Pip i Nosen! - Smirre är online.

MALMERFORS ÄR UPPDATERAT!

Igår gick med Hårig Schäfer. Hon är väldigt söt och hårig och har två hål i sin nos samt ett hål i vardera örat! Hon har en navel också och små fina morrhår på sin nos! :-D

Assistenten och jag var in till Kristianstad i går också och kollade i butiker, köpte b.la. en grill som jag byggde ihop här hemma. Assistenten hade fixat korv så vi grillade korv i gårkväll och åt. I Kristianstad köpte assistenten 2 filmer som vi kollade på på kvällen och jag frågade om det nya CoD Infinite warfare som ännu inte släppts, men de i affären visste inte vad spelet har för systemkrav. Det släpps inte för än i November!

Är ju alltid Crusing i Hässleholm sista lördagen i Maj och man kan se massor av fina Amerikanska bilar i stan och raggare som kör omkring. Ja Raggarna lever än i Hässleholm eller Bilentusiaster som de egentligen är. För raggarna är de som kör omkring i risiga bilar och dricker öl och sitter på bilarna och sjunger och tjoar. Raggare åker omkring i crusingen. Bilentusiasterna är seriösa och för itne liv, de vill visa upp sina fina bilar som de vårdar ömt övriga året och lägger massor av pengar på bilschampoo och vax!

På macken så tro det eller ej, men kameran ljuger inte. Finaste bilen på macken skulle tanka och den bilen kördes av en furry! Iaf så hade han som körde ett varghuvud, handpaws och vargsvans på sig! Och det har man knappast om man inte är furry! =^__^=

Jag och assistenten åkte ner och ställde oss vid Second Hand mellan Ollareparken och Tjotaheitihusen och där kunde jag få fina bilder på de fina Amerikanska bilarna som mullrande med sina stora motorer körde runt i Hässleholm hela kvällen. På Tellabron stod folk och kollade på de fina bilarna som körde på stora gatan ner mot Svearondellen.

En trike!

Filmerna som vi såg på kvällen var en film om en robot som heter Chappie, det var en väldigt fin film som jag blev rörd av. En robot med hjärta och medvetande.

Sen filmen San Andreas som var en katastrof film om jordbävningar.


I Fredags så hjälpte jag mor att sortera saker, försökte hjälpa mor med hennes Office 2016 och Barbro hjälpte också henne, men varken jag eller Barbro kan få rätt på Office 2016 - det är inte alls som andra office är.

Bakade en Kardemummakaka också hos mor i Fredags som vi bjöd Barbro på.

*Kram!*