Smirre här.

NYA FAVORITER PÅ MIN FA! -1  2  3  4  5  6  7

MALMERFORS ÄR UPPDATERAT! - Det håller på att gå riktigt illa för varginnan för att rävarna är rädda och arga.

Söta bilder från Lexy!  Shadows Fursuit!

INFO UBÅT!Dagen!

Spelade innan idag uppdraget River Ride i Black Hawk Down!

I går kom mitt paket från InkClub men en rörlampa saknades, jag hade beställt två. Men var bara en med i paketen. Har idag beställt en USB-hub och en ny musmatta.  - Behövs nu när jag får koppla in spelutrustning och ska spela mer.

Fick e gåva från InkClub, ett litiumbatterie som man kan ha med sig och tanka på mobilen om strömmen tar slut i den.

Har tänkt fram över köpa lite växter och ha i min blombänk vid TV,n och behöver då en bra växtlampa, har hittat en på nätet, men den är rätt dyr men också väldigt bra och håller länge. Ska prata med mor om det fram över.

LÄNK TILL VÄXTLAMPAN!

Sådana här fina lampor skulle jag vilja ha i fönstren i vardagsrummet.

LÄNK!

En RÄVLAMPA skulle också vara fin att ha, egentligen är den tänkt för barn men eftersom jag gillar rävar så skulle jag vilja ha en.

Har plockat ner den havererade datorn och ställt undan, samt ställt undan mobilroutern, nu när jag har Internet i telejacket istället.

Grillade Flintastek till middag och kokte 3 majskolvar till, samt drack Norrlandsguld.

Tvättat också idag. Var Cruising i Hässleholm men hoppade över det, för det viktiga idag var att fixa med spel etc. Långt ifrån klart. Men fått in 3 spel på min nya dator, delta Force Extreeme, Black Hawk Down med expansionen TEAM SABRE och Call of Duty 4 Modern Warfare.

Har också fixat en stridsledingsdator, den ser häftig ut men är fejk. Men man lägger märke till den när man kommer in i mitt dator/hobbyrum som jag kallar för "Stridsledningscentral.

Har installerat Call of Duty 4 Modern warfare, som jag hade på min gamla dator, installerat det på den nya datorn. Har spelat ett specialuppdrag, först tränar vi på manövern och sen genomför den. Vi sätts med helikopter ner på ett lastskepp och ska leta upp en låda med kärnvapen, dock blir lastskeppet attackerat av stridsflyg och vi får snabbt lämna, men tar med dokument som är viktiga för underrättelsen. 

Har också fixat den blå led-lampan till mitt vapenställ och blev superläckert nu när det är mörkt.

Dags att knoppa nu. Klockan är mycket.

*Kram!*