Zabu´s Brand New Body Suit!

Happy Birtday Zabu! (^) 8-) @-}--

LITE NY INFO PÅ NFC-TWITTERN!

Timmys Twitter - Han är på ett annat Furrycon nu!

Forget Facebook, Russian agents have been pretending to be furries on Tumblr!

FurMil HQ Tower in New Tokyo!

NYA FA-VÄNNER!  1  2  3  4

NYA FA-FAVORITER!

For The Foxes!

Länsstyrelsen borde fråntas rätten att besluta om Vargjakt!

Björnungar stannar hos sin mamma längre tid än förut!

Marcus Holmgren – en extrem Djurutnyttjare!

Älgfoster hittat vid slaktplats!

Det blir en vit Påsk i Finja!

Doktor Todd ringde för en stund sedan, han har fixat med smärtplåster både 10 och 5 i styrka som finns att hämta på Apoteket.

I Måndags kväll så gjorde Mor och jag våfflor och åt.

Blåräv assisterade igår Tisdag.

Under Tisdagen så sorterade jag mejl och jobbade färdigt med FurMil HQ Tower in Ner Tokyo som jag fick upp på min FA, jag duschade också i Tisdags, samt var och handlade till mor och handlade lite till mig.

Jag var på Zoobutiken och köpte 4 stycken Pansarmalar till akvariet för att de ska hålla rent på botten, samt köpte Japan Mix och sallad. Zebra uppmanar mig att äta mer grönt och visst, det är bra men har svårt för många grönsaker då jag inte tycker om smaken, men denna salladen var fräsch och god.

På kvällen såg jag en Beck på TV, "Flickan i Jordkällaren!"


En film om ett samhälle där lögn och likgiltighet förbigår sanning. En flicka i femårsåldern hittas död i en gammal jordkällare. Det framgår rätt snart att hon varit död en längre tid, men inget barn har anmälts saknad. Martin Beck och hans kollegor försöker förtvivlat ta reda på vem den lilla flickan var. Vad som också förbryllar polisen är spår på fyndplatsen som tyder på att någon vistats där relativt nyligen. Efter en tid och ett par mystiska händelser i närområdet hamnar utredningen i Berlin med Beck i hasorna för att hitta den riktiga mördaren. Från 15 år

Idag har Fjällräv assisterat och det har snöat ännu mer.

Har vilat på förmiddan för jag har så jäkla ont och på eftermiddan har jag hållit på med ett projekt som ännu inte är färdigt, men kommit en bra bit på väg. Jag visar det sen när det är färdigt och kommer online. Är kul att kunna använda de kunskaper jag fått på Furuboda.

*Kram!*