Yipp! Smirre är online.

Meet TISH!

Tish came to us on the 20th of January with a small amount of mange, a cough and some facial wounds. As well as receiving meds, Tish is having regular wound treatments to try and reduce infection and swelling. It will be a little while yet before she can be released but she's doing well!

RÄVVALPAR - FRÅGA EN BIOLOG!

Nano, 20, lever som en katt!

När 20-åriga Nano var 16 år upptäckte hon att hon födds som fel art och egentligen är en katt.

LÄS MER!

Åka tåg med nosen upp! =^__^=

Hawtorne Fox pratar om hur man håller sin fursuit ren och fräsch!

JAG SMIRRE KIRAX ÄR ÖVERTYGAD OM ATT VI INTE ÄR ENSAMMA I RYMDEN!

Jag och min kompis såg något konstigt 1985 hemma i Gumlösa. Jag var 10 år och min kompis 8 år. Men jag kommer så väl ihåg det. Vi kom cyklande från Fjärlöv och min kompis såg ett konstigt föremål vid åkersinfarten. Slängde cyklarna i gräset och gick närmare. Det var ett blått föremål som svävade över åkersinfarten och inuti var ett gult pulserande ljus. Den såg ut att vara av någon sorts kristall. Det var inte så stort. ca 2 meter långt och en meter brett och en meter högt. Inte alls runt som ett tefat utan mer som en upp och ned vänd balja till formen. Den svävade någon meter över åkersinfarten och det var på eftermiddan som vi såg detta. Soligt och lite moln. en sommardag 1985.

När vi gick mot föremålet så accelererade det iväg och borta vid skogen vek av rakt upp. Hastigheten var extrem. Den flög ca 10 gånger så fort som man kunde se 35 Draken flyga över Gumlösa ibland. Vi var helt paffa. Dock vår första tanke var att det var något militärt för det var ju en del militär aktivitet här då, Hässleholm är ju gammal militärstad och det var mitt under Kalla Kriget. Men ingen drönare eller luftfarkost ser ut på detta sätt. Så jag är iaf övertygad om att detta inte var från vår planet och att vi inte är ensamma i rymden. Tror det rörde sig dock om en utomjordisk drönare eller så och att det stora rymdskeppet fanns högt upp eller utanför atmosfären så vi inte kunde se den stora farkosten.

Många hade svårt att tro på oss, jag var 10 och John var 8. Så vi var ju pojkar och vuxna tänker att pojkar har livlig fantasi. Men jag vet vad jag såg och John har jag inte träffat på många år. Men träffade hans mor i Kristianstad för några år sedan. Hon berättade att John bor i Grekland och äger en restaurang.  Vet inte om John minns. Jag är 40 år idag. 1985 var jag 10 år. Så det är 30 år sedan.

Jag minns det som i går och är övertygad om att liv på andra planeter finns och snart kommer forskarna att upptäcka det med nya teleskop som hittar jordlika planeter runt andra stjärnor. Ja, jag är övertygad om att om deras civilisation har funnits några hundra år längre än vår - så har de teknologin för att flyga till andra solsystem.

Nej, jag tror inte de är små gröna gubbar med antenner på huvudet. Jag vet inte men tror att de kan vara djur som finns här på jorden, men att på någon annan planet så har djur som exempelvis rävar eller katter eller vargar osv rest sig på bakbenen och utvecklat teknik. Furry på riktigt!

Men det vet jag inte men känner att det är fullt möjligt. Har aldrig träffat någon alien men sett bilder på aliens som är människolika men med stora mörka ögon. Så såg de ut som kraschade i Nevadaöknen 1947 och aliens och rymdskeppet finns på en hemlig bas som kallas Aeria 51. USA förnekade länge basens existens, men den finns på Google Earth och civilister i närheten har flera gånger på Discovery berättat om detta och att mycket underliga saker föregår på Aeria 51. Men USA,s regering vill tysta ner och mörka. För det skulle orsaka panik om saker som aliens och UFO,s blev allmänt känt och känt att USAs militär vill ha tekniken själva.

Jag har träffat ett antal personer som sett konstiga föremål och farkoster på avstånd. Men ingen som har berättat eller velat berätta om de har träffat på aliens.

UFO,s och Aliens är inget som skrämmer mig men fascinerar mig och jag är starkt övertygad om deras existens. Militären, NASA och forskarna vet mer än de vill säga. Frågan är bara varför detta är så tabubelagt.

För mig är det inte svårt att acceptera att vi inte är enda civilisationen i Vintergatan och att skapelseberättelsen är en saga! Att Darwin har rätt om hur livet uppstått och utvecklats och att sannolikheten för liv är stor och omfattande i hela universum, där det finns vatten i flytande form och att planeten ligger på rätt avstånd från sin stjärna. Att DNA molekyler utvecklas lätt under förutsättningar av flytande vatten, ljus och lagom temperatur. Att precis som människor blev intelligenta  så är det lika möjligt på andra planeter att rävar eller andra djur gjort det och även att livsformer som här bara finns i fantasin, som ex Sergaler eller drakar existerar på andra planeter.

Så här tänkte man om UFO,s 1957!

Billy Riley - FLYING SAUCER ROCK AND ROLL - 1957!

- Rivig låt och kul video!

DAGEN!

Har gått med Hårig Schäfer idag, trots träningsvärk från gympan i går! Annars suttit och spelat lite och har ett äventyr på gång. Vargen Zeke släpptes i skydd av mörker ner med fallskärm från helikopter för att hjälpa stridande djur mot människorna i norra Humanien. Nattliga Uppdrag Delta Force Extreme 2 och nattliga uppdrag i Delta Force Extreme 1. Vinterlandskap. Call of Duty MW2 dag - SNIPER FI! Hålla motstånd från ett tak och ha drönare till hjälp. Vid flykten sen efter att klarat alla 3 anfallsvågorna så blev Zeke tillfångatagen av människorna och satt i fängelse i ett fort. Morgondagens uppdrag ingår jag och några rävar ur mitt FPR-Team och ska befria Zeke. = Gulag CoD MW2!

Zebra och jag har besökt Elgiganten idag för det behövs en ny del till dammsugaren, dock kom vi fram till att det är billigare att beställa dleen direkt från Elektrolux som bygger dammsugare än att köpa den genom Elgiganten. Även om dammsugaren är köpt där.

På Elgiganten fick jag titta närmare på Lenovodatorn och fick veta att den har bara en hårddisk på en TB i sitt orginalutförande men den har plats att sätta i fler hårddiskar. Den har hela 6 SATA-portar på moderkortet och att I5 Processor och det NIVIDA grafikkort den har räcker väl till att spela tunga spel som CoD Advancered Warfare och CoD Black OPS 3 som är på 6 skivor. Dock har mor sagt att jag inte har råd att byta dator nu men till hösten eller kanske rent av nästa år.Har tittat på flera datorer men när jag fick veta mer om Lenovo så är den intressant och om ett halvår eller år så har den nog också gått ner i pris! De andra datorerna har andra typer av processorer och grafikkort och vet inte hur pass bra de är. Hörde mig för om Windows 10 som är standard på alla datorer idag. 10 är inte så svårt att lära sig. Det är lite en hybrid av 8 och 7. 8 var ju inte så populärt utan när 10 kom så satsade MS på att göra det mer likt 7an men ändå med en del APP-funktioner från 8!

Har iaf avinstallerat de tunga spelen och lagt undan dem och STEAM kommer ju som tur är ihåg min licens och nyckel till dem.

Annars i kväll FaceBookat mest och varit hos mor en del.

Längtar till sommaren och om jag hade körkort och gott om pengar så skulle jag vilja köra runt i detta fina dollargrin!

KALASJNIKOV!

När jag gick på Komvux så var det en kille där som gick samma kurs som mig, han var från Bosnien. Han sa att för 12 000 kronor kunde han fixa en riktig Kalasjnikov och ammunition också åt mig. Jag avböjde bestämt för jag vet att ha vapen utan licens i Sverige ger höga böter och även fängelse. Dock har jag åsikter som att jag är för GunRights, är för Parkrangers och tycker att furrisar skulle få bära vapen för att skydda djuren och sig själva! Men Sveriges lag tillåter inte det och jag vill inte vara en brottsling. Dock har jag de åsikter jag har för att jag är furry och djurvän samt förbannad på djurplågare och mobbare!

FÖRSVARSSPREY!

FYRA NORSKA MINKFARMER TVINGAS STÄNGA!

LÄNK TILL ARTIKEL!

Att föda upp minkar, rävar och chinchillor i trånga burar för att sedan gasa dem och göra kläder av dem är fullständigt vidrigt och helt oacceptabelt!

I ett civiliserat land ska inte sådant få förekomma!

Vi minns vad Nazisterna gjorde här i Europa för 70 år sedan och minns det med fasa och hoppas innerligt att det aldrig händer igen. Pälsfarmerna är lika vidrigt och hemskt och har man lite förstånd och hjärta så accepterar man varken koncentrationsläger eller pälsfarmer!

EN SIDA TILL MINNE FÖR DEM SOM DOG UNDER DEN NAZISTISKA REGIMEN!

Ankomsten till koncentrationslägret

12 bilder som berättar varför vi aldrig får glömma nazismen och Förintelsen!

Nazismen och förintelsen är något väldigt fasansfullt som hänt i modern tid. Det är inget att skoja om och inget som är ballt eller tufft! Det är bara hemskt och tragiskt! Att använda sig av Nazistiska termer och prat om gaskamrar osv för att mobba furrisar - blir bara löjligt och är på så låg nivå! Ni som håller på så borde verkligen skämmas!   >:o 

Den svenska tryckfrihetsprocessen strider mot Europakonventionen!

Sweet Home Alabama! Gillar låten starkt!

*Kram!*