Smirre här.

NYA FAVORITER PÅ MIN FA!

UPPDATERAT TRÅDEN OM VAD MAN GJORT!
HÖSTBILDER FRÅN FINJA 2015!

DAGENS DRAKE!

Dagen!

Sovit en del idag, annars suttit lite med FaceBook och Lotta har varit på besök. Zebra och jag har diskuterat en del om tidsperspektiv, vilket jag har svårt att se pga min diagnos. Utan det är platsen och personerna som var inblandade och vad som hände som är det jag kommer ihåg. Zebra försökte konkretera år för mig med hur många julaftnar, födelsedagar och somrar det var sedan. Svårt ändå att se tiden utan mer ser till vart jag bodde då och vart jag jobbade eller pluggade vid det aktuella tillfället. Har ju dock en inneboende rädsla för vissa personer och för att träffa på dem och bli utsatt för våld av dem och önskan om att bära kniv eller pistol för att kunna freda mig mot dem, och ja, jag vet att i Sverige är det olagligt att bära vapen på  allmän plats och skulle en massa civilister gå omkring med vapen på sig skulle många bli skjutna helt i onödan - förklarar Zebra för mig. Att i Sverige är det bara poliser och militärer som får bära vapen ofentligt för de har utbildning och kan bedöma situationer på ett helt annat sätt än jag kan.

NYHETER!

TJUVJÄGARE DÖDADES AV LEJON!

Jägaren skulle skjuta rådjur men träffade villa!

De mobbar en liten tjej vid busshållplatsen – som tur var finns det hjältar i närheten!

Nu vill Danmark ha Skåne igen!

Lillhagsskolan har låst dörrarna efter attacken i Trollhättan!

Stefan Löfvens mörka familjehistoria avslöjad!

Klockan är mycket, dags att sova nu. Ska hjälpa mor en del i morgon.

*Kram!*