varit kul om jag hade fått träffa utomjordingar och känna på och se ett utomjordiskt rymdskepp på nära håll och titta in i cockpiten - men inte fått säga/skriva ett knyst om besöket på Aeria 51 och inte få visa ett enda foto där ifrån. Antagligen hade jag fått lämna kameran i lobbyn och skriva på flera papper om ytterst sträng tystnadsplikt och sedan hade CIA och FBI haft koll på mig för alltid.   

Vixey och jag kollade på Peter Jhide på TV om de kriminella och våldsamma grupperna som finns i Malmö, Stockholm och Uppsala.

I gängens Sverige är våld, kriminalitet och död vardagsmat. Hur kunde det bli såhär och hur kan vi stoppa det? Peter träffar offren, gängmedlemmarna, poliserna och de som kämpar för förändring.

Alla gäng är inte kriminella men ordet ”gäng” har fått den betydelsen av media, gäng kan vara helt vanliga laglydiga medborgare också som är nära vänner med varandra och gör saker tillsammans. Jag skulle vilja säga att detta som i media beskrivs som gäng i själva verket är ren maffia där deltagarna är så unga som ner till 10-11 år, det är en väldigt tragisk utveckling att en 10-åring väljer att vara kriminell och ha sin framtid inom kriminalitet.

Problemet med detta är att samhället är orättvist, det är ofta barn som inte har så mycket och som ingen vuxen bryr sig om, eller som är sviken av de vuxna. Det är då de väljer den kriminella vägen för pengar, berömmelse och lyx är det de tror på men ofta möter ond bråd död. Det är ett krig med barnsoldater som pågår i utanförskapsområdena till våra städer.

Det kommer ta ca 10 till 20 år att vända trenden och ge dessa barn och tonåringar en tro på framtiden, en tro på att lyckas och att de blir sedda och lyssnade på. Det är så lätt att döma ”busiga pojkar” men det är att göra problemet väldigt enkelt och vifta bort det med att dessa barn/ungdomar inte fått lära sig att veta hut och inte fått stryk när de gör fel.

Problemet finns i själva samhällsstrukturen där ett fåtal är väldigt rika men andra har inte så mycket, ett orättvist och rätt hårt samhälle är det som vi har idag.

Ingen är kriminell för att de vill det, de är det för att det inte finns något annat alternativ. Nå väl, jag försvarar inte kriminalitet men det är mer komplext än ”tjuv och polis.” 

Det handlar om värderingar, känslor, grupptillhörighet osv. saker som är starkt rotade i allas DNA. Blir man då undanskuffad, illa behandlad osv. och ingen ser eller låtsas inte se. Då är det ofta som dessa barn och tonåringar väljer kriminalitet som sin väg i livet.

Jag precis som många andra vill ha hårda straff och även dödsstraff för grova brott som sexualbrott, djurplågeri, pedofili osv. samt vapenrätt att skydda sig själv, sin familj och sina vänner och framförallt skydda barnen och djuren.

Men det är precis lika viktigt att förebygga och fånga upp dessa barn och tonåringar som far illa, som blir mobbade, som blir utsatta för sexövergrepp och som ingen ser eller bryr sig om – att de får stöd att bli sedda och lyckas med sina projekt och sina drömmar.

Att förstöra ett barns/ungdoms drömmar och tillit är egentligen ett mycket alvarligt brott för att man förstör den här personen för livet. Dock är bevisläget svårt i sådana fall där ofta ord står mot ord.

Under kvällen så laddade jag ner ett gratisspel från Micro Soft! Snällt att de bjuder på ett sniperspel. Yay!

Högteknologi och krig när det är som bäst!

Spelade det en stund sent på kvällen och man kan vinna pengar i spelet när man dödat viktiga fiender för att uppgradera sina vapen och skaffa olika typer av ammunition med grym verkan. Exempelvis pansarbrytande explosiva kulor mot militärfordon och bepansrade bilar, elektriska kulor som steker fienderna med stark ström när de träffar och splitterkulor som totalt massakrerar fienderna. Man har både ett snipergevär med IR kamera och avancerat kikarsikte samt en automatkarbin med diverse finesser. Man får fler vapen efter hand. Höghastighetsvapen och andra vapen som jag ännu inte vet hur de funkar. Man kan även för pengarna uppgradera vapnens eldhastighet, sikten, räckvidd och effekt. Längre fram och på högre nivåer kan man låsa upp drönare och kalla in flyganfall också.

Men nu är klockan 00:12 och det är dags att knoppa.

Vaknade igen vid 3 tiden och satt en stund och Favoriserade på  FurAffinity!

Tisdag!

Zebra assisterarde. Vilat på förmiddagen. Sen har vi hållit på att röja och städa på uteplatsen vid Mors gamla lägenhet. Tagit ut ett par lagerhyllor och tvättat dem då konservburkar rostat och läckt på dessa.

Zebra ska fråga hyresvärden om han eventuellt vill ha dem till något.

Sen har Zebra och jag kört iväg med en släpvagn med diverse skräp till återvinningsgården i Vankiva.

Vi har också handlat och jag köpte Sushi bland annat som jag åt med Keso och kaffe till när jag kom hem. Nom! Nom!

Läst igenom chatten och kollat lite furrygrejer, chattat med en av Furrysarna som bygger saker virtuellt och vi diskuterade bland annat hur en RTG fungerar!

Onsdag!

Blåräv assisterar. Har pratat med min moster och med Örnen i telefon. Sen har jag varit in till sjukhuset och fått min första Covid vaccination. Ska få den andra om 6 veckor.

Har spelat lite sniper och chattat med andra Furries.

Kokar hönan till middag.

Var gott med kokt höna med potatis till. Chattat och läst nyheter.

Var på Second Life senare på kvällen och umgicks med andra Furries!

Träffade en ny Varginna bland annat.

Samt Draken Kaii med flera Furries.

Träffade också en ny Räv.

Samt Ekorren.

Skrivit på min Krigsbok 4 om olika militära uppdrag under April.

Pantern assisterade på kvällen och natten.

Vi såg  filmen Black Water på kvällen!


Efter ett misslyckat uppdrag blir undercoveragenten Wheeler tillfångatagen av CIA på en ubåt. De försöker pressa honom på information men inget kan förbereda dem för den våldsstorm som nalkas när Wheeler slår sig samman med sin medfånge Marco för att ta sig därifrån.

Under natten så drömde jag att jag hade ett kraftfullt höghastighetsvapen som sköt explosiva kulor som totalt slet sönder dem jag sköt på, med detta vapen gick jag runt i Hässleholm och sköt djurplågare, furryhatare, varghatare, uteliggare/tiggare och pedofiler. Det kändes helt rätt och riktigt, polisen tyckte det var helt okej att jag gjorde detta som en nyttig insats för samhället med att rensa ut onda personer och jag stod även på torget och höll tal för att införa GunRights i Sverige och att furries ska få bilda beväpnade militära styrkor för att skydda så väl djuren som oss själva och vårt sätt att leva. Det var många kom och lyssnade på mig och tyckte att mina argument var bra.

Det var en dröm som var för bra för att vara sann men jag gillade det jag drömde! Antagligen en dröm som kom av uppdämd frustration. Jag vet att man inte får ta lagen i egna händer och att hämnas är fel även om det kan kännas rätt.

Torsdag!

Blåräv assisterade på förmiddan och Vixey på eftermiddagen. Känt mig yr och dåsig. Det är nog en effekt av vaccineringen så jag har vilat en del under dagen. Var uppe på eftermiddagen sedan. Är soligt ute men kallt i vinden, Vixey och jag gick en liten promenad.

Gjorde spagetti med köttfärssås till middag och Vixey och jag kollade på nyheterna.

Läst igenom furrychatten och har sedan kollat på I huvudet på en gärningsman!

En ensam kille som bestämt sig för att mörda. Under 2018 och 2019 begår 20-åringen flera överfall mot personer på promenad i Sollentuna. Upprymd över vad han gjort ringer han till SOS för att skryta.

Fredag!

Vargen assisterade. Känt mig febrig och trött så jag har vilat mycket under dagen. Man kan ju bli trött och få feber av vaccinationen. Det är ju neutraliserade Coronavirus som doktorn sprutade in i kroppen på mig, dessa är då inte farliga men gör att min kropp bildar antikroppar och motståndskraft mot Corona.

På eftermiddagen städade vi lite och jag stekte upp två hamburgare och åt med hamburgerbröd och stekt lök.

Vilade en stund till.

Jag måste typ ha ett 6e sinne som är uppkopplat mot Internet, för när jag vaknade efetr 2 timmar så fick jag bara tanken ”Kolla min G-Mejl” och hur ofta gör jag det?, en gång i kvartalet ungefär. Det är bara tekniska saker kring mina hemsidor och spel etc. som kommer på den.

Då var det ett mejl att jag måste koda om mina hemsidor som jag har hos Google sedan 2007 för Googles nya webbsystem, annars kommer sidorna att försvinna i och med att Google håller på att uppdatera och effektivisera sina plattformar. Så det var lite jobb men mycket glad att jag fick behålla samma adress. Det blev också riktigt snyggt med en fin svart panel liknande som hos de sidor jag har hos Webbnode.

Pratat med min Moster i telefon och chattat med andra Furries.

Var sen på Second Life och umgicks med andra Furries!

Träffade en blå Drake som var ny.

Samt att det var typ strandparty då de tagit in en massa sand och vatten på en av klubbarna.

Träffade fler Furries.

Kollade sedan på filmen Precious Cargo!


Efter ett klantigt utfört rån blir de två rånarna, och före detta kärleksparet, Jack och Karen skottavlor för den mordiske gangsterkungen Eddie. För att komma undan med livet i behåll tvingas Jack och Karen stjäla ett värdefullt lass med diamanter. Men under kuppens gång sätts lojaliteter på prov och svåra svek tvingar in Jack, Karen och Eddie i en ödesdiger uppgörelse.

Lördag!

Blåräv assisterade. Vilat på förmiddagen. Har under eftermiddagen modererat och ändrat teckensnitt med mera på min Smirre Online.

Vixey var på besök och vi fikade samt har läst igenom Furrychatten.

Under eftermiddagen fortsatt jobba med min Smirre Online med att få till bättre layout på rubriker, rättstavning. Uppdatera saker och ta bort saker som är inaktuella eller som jag har på andra sidor, så det inte blir kaka på kaka.

Tagit större delen av eftermiddagen och en bit in på kvällen att redigera och fixa med min gamla Smirre Online från 2007!

Stekte kotlett med kokt potatis och äppelmos till kvällsmat, sedan Favoriserat på FurAffinity!

Söndag!

Vixey assisterade. Har vilat på förmiddagen och känt mig lite bättre under eftermiddagen så Vixey och jag gick en promenad. Det var kallt i vinden men kändes skönt när vi kom hem.

Under eftermiddagen har jag hållit på att jobba med min Furry Air Force sida, bland annat med att uppdatera saker om mina flygplan, ändra layout och utseende på sidan med moln och blått. Få till rätt propositioner på textfält och bilder samt kolla så saker är rättstavade. Kommit en bit på väg men är en del kvar.

Kolla gärna på FURRY AIR FORCE!

Pantern kom på besök och han spelade på synten som jag och Vargen tagit över från Mors lägenhet, Pantern var riktigt duktig på att få ihop bra musik med synten.

Gjorde fisk med potatis till middag samt har chattat med andra Furries.

Blåräv kom på kvällen och tog nattpasset. Vixey, Blåräv och jag fikade. Tog en skön dusch och fick hjälp att tvätta ryggen, nu känns det riktigt bra.

Fixade också NFC 21 på min konventsida!

Var på Second Life och umgicks med andra Furries till sent på kvällen.

Träffade Ekorren igen

samt Tirroul och

Cruxer med flera olika Furries.

Dansade med en Sergal/Drake-hybrid till bra musik.

NYHETER!

Djur!

Rymden!

Teknik!

Infrastruktur!

Militärt!

Fordon!

Skola!

Nazism!