Pip i Nosen! - Smirre är online.

NYA FAVORITER PÅ MIN FURAFFINITY!

Great Wolf Warriors Of The Fenrir!

Hail Lord Fenrir! The God Of Wolves! Wolves Power And The The Wolfpacks United Defeated The Mankind!

Fursuit Group Shot!

We Own The Night!

The Joys of Fursuiting!

HIZAKI JAPANESE FURSUITS!

FLUFFOGRAM!


Stoppa Lodjursjakten!

Jägarkåren hävdar att lodjursstammen drabbas av svältdöden om inte stammen reduceras. Men rovdjur utrotar knappast sitt eget bytesdjur – utrotning av arter är något vi människor står för, skriver Christina Lindberg.

Knappt har krutröken lagt sig efter årets urskillningslösa vargjakt förrän jägarna laddar om för nästa troféjakt.

Denna gång riktas vapnet mot vårt rödlistade lodjur trots att historien visar att lodjursstammen är mycket jaktkänslig.

För årets jakt rekommenderar landets länsstyrelser att årets kvot av 79 lodjur ska jagas med hjälp av skoter. Med hjälp av motorfordon får skytten spåra, förfölja och ringa in lodjuret.

Dock får han inte skjuta från fordonet.

Men när – och om – vederbörande faktiskt stiger av sadeln blir en moralisk fråga som är upp till jägaren själv, vars enda syfte med naturupplevelsen är att avliva ännu ett lodjur.

Fällan ska vittjas två gånger per dygn – om det görs eller inte är upp till jägarens samvete eftersom ingen myndighet följer upp efterlevnaden av regeln.

Och hur stor empati känner en jägare som med berått mod utsätter lodjuret för extrem stress innan han trycker av vapnet för att göra slut på dess liv.

De lodjur som tidigare år skickats till Statens veterinärmedicinska anstalt har i många fall saknat klor, tänderna har varit avbrutna och träflisor har påträffats i magen. Skador som är en följd av lodjurets paniska utbrytningsförsök.

Jägarkåren hävdar att lodjursstammen drabbas av svältdöden om inte stammen reduceras. Men rovdjur utrotar knappast sitt eget bytesdjur – utrotning av arter är något vi människor står för.

Det verkliga skälet är snarare att jägarna ser våra rovdjur som konkurrenter om det jaktbara viltet.

Vår svenska lodjursstam på runt 1 300 individer betraktas som liten ur ett bevarandeperspektiv och dessutom visar stammen liten genetisk variation.

För ett långsiktigt artbevarande behöver vi enligt sakkunniga genetiker hysa 3000 till 4000 individer.

Det finns således all anledning att avstå licensjakt på vårt nordiska kattdjur.

Troféjägarna bör lägga bössan på hyllan så att Sverige kan leva upp till ingångna internationella avtal och sätta punkt för jakt på ett djur vi lovat att bevara åt framtiden.

KÄLLA!

En galning går lös – Hundar halshuggs och huvuden lämnas på allmänna platser!

Polisen står handfallen inför den djurplågare som går lös i Motala, någon fångar in katter och hundar och halshugger dem för att sedan placera ut huvudena runt om i Motala.

Avhuggna huvuden av katter och hundar har hittats på gravstenar, i privata trädgårdar sedan i juni ifjol. Djurägarna är livrädda och en del har tvingats sjukskriva sig efter chocken de fått av att se sina husdjur döda och lemlästade.

Vid platserna där huvudena och kropparna hittats har det inte funnits något blod. Polisens teori är att djurplågaren först fört bort katten eller hunden, där skurit av huvudet, och sedan placerat ut kroppen utomhus. Mycket pekar mot att djurplågaren njuter av att döda djur och gärna vill visa upp sina dåd för andra.

– Vi utreder detta som djurplågeri, säger Marcus Hoppe, förundersökningsledare på polisen i Motala, till Expressen.

Polisen efterlyser vittnen eller information som kan hjälpa till att få fast djurplågaren som sprider skräck bland djurägarna i Motala.

KÄLLA!

Ny katt utan huvud hittad död utomhus!

Ytterligare en död katt hittades i helgen i en trädgård i Motala. Liksom i en del fall från förra våren saknades huvudet. Enligt polisen finns det inte heller den här gången några spår efterförövare, rapporterar P4 Östergötland.

– Vi har ingen misstänkt, men vi jobbar med lite spaning och undersökningar och förhör, säger Marcus Hoppe vid Motalapolisen till P4.     

KÄLLA!

- Smirre tycker till -
Det är när sådant här händer och att förövaren kommer alldeles för lindrigt undan om förövaren ens lagförs, som jag verkligen stödjer GunRights och möjligheten för Djurrättsaktivister och Furries att bilda beväpnade medborgargarden som skyddar djuren! Tyvärr så är det ett allvarligt fel i rättssystemet när djurens liv och säkerhet inte prioriteras och möjligheten för den enskilde medborgaren att äga och bära vapen är hårt begränsad!

TEMA: SVENSKA SPRÅKET!

Att förstå det Svenska språket sägs vara svårt för personer som kommer från andra länder till Sverige, men även jag som är Svensk och uppväxt i Sverige har svårt att förstå en del uttryck och ord i Svenska språket. Inte minst kanslisvenska har jag väldigt svårt att förstå. I en debatt på Norra Skånes insändarsida om Minkfarmer så svarar en person mig med ett uttryck som löd "Du Smirre ser Minkfarmningen ur ett äcklatant socialdemokratiskt belyst perspektiv." - Alltså för mig är det rena rappakaljan att använda sådana ord och uttryck.

Min tanke när jag läste det: Det är liksom Minkar och farmernas vara eller icke vara vi diskuterar, vad sjutton har lysrören på Socialdemokraternas kontor och om det är äckliga tanter som jobbar där med Minkar och pälsfarmer att göra? Men kände att jag skulle verka dum om jag frågade vad han menar, eftersom jag av min diagnos (Aspergers Syndrom) ofta tolkar orden och språket konkret. Jag har svårt och näst intill omöjligt att kunna tyda ord och uttryck på ett abstrakt eller symboliskt sätt.

Att försöka Googla mig till vad orden "Chauvinism" "Nihilism" och "Dogmatiska" betyder har heller inte gjort mig klokare utan sätter bara mer myror i huvudet på mig.

Tidigare använde jag ofta odet "Teknokrati" för att förklara att ett samhälle eller en stad är högteknologisk, men Teknokrati har med hur arbetet är fördelat och ekonomin fungerar att göra men inte blivit klok på hur. När jag använde ordet teknokrati så det jag menade var en stad eller ett samhälle men skyskrapor, fiberoptik, stora plattskärmar, maglevtåg och smarta lösningar i infrastrukturen som jag menade. Exempelvis så beskrev jag Tokyo som en Teknokrati. Jag blev mycket imponerad av Tokyo när jag reste till Japan våren 2012. Jag, min bästa vän och assistent Zebra var i Japan i 8 dagar och 4 av dagarna så var jag i Tokyo.

Så här tänker jag om ordens betydelse!

Teknokrati = Stad eller samhälle där Science fiction är verklighet.

Dogmatisk = En person som är dogmatisk tycker väldigt mycket om Hundar.

Chauvinism = Små Hundar med stora öron, typ Chiawauwa osv.

Nihilism = Att hänga kläder på tork.

Zebra och jag diskuterade ordet "stereotyp," tydligen så betyder detta ord flera olika saker beroende på sammanhang. När man pratar om attityder och socialt beteende osv så pratar man om stereotypa föreställningar. Exempelvis föreställningen att vissa grupper och folkslag osv är på ett sätt kallar man för en stereotyp. Exempelvis att Svenskar aldrig vågar säga ifrån, att Furries är översexuella och antikristna, att Muslimer gärna tar till våld mot andra som inte tycker som dem, att Judar är snikna, egoistiska och att de gärna stjäl och roffar åt sig osv. Eller som vi fick lära oss i skolan i Vingåker att Samer hatar Vargar och andra Rovdjur, att de tjuvjagar Rovdjur, kör ihjäl dem med skoter, använder gift, fällor, snaror och andra grymma och oetiska metoder samt spränger lyor med valpar i osv.

Där jag tidigare har träffat på ordet "Stereotyp" så har det pratats om stereotypt beteende, vilket då har handlat om självskadebeteende bland Minkar och andra Djur som hålls i fångenskap. När man talar om stereotyp bland Människor så har det för mig betytt att det handlat om psykisk ohälsa och självskadebeteende - exempelvis ätstörning, att skära sig själv eller vara självmordsbenägen.

Ja, som sagt så är det svårt att förstå Svenska språket även som infödd Svensk.Eftersom jag inte kan åka på NFC pga min skada så ska jag till sjukhuset i Lund den 7e Mars och hoppas bli bra så kan jag kanske vara med min vän och gå på Dustin Home Expo 2018!

SIDA 1

SIDA 2

Idag har varit en lugn dag, Fjällräv är dålig igen så Ronny har assisterat under dagen. Är mycket kallt ute men det är skönt att sola i vardagsrummet så det har jag gjort en stund på förmiddagen.

Sen varit till Luskwood och träffade några Drakar där.

Sen varit hos Mor och hjälte henne med datorn och kolla upp ett mejl som Mor hade fått och mycket riktigt så var inte mejlet från dem som den som skickat utgav sig att vara ifrån. Sagt det många gånger till Mor att det finns gott om pirater på nätet som vill lura folk och komma åt kontouppgifter så hon måste vara superförsiktig med sådant. Företaget som det såg ut att komma ifrån så är deras säkerhetsavdelning väl medvetna om att det skickas ut fejkade mejl i deras namn.

Har sen spelat lite Delta Force och FaceBookat lite idag också.

Har sen i kväll varit på Second Life igen och umgåtts med andra Furries.

Träffade ett par Drakar till och en rosa Rävtjej i lila hatt.

Samt en Ekorre som dansade.

Hängde med en trevlig Rävtjej ett tag.

Samt träffade en Varg.

Med flera Furries.

Draken Kaii och några andra.

Träffade en till Räv

och en Skunk.

*Kram!*