Yipp! - Smirre här.

Furries cuddle up and show their Atlanta Pride!

The 2018 San Francisco Pride parade, furries and parties!

Furry Pride!


How to Meet Furries!


MINA TANKAR OM DJURRÄTT!

Nej, jag är inte vegan men jag var det 1998 och 1999, men blev en hel del problem på jobbet med mobbning och kränkningar från både personal och omsorgstagarna där, även fysiska angrepp, misshandel och hot etc. För att jag b.la. var vegan då, stod upp för Djurrätt och är Furrie osv. Jag kom även i konflikt med en del av mina äldre släktingar och med andra i Pingstkyrkan då jag var medlem där då. Att de tyckte att vara vegan, stå upp för Djurrätt, tänka på miljön och att vara Furrie osv är kriminellt samt att det är antikristet och sataniskt samt att det är att göra uppror mot Gud osv.

Många Djur äter ju också kött, det är en del av naturens gång. Exempelvis Rävar som jag identifierar mig med är ju Rovdjur av naturen, även Vargar, Lodjur, Tigrar osv. Sergaler är ju dock fantasidjur och de äter också kött men i huvudsak Fisk.

Jag är inte vegan idag men prioriterar i synnerhet de vilda Djuren och skogen i mina ställningstagande och mitt agerande. Jag har levt större delen av min tonår i skogen och nära vilda Djur. I synnerhet var det Vargar som jag och några andra var engagerade för, samt vi såg oss själva som Vargar och på lek förde frihetskrig mot exempelvis samer och jägare.

Kampen för Djurens rättigheter är en viktig sak som kan föras på olika sätt, främst genom opinionsbildning att skriva om Djurrätt, på Internet och tidigare via insändare. Civil olydnad som att sittblockera, störa jakt och även frita Djur från försökslaboratorier är moraliskt riktig anser jag om man tar hand om Djuren och inte släpper dem vind för våg.

Jag är som sagt för Djurpolis och Parkrangers för att skydda Djuren och agera mot Djurplågare och tjuvjägare. I vissa lägen kan jag även anse att väpnad kamp och direkt krigföring kan vara motiverat för att bekämpa Djurplågeri och hot mot Djuren.

Grunden för hur man än väljer att föra kampen för Djurens sak är att bekämpa synsättet där man sätter Människan över andra Djur, detta synsättet är fullständigt förkastligt och detta synsätt finns på många områden i samhället och handlar om en attitydförändring jämt emot ickemänskliga Djur. Att helt enkelt sudda ut gränsen mellan Människa och Djur och ge Djuren grundläggande rättigheter precis som de mänskliga rättigheterna. Att inse att Djuren är fria och levande individer med egna behov. Där ska vi börja att förändra och det handlar om attityd!   

DJURRÄTT INFO!

Rovdjurens betydelse!

Tomma burar!

Aktivist på heltid!

Djurutnyttjande liknar barnarbete!

5000 minkar utsläppta från sina burar!

Har under eftermiddagen hälsat på Mor på sjukhuset och hon är mycket piggare och mår bättre nu, hon satt och löste korsord när jag kom.

Det är grönt att Zebra reggar oss för NFC 2019 i morgon.

Dock är Wifi,t på avdelningen under all kritik och på TV,n kan man bara se TV1 och TV4. Frågade Mor om jag ska ta med några tidningar för henne att läsa men det behövdes inte för hon kommer nog snart hem.

Jag har tvättat idag och hänger tvätten i morgon.

Fjällräv har assisterat idag och vi har kollat på en bra film som heter Pacific Rim!


Rebelliske Jake Pentecost var en gång en lovande Jaeger-pilot vars far offrade sitt liv för att säkra mänsklighetens seger mot de monstruösa ”Kaiju”. Jake har nu övergett sin utbildning och istället hamnat i kriminella kretsar. När ett ostoppbart hot hägrar ges Jake en chans att leva upp till sin fars rykte genom Mako Mori som leder en modig ny generation av piloter som vuxit upp i skuggan av krig. Deras enda hopp är att samarbeta och kämpa för rättvisan för att undkomma jordens utplåning.

Inventerat frysskåp och frysbox samt gjort en Exellfil på det.

Ikväll varit på Second Life och umgåtts med andra Furries.

Träffade ett par andra Rävar och en Hyena.

Med flera Furries.

Träffade Sergalen Skitters så jag var med honom en stund.

Samt träffade en Varg.

Någon typ räv/tiger hybrid.

Samt en Varg till.

Även en till Sergal.

Samt en BatFox.

NYHETER!

Hundar!

Hundratusentals övergivna hundar i Puerto Rico efter orkanen Maria!

Nu ska trubbnosiga hundar inventeras!

Svenska hundraser hotas av inavel!

Politik!
Militärt!
Vintern är antågande!
Kina!
Barn!
Byggnader!
Äpplets dag!
Djuphavsfiskar!
Mobilmissbruk!
Sömn!
Lantbruk!
Järnväg!
Yoga!
Zombies!
Historiskt fynd!
Skolfusk!
Trafik!
Gymnasielagen!
Småland!
Razzia!