God Jul! Smirre här.

Måndag! - Lill Julafton Kväll!

Såg Wallander – Vålnaden på TV!


Ett hus brinner ner efter en gasexplosion. En man och en kvinna dör. Snart konstateras mordbrand. När man identifierar den döda mannen så vecklar en intrikat provkarta av svek och hemliga kärleksaffärer ut sig. Den bedragna mannen, och tillika mordoffrets kompanjon, misstänks omedelbart av alla, tills han också hittas brutalt mördad i sitt hem. Wallander söker sig tillbaka i männens förflutna och hittar till slut en trolig gärningsman på långväga besök, vars uppdrag ännu inte är slutfört. Inte förrän hans dotter får träffa sin döda pappa livs levande igen.

Tisdag! - Julafton!

Vargen assisterade, firat jul ihop med Mor. Vi gjorde lutfisk till lunch.

Sen öppnade jag mina julklappar.

Fick en fin mjuk filt samt skägtrimmer och rakapparat. Fick också filmer. Midsommar och en DVD box med 3 stycken Maria Wern deckarfilmer. Maria Wern är lika bra som Beck så. 

Satt länge hos Mor och pratade om ditt och datt.

Åt skinka, hemmagjorda köttbullar och sill till kvällsmat.

Såg på filmen Midsommar på kvällen. Ja, den var riktigt läskig och var allt annat än en vanlig midsommar. Typ som om Stephen King hade gjort en film om den Svenska midsommaren.


Dani och Christian är ett ungt amerikanskt par vars förhållande håller på att falla samman. Dani följer med Christian och hans vänner på en resa till en avlägsen liten by i Sverige, där de deltar i ett traditionellt midsommarfirande. Men deras semester blir något helt annat än de någonsin kunnat vänta sig.

*Kram!*