Pip i Nosen!

- Smirre hårig räv med två hål i nosen är online.

Rävunge - Liten o Hårig!

Har hjälpt mor en del idag, hållit på att få undan lådor och kassar från vardagsrummet så vi kan sitta där och fika när mor fyller år. Moster Evy, Jan och Eva kommer så. Är ju Mors dag idag så Blåräv och jag körde ut i skogen och jag plockade en stor bucket Liljekonvalj till mor, samt Blåräv plockade en som vi satte på Mormors grav.

Har tagit ett skönt bad idag, samt varit och handlat åt mor och köpte mjölk och Oboy till mig. Ska handla riktigt sen i morgon för veckan.

Grejat med mors växter och skypat med en nära vän som är kattvakt under helgen.

Ikväll varit på Second Life och umgåtts med andra furrisar!

Träffade en stilig Räv b.la. Ja vi är en hel del Rävar inom subkulturen.

Träffade en Hjort också.

Samt en Sergal och ytterligare en Räv.

Och en rosa Sergaltjej.

Samt min vän Kaii som är någon sorts Drake/Sergal-hybrid.

JAG ÄR INTE SOM ANDRA 40-ÅRINGAR!

Tillbaks i First Life, så tror folk bara för att man är 40 + så ska man tycka om bollsport och lyssna på dansband. Nej, jag lyssnar inte på dansband eller jazz.

Jag tycker om rave och att dansa till rave som de flesta Rävar och jag tycker om hårdrock och elektronisk musik.

Jag tycker inte om bollsporter heller utan tycker det är kul att spela krigsspel som Call of Duty och att leka krig samt flyga stridsflygplan, rita och skapa saker. Kolla på krigsfilmer och actionfilmer. Flyger stridsflygplan gör jag antingen i spel, eller i flygsimulatorn på F-10 eller i passagerarsätet när jag åker bil. När jag spelar krigsspel eller leker stridspilot i bilen eller leker krig - så handlar det uteslutande om djur som krigar mot onda människor.

Furrykulturen och Djurrätt är något som går som en röd tråd genom allt jag gör och är. Det framgår ju av min blogg.

Gjort rolig bild! Lol!

*Kram!*