NYA FAVORITER PÅ MIN FURAFFINITY!

Tema: Snelrev! KÄLLA SVEAFUR!

Denying Commissions From Young Furries!

FLUFFOGRAM!

Sverige skulle kunna ha långt fler Vargar!

Här släpas kvinnan iväg av jaktlaget!

Anna, 17: Blev chockad och yr!

Jägarna i Kolsva just nu De har misshandlat kvinnor, slagit sönder rutor, siktat på människor med laddat gevär och hotat att skjuta ihjäl dom, de har kört på bilar, de rycker och sliter och knuffar folk.

PROJEKT RÄDDA ARKTIS!

Forskare vill frysa om Arktis med vattenpumpar!

För att hejda den hotande smältningen av isen i Arktis har forskare formulerat en plan: tio miljoner pumpar ska ösa upp vatten på istäcket för att göra det tjockare.

LÄS MER!

RYMDEN!

Mystiska signaler kommer från ett 10 kilometer brett objekt!

Under flera år har starka radiosignaler lett till spekulationer om liv i rymden. Nu har astronomer äntligen hittat signalernas källa - ett objekt tre miljarder ljusår från jorden.

I flera år har teleskop på jorden fångat upp starka radiosignaler som varierar i typ och längd, men som varje gång kommer från samma plats i universum. 

Signalerna har fått namnet FRB 121102 och har lett till spekulationer om det kan röra sig om främmande, intelligent liv som försöker att skicka meddelande till oss.  

Nu har astronomer från University of Amsterdam hittat signalernas adress i universum. 

Enligt forskarna kommer de troligtvis från en tio kilometer bred neutronstjärna som ligger i en dvärggalax tre miljarder ljusår från jorden.

Neutronstjärnan återfinns i en extrem miljö!

Forskarna som står bakom upptäckten av den tio kilometer breda neutronstjärnan skriver att objektet befinner sig i ett extremt joniserad miljö och är omgivet av ett starkt magnetfält.

Liv - på så sätt som vi känner till det - skulle ha svårt att existera i en sådan miljö. Trots det har forskarna inte helt avvisat hypotesen om att det kan röra sig om främmande liv som står bakom signalerna.

Exakt varför signalerna uppstår har de nämligen inget svar på ännu.

Men eftersom de vet varifrån signalerna härrör kommer astronomerna att kunna undersöka fenomenet bättre i framtiden.

Things Only Star Wars Fans Will Find Funny!

I måndags så var Zebra och jag och handlade till mig, på kvällen så kom en kvinna som heter Lena och hälsade på mig. Hon ska ev assistera mig på kvällar och nätter då Ronny ev ska börja på ett annat jobb. Ronny kommer dock hålla kontakten med mig.

Lena och jag satt länge på måndagskvällen och pratade, hon har en Rotweiler som heter Sigge och en Katt, vi pratade mycket om djur och hon är också en stor djurvän. Vi pratade rätt mycket om att Hundar, Rävar, Katter och Vargar fäller hår och hade roligt, berättade om mitt besök på Kolmården 2007 när jag träffade Tromb och de andra Vargarna där, samt om min resa till Japan och att jag är Furrie, berättade att jag är på Second Life en del och åker på Furrykonvent i Stockholm. Berättade lite om tiden i Vingåker och projektet om Vargar med mera som vi hade där och jag visade foton från när jag var i Japan 2012 och lite foton från Gran Canaria som jag varit på 5 gånger. Visade min blogg, FurAffinity, Furrysida, Personlig Sida och min Flygsida.

Vilade sen en stund och sen var jag på Second Life!

Träffade en ny liten vit Räv i baren.

Samt fler Rävar.

Och ytterligare en Räv.

Träffade också en Drake

och en svart Varg.

Igår tisdag så assisterade Blåräv, vilade på förmiddan och var sen och handlade till Mor. var svårt att hitta parkering på Maxi så vi fick ställa oss en bit ner. När Blåräv skulle ta rollatorn till mig från bagageutrymmet så var det en mycket otrevlig och dum människa där, han började svära och domdera om att vi stod för nära hans bil och om rollatorn och "handikappjävlar" osv. Jag var både ledsen och arg när jag kom hem, men Mor och Blåräv sa att han var dum och att jag skulle släppa det. Jag är så j*a trött på människor som ska hoppa på mig för att jag antingen är Furrie eller för att jag behöver hjälp med saker eller för att jag gått i särskola och har sjukpension. 

Blåräv gjorde pannkakor sen på kvällen, det var gott.

Mor har köpt en DVD-box med revyfilmer och de skulle vara roliga trodde vi, jag iaf tyckte inte de var speciellt roliga. Det är 8 skivor i boxen och vi började titta på den första. Dels hörde man inte allt som gubbarna sa för det var sådant väsen från publiken och knappast roligt det de sa och gjorde, bara dumt och elakt. Jag har liksom inte den typen av humor där man gör sig rolig på andras bekostnad och hånar andra grupper. Det var två gubbar som satte på sig varsin tuppkam och uttryckte sig rasistiskt om b.la. Kineser och Indier om att de födde  för många barn och att man löser problemet med gas osv, sen hoppade de upp och ner och sjöng de någon sång om ballonger, pumpor och tidelag. Sen var det en gubbe som skulle söka jobb som rektor och han var sadomasochist och när han väl fått jobbet som rektor så berättade han att han skulle ha piskan med sig för han hade ett möte med en liten Arabpojke och en Get - nej, knappast rolig nej så jag gick hem. Ironi och svart humor är inget jag tycker är roligt på något sätt. Andra säger att jag har svårt att hantera skoj och att min humor är barnslig och äcklig, men det är iaf bättre att skratta åt noshål, öronhål, morrhår, fälla hår, fisa i saxofonen och slicka tassar osv än att håna, såra och kränka andra.

På kvällen så assisterade Ronny och vi började titta på Jason Bourne!

Idag assisterar Zebra och Ronny kommer ikväll och då ska vi se färdigt på Filmen.

Sovit mest idag och varit hos Mor en stund på eftermiddagen. Har sen spelat Delta Force Extreme 2 och uppdraget Blast Furnace!

Ikväll varit på Second Life och umgåtts med andra Furries!

Träffade en grön och vit Sergal i hatt.

Samt en Varg och en Räv.

Ytterligare någon form av Rävvarelse.

Med flera Furries.

och en svart Drake.

NYHETER!

Rafflande drama i byn!

Liten pipfabrik med kunder i hela världen!

Flera brott utreds efter nazistdemonstration i Nyköping!

Man misshandlade sin mamma!

Fem kvinnor med funktionsnedsättning berättar om övergrepp och trakasserier!

Södertäljepolis blev affischansikte för S – utan att bli tillfrågad!

De vill utöka verksamheten med personlig assistans – ansökan utreds!

Postnord inför avgift på paket från Kina!

Sena pendeltåg efter tillbud norr om Stockholm!

Åtalas för stölder och sextrakasserier!

Dömd till psykiatrisk vård!

Åtalet mot Madsen: Misshandlade Kim Wall före mordet!

Madsen band och torterade sitt offer!

Ung man vittnade om förnedrande rån!