Smirre - Hårig Räv Är Online!

FLUFFOGRAM!


EXTRA KUL! (y)

ATOMBOMBA VAD DU VILL MED

NUKEMAP!

Midsommarafton!

Mor och jag firade Midsommar själva, vi kollade en del på TV samt åt sill och päror och sen jordgubbar till efterrätt!

Jag hade med Expendabels på DVD och kollade på!


Ett team (The Expendables) av världens farligaste och mest välutbildade legosoldater åker på en resa till Sydamerika för att störta och mörda en mäktig, ond diktator och hans armé, som har orsakat förödelse, kaos och tortyr under de senaste tjugo åren.

Såg också ett intressant dokumentärprogram om Superhajen Megalodon!

Megalodon (från grekiskans μέγας (megas, 'stor') och ὀδούς (odous, 'tand')), med det latinska namnet Carcharodon megalodon, är en utdöd broskfisk av släktet Carcharodon som antas ha levt för 25 till 1,5 miljoner år sedan,från Oligocen till Pleistocen tid. Fisken torde ha varit den största makro-rovfisken som någonsin levt då fossildelar indikerar att den kan ha varit uppemot 20 meter lång.

Djuret har förordnats till ordningen Lamniformes men dess fylogeni (släktskap) är omdiskuterad. Den antas vara nära besläktad med vithajen (Carcharodon carcharias) (och tros ha sett ut som en kraftigare variant av densamma) då de fossiliserade tänder man funnit har stora likheter med vithajens dito. Megalodon var en toppkonsument och bitmärken på fossila ben av dess byten visar att den åt stora marina djur. Andra fossilbevis bekräftar att utdöda jättefisken hade en kosmopolitisk utbredning.

Samt såg ett intressant UFO-program på H2!

En del av materialet från Aeria 51 har flyttats till en ny och större bas som är ännu mer hårdbevakad. Man tror att man här förfinar och utvecklar utomjordisk teknik att användas i Amerikanska stridsflygplan och vapensystem, samt att vittnen sett en hel del märkliga farkoster i området samt en kraftfull laser skjuta upp i skyn. När man kollar kartorna för området så är det enorma skyddszoner och ett luftrum för basen som träcker sig utanför Jordens atmosfär.

Lördag!

På lördagen så vilade jag på förmiddagen för det var varmt och kvavt, städade sen lyan och Fjällräv och jag diskuterade om att komma igång med min DVD-hylla!

Tvättade och städade under lördagen också!

Var en stund på Second Life med andra Furries!

Träffade en Sergal bland annat så jag var med honom samt

träffade en av de andra Rävarna.

På kvällen var det en bra Svensk film på TV som heter Den blomstertid nu kommer!


Samtidigt som Sverige hamnar under en mystisk attack tvingas Alex tillbaka till sin barndomsby. Där måste han försonas med sin far och sin ungdomskärlek, Anna, medan de gemensamt kämpar för att överleva.

Söndag!

Zebra assisterade, fixade och grejade lite här hemma samt hjälpte Mor med några saker.

Var ut till Narismiral och umgicks med Sergalerna där.

Träffade Krysune bland annat och det bjöds på sushi.

Mor och jag gick igenom en del ekonomi sen på eftermiddagen och får se om jag har råd till att köpa materialet till DVD-hyllan nu, har en del räkningar och försäkringar samt hyra med mera som ska betalas.

Fjällräv sa att jag ska ha materialet hemma innan siste juli om jag ska få låna verktyg och få hjälp med den. Man måste vara två för att bygga den så, annars kommer det inte att funka.

På kvällen var jag på Second Life och umgicks med andra Furries!

Längre framåt kvällen så var det fullt ös på musiken och vi var många som dansade.

Fick dock lämna partyt klockan 21 för då var det ett dokumentärprogram om Anders Eklund på TV!

I huvudet på en mördare! – Anders Eklund!

I denna serie går vi in på djupet i psyket på fyra av Sveriges värsta våldsbrottslingar. I första avsnittet granskas Anders Eklund som dömdes 2008 för morden på Engla och Pernilla.

En av Sveriges mest hatade människor! Ja, det han har gjort är sådana brott som det borde vara dödsstraff på enligt min mening! Pedofiler, djurplågare och rovdjurshatare osv är de värsta brottslingarna och begår man sådana handlingar så finns det inga ursäkter och straffet ska vara total förnedring och döden!

En del personer kallar mig furryjihadist, djurrättsfanatiker, människohatare, samefientlig, Rambotyp, vapengalning, krigsgalning osv men jag har tagit ställning mot djurplågeri och mot förtryck så för mig handlar det om frihetskamp!

Att det jag upplevt i skolan och på arbetsplatser skapar agg mot förtryckare och att jag känner sympati för skolskjutare, tänker mycket på hämnd och har ett djupt förakt och närmast genuint hat mot lärare och och mot arbetsledare!

Att jag har de åsikter som jag har om att hämnas, om att bära vapen och att skjuta ihjäl människor för att värna om djur och värna om furries osv är väl inte så konstigt att jag har dessa åsikter som vissa människor beter sig mot djur och mot furries och har gjort under många år!

Att jag stödjer vapenlobbyn och är för dödsstraff för brott mot djur osv samt tycker det är okej att kriga och använda napalm och andra kemiska stridsmedel mot länder och människogrupper som förtrycker djur!

NYHETER!

Djur!

Fjärilarna invaderar Halland från söder!

680 hundar på startlinjen när Klippan blir värd för SM i agility!

Miljö!
Rymden!
Teknik!
Militärt!
Kärnvapen!
Explosionen i Linköping!